Benden sakladığı varlıkları varmış, mehir olarak 100 gr altın istedim. Gerçek yüzünü gösterir mi?

Konu para olunca erkekler iclerindeki kotulugu cikariyorlar bence. Ve nikahimin yapilacagi kişi hakkinda bazi duyumlar aldim. Yani bana bazi konularda seffaf davranmadi. Bende 100 gr altin isteyecegim. Normalde 3-5 bilezik isteyecektim mehir olarak. Gelip bana muhtemelen saydiracak.

Bende kendinin bana acik olmadigi konulari yuzune söyleyeceğim. Sen beni esin olarak gormeyip arkamdan isler ceviriyorsun. Madem oyle ya bitir ya da 100 gr mehrimi vermeden evlenmiyorum diyeceğim. Ayrılirsa ayrilsin.

(bu arada benim bilmedigim mal varliklari da varmis. 100 gr onun icin para bile degil. Ben onu zora sokmayayim diye düşünürken benden gizledigi neler varmis neler. Bakalim hala inkar edecek mi diye de yapiyorum bunu.

Hemde eger beni gerçekten istiyorsa, bana deger veriyorsa parayi mesele yapmayıp bu mehir miktarini verir. Eger verirse Allah niyetimi biliyor ki bir kismini kendisine bağışlayacağım. Ama bana seffaf olmadigi konularin yaninda, bana guvensizlik duymasinin yaninda bir de parayi daha degerli tutarsa zaten ayrilmamiz en hayirlisi olur. Daha en bastan bana karsi bircok konusa seffaf olmadi mali mulku olsun, kendisinin hakkijda olsjn bazi seyleri baskalarindan öğrendim)

Benden sakladığı varlıkları varmış, mehir olarak 100 gr altın istedim. Gerçek yüzünü gösterir mi?