AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Evlen tabi yokluğuda gör yaşa. Gerçek dünyaya adapte olman lazım. Yazdıklarımda şaka yok ciddiyim
O sana yetmeyebilir sen ona göre hayatını yaşayacaksın eğer seviyorsan
O kadar zenginseniz ailen damada da bakar öyle değil mi
Sen de çalış. Elin ayağın tutmuyor mu? Alışveriş var desek koşarak gidersin. Evlendin diye kimse sana bakmak zorunda değil haberin olsun. Birde yemek temizlik yapmazsan adam seni ne yapsın anlamadım. Süs eşyası mı olacaksın evde ne yapacaksın?
Onu cesaretlendir ve toplum baskısından o düşüncelerden uzak tut ya da baştan bitirin
İçgüveysi gelsin el damat gül gelin geçinirsiniz. 😃😃
Sende çslıştıktsb sonra sıkıntı çkeceğimşz sanmıyorum ben ama
Senin gibiler evlenmesin lutfen ya uremeyin siz olur mu
Yapamazsın maalesef, kendini hazırlaman gerekir ve kabullenmen
Duygusal biriyse hiç başlama, yarı yolda kalma ihtimalin yüksek
İmkanı yok yetmez. Ya ailen destekeleyecek ya çalışacaksın ya da unutup gideceksin
Yani her şeyi eşinden bekleme bence, sende çalışabilirsin
Babanın şirketi falan varsa çocuğu iyi bir departmana alın o zaman geçinebilirsiniz bence.
Sende umut görmedim. Bırak yakma çocuğun başını..
Birlikte çalışırsanız yeterli olur seviyorsan bırakma her şey para pul değil
Yetmez
Halinize şükredip gönül zenginliği ile idare edeceksin 😂
Bunda sonra evlilikler böyle olcak yapacak bişi yok
Selm bu devirde gecinmk zor ama birbirinize inandinizmi asamiyeceniz yol yoktur
Bu da senin imtihanın demek aza kanaat getirmeyen çoğunlan bulamaz
Yani şükredene o maaş yeter ama sen kendini şükürsüz olarak nitelendirilen biriysen bırak asgari ücreti Jeff bezos eşin olsa yetmez kazandığı para
Yetmez eskiden sevgi yeter diyodum ama artık her şey denk olmalı diyorum
Haaa bu arada zaten sen onun eline bakmamalısın kendin kazanmalısın o ayrı mesele ama
O zaman sevme. Önce cüzdana bak sonra sev her tr kızının yaptığı gibi
Sana bagli tutumlu olursan hwrsey guzel gider
Evet yapabilirsin doygun bir maaşla çalışırsan 😉
Yettirebilene yeter kuzum yeter ki o doğru insan mı emin ol
Sevgi karın doyurmaz hem sevgi hem para lazım dünyanın kanunu böyle gerçekler hayallerle uyuşması lazım dengini bulsan çok daha rahat edersin eğer seversen de
Peki sen bu şekilde büyütüldüysen, sen kendine yetebilmekniçin ne yaptın hayatın boyunca? Sen neyinle yeteceksin erkek tarafına? Şu bencil düşünen kadınlara ayar oluyorum valla, sanki Dünya kendi etraflarında dönüyornuş gibi.
Kadın normal bir soru sormuş ne var bunda bazı insanlar aileleri tarafından şanslı olabiliyor bu ayıp bir şey değil
Ayıp bir şey değil tamam da, sadece kendini düşünerek "bu adam bana yetebilir mi" diye sormasına laf ettim zaten. Bunu bir erkek söyleyip de BEN ŞU VASIFLARA ŞU KONUMA ŞU VARLIKLARA SAHİBİM, EVLENECEĞİM KIZ ASGARİ ÜCRETLİ ÇALIŞAN VE HİÇBİRŞEYİ OLMAYAN BİRİSİ, ACABA BANA UYGUN MU diye bir soru sorsa, herkes veryansın yapardı ama.
Ailen ya da kocan olmasa ne yapacaksın? Önce kendi kendine yeten bi birey ol, kendi istediklerini alırsın
https://bogafinewine.com/yarra-yering/
Ben seversem beraber çalışır gül gibi geçinip gideriz gül gibi gecinemezsek de en azından mutlu oluruz
Bende bilgisayar programcılığı okuyordum ama sözlüm oto tamircisi ilerde tekrardan programcılığa devam edecem ve benim günlük kazancım bile onun aylık kazancının çok üstünde olacak ama. biz yine de bunu sorun etmiyoruz
Kendin calis kendi ihtiyaçlarını al evleniyorsun diye kocan sana bakmak zorunda degil şu adamları bankamatik olarak gormekten vazgeçin artik
Kalpler seviyorsa hiçbir şey engel olmaz olamaz sonunu düşünen kahraman olamaz elbet de yeter düşünme öyle şeyleri mutluluklar 🙏🌹
maalesef sana yetmez yetemez sonra da aile içinde sorun çıkar ama ben isteklerim alınmazsa sorun değil her istediğimde olmasın dersen bilemem yaşaman lazım ne kadar yok ya yaparım desende maddiyat olmayınca gerçekten evde sorunlar çıkıyor
Zorlanırsın gibi duruyor çok yakın arkadaşımda seninle aynı durumda evlendi en ufak sıkıntıda zıt düşüyorlar 6 aylık evliler boşanma aşamasındalar. Ben lüks hayatımı unuturum. Gönüller bir olsun yeter dersen çöplük bile saray olur.
Hiç boşuna saçmalamaya gerek yok.
Mutlu olamazsın. Davul bile dengi dengine çalar.
Of senin aşk hayatın kötü geçti diye herkesin mi geçcek
@Solitaire2 hadi kendinizden fakir biriyle evleninde göreyim aşk hayatınızı🤣
Evlensenizde hep bı taraf eksik kalacak hocam bence hiç bu yola girmeyin yol yakinken vazgeçin
Bu tamamı ile ikinizin ne istediğine bağlı bişey siz ikide bir ben senden daha fazla maaş alıyorum vs gibi kafasının etini yersen eğer o evlilik yürümez zaten
bence zor olur ama hala okuyorsan evlilik için hemen karar verme derim ben, okulunu bitirdikten ve bir işe girip çalışmaya başladıktan sonra düşün evlilik konusunu.
Bu soruda sana yetmez gibi geldi. Şüphen varsa su testisi su yolunda kırilir
kesinlikle yapamazsın onunla boş ver ailenle yaşamaya devam et
ne olursa olsun ben onunla anlaşırım paramızın yettiği kadar demen gerekirken el bebek gülbebek büyütüldüm diyorsun benim fikrim böyle
Ailen zenginse ev alsınlar bir tane içinede masraf yapıp evlenin diğer türlü yetmez
Ben de senin gibiyim. Asgari ücret bize yetmez. Bekle ve daha iyisini bul.
Yaşamadan bilemezsin ama bence mezun olduktan sonra kendi ekonomik özgürlüğünü kazanınca her şey netleşmeye başlar.
Yazik bu erkeklerede gercekten zengin degilsen eger adamlik vasfin kalmiyor cok kotu hissettirdiginden eminim uzak durun herkes dengiyle olsun
Benim hanımda asgari ücret alıyor ben ona bebek gibi bakıyorum sende alıp bir işe yararsan sanada öyle bakabilir kocan
Zor hic evlenme bir yıl sonra gecimsizlik baslar her gun kavga edersiniz sevgi felan kalnaz nefret baslar sana soyleyim
Bu konuda şüphe duyman bile yapamayacağınin göstergesi bence.. boşuna evlenipde o çocuğunda kendinin de başını yakma
Dinin imanın paraysa yetmez birbirinizi üzmeyin şimdiden daha iyi
Bence bir yere kadar yaparsın ama öyle alıştığın için hep o şekil yaşamak istersin
Bu sorunun cevabı sende bence eğer sevginiz gerçekse hicbir engel önünüze geçemez.
Yetmez baba evinde bolluk gören koca evinde zorlanir
Yanlız" sevdiğim kişi "yerine "konuştuğum biri" yazman daha doğru olurdu gerçek aşk bu değil çünkü.
Dürüst ve açık sözlü olmak gerekirse maalesef asgari ücret ile geçinilemez
Hiç yokluk görmedin mi yanlış anlama sadece soruyorum
sen de işe girince ortak havuz yapılır gül gibi geçinilir tabii lafını yapmazsan.
Cix kuzum unut askla bir yere kadar sonrasi hakikat
Seviyorsan gecekonduda eski pusku elbiseyle bile yaparsin
sadece çocuğa yüklenme o kadar masrafın varsa kendin çalış
Bu soruyu kendine sorman lazim sevdigin kisi mi sana vadedecekleri mi?
Yaşım küçük diyorsun evleniyorsun ayrıca gerçekten sevsen bunu düşünmezdin