- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek büyü bozan hoca asla para lafı etmez. Eğer masrafsız bir şekilde yapılacaksa yapar, sen odadaki minderin altına falan gönlünden kopan miktarı koyarsın. Yok eğer malzeme gereken bir şey ise, sana şunu şunu al getir der olur biter.
Baştan para istediği için ve bu kadar abarttığı için asla inanma başkasını bul.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnanma muhtemelen dolandırıcı bu piyasada baya arttı böyle şeyler büyü de yoktur ha şüphe ediyorsan sabah akşam Allah’a aç ellerini dua et güzelim her şey Allah’tan gelir oturcaksın duanı ediceksin zikrini çekiceksin her gün ayet okucaksın bitti gitti
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılahahaah daha dün bi duruşmadaydım. adam üniversite mezunu ha bire para kaptırmış büyücüye.. ama öyle böyle paralar değil... başkan sordu herhangi bir psikiyatrik rahatsızlığınız var mı? niçin verdiniz diye..
yani diyor ki evladım sen canımsın mısın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılUmarım troll sorudur. lütfen troll olsun. troll dimi?
24 Yorumla- +1 yıl
Asla trollll değil, olamaz da...
- +1 yıl
Üzüldüm o zaman adınıza...
- +1 yıl
O nedenmiş..
- +1 yıl
Böyle şeylere inandığınız için.
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Herkes yolunu bulmuş. Para kazanmanın en kolay yolu insanları kandırmaktır.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum, dolandırıcı olan hoca çok var. Gerçekten güvenilir, doğrucu hocalar da var. Bilindik, tanıdık gerçekten inançlı hocaysa belki inanabilirsin. Bir de 7 bin TL çok fazla, sebebi neymiş sorman gerekiyor.
Bazı hocalar bunu açıklıyor, makul geliyor. Açıklamazsa sıkıntı vardır.310 Yorumla- +1 yıl
Mesela bazı hocalar, safran pahalı onu almalıyım ki cinler kokusuna yaklaşamaz diyor.
O da ne malzemesi alacakmış, söylesin.
Bence iyice öğren, büyücü bir hocaysa inanma. Gerçek hocalar büyü yapmaz, ancak bozar. - +1 yıl
Safran mesela çok pahalı, akrabamız gitmişti. İsterseniz kendiniz alın demişti. Anladım ki para için değil, o kadın da kendisi almıştı.
He, detaya girme diyorsa ve para kısmına bakıyorsa inancında sıkıntı varsa ve bu hoca büyü yapıyorsa sıkıntı vardır.
Kur'an da büyü haramdır. Gerçek bir hoca büyü yapamaz, yapmaz. Ancak bozar o da Allah'ın verdiği ilimle olur. - +1 yıl
Ne büyüsü yapılmış vs bunları anlatmadan bilemedim, bence de gitmeyin.
- +1 yıl
Bir tutam kurbağa bacağı iki damla bakire çişi Everest dağının tepesine çıkan keçi boku asdfghjk :)
Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Böyle işlerle ilgilenenler cehenemi boylayacaklar sırf intikam veya amaçlarına ulaşmak için yaptıkları büyü kendilerine bin misli geri dönecekler haberleri yok. Para tuzağından başka bir şey değil...
34 Yorumla- +1 yıl
Bizim evden 3 tane büyü çıktı bunlar bulduklarımız. Evdeki yatak odasındaki yastığın içerisinde yünlerin içine koymuşlar. Oda kapılarının duvarla birleştiği yere konulan kısımdan içeriye sokmuşlar.
+1 yılKarşıdan bakıp midende ülser var diyen biri gibi bu. bu dolandırıcınin sizden para koparmak için başka ne demesini bekliyorsun. Hiçbir şey yok dese olmaz. bir defa bir arkadaş gidiyormuş gel yanımda ol dedi. adam beni görünce senin içinde üç harfli var dedi hiç ciddiye almadım
20 Yorumla
+1 yılÇoğu insanın ekmek kapısı olmuş durumda hacılık hocalık işler , başka birine ya da güvenilir birine daga görünün derim , artık şimdiki falcılar bile üzerinde büyü var diyolar , bana pek inandırıcı gelmiyor maalesef.
11 Yorumla
+1 yılcanım bu işi dolandırıcısı çok var her önüne gelene büyü var sende diyip para istiyorlar eğer istanbuldaysan Umut Pak hoca var onu tavsiye edebilirim uzaktaysan da yinede yardımcı olur diye düşünüyorum çok dürüst birisi varsa var yoksa yok der tabiki ücret ister eğer varsa ama 7 bin istemez biz çok fayda gördük çevre olarak şimdi gittiğiniz kişi belki gerçektir belki sahtedir bilemem ama %98'i sahte yani ona göre davran
22 Yorumla- +1 yıl
malzemeleri pahalı ama kimse 7 bin malzeme fiyatıda çekmez dolandırıcı büyük ihtimal benim dediğim kişiye ulaş bence varsa bir şey yardım eder zaten uzaktada olsan
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kişi işi paraya dökmüş sahtekarlardan. Saf sirkeye 1 fatiha 11 ihlas 11 felak 11 nas surelerini oku kavanozlara koy evin 4 bir köşesine ağzı açık bırak. o sirkeden suya karıştır leğende duş al kirli suyu ağaç dibine dök. Muska felan yazdılarsa o sirkeden biraz suya al içine koy ya da akar suya at.
20 Yorumla7k verdikten sonra o paraya üzülmekten büyü müyü umurumda olmazdı zaten
31 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Böyle şeylere itibar etmeyin paranıza yazık kandırıldığınızla kalırsınız. 7 bin tl ne malzemesi mk deseydin. Altın alıp kuyuya mı atacaksın da 7 bin istiyorsun. Felak ve nas büyü nazar için inen surelerdir. Bunları okuyun yeter.
20 Yorumla
+1 yılYıllardır bizde de var şunu söyleyim asla dolandırılmadım ve kesinlikle hayrına yapan hocalara da gittim medyuma da gittim sonuç ne biliyor musun... Kaliteli ise büyü uğraşmaya devam ediyorlar. O yüzden sen ibadetlerini yap Allah'a yakın ol.
10 YorumlaSakın öyle hocalara gitme bu işi gerçekten Allah rızası için yapan hüddamlar var bu işin ehli gerçekten üzerinde büyük belirtileri varsa seni ehli sünnet birilerine yönlendirebilirim. Paragöz hocaların boş ver sakın paranı kaptırma
10 YorumlaSağdan sola üsten alta donattt ajddj İnanma derim
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insanlar hala var mı?
Yıl olmuş 2022 söylenenlere bakın.22 Yorumla- +1 yıl
Pek inanmam öyle seylere
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Farklı bi hocaya daha git aynısını derse o zaman düşün derim bi de ne büyüsü olduğunu öğren
24 Yorumla
+1 yıl7 bin bana ver ailenizi mutlu edebilmek için 1 ay çalışırım :D
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAklıma bu yazı geldi.
20 Yorumla
+1 yılyani maddiyati biraz fazla gibi eger bu normal bi hoca degil de bu islerle ugrasan biriyse once diyanete veya siradan bi imama danis derim dolandirilma yani
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama bu kadar çok seks muhabbeti normal değil. Bir baktır kendine.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Herkes direk etiketi yapıştırmış ama kendin ozelden bilgili biri belli dedigin halde bu sekilde lanss etmen hic etik değil
10 Yorumla
+1 yılO hocaya gidin ve size büyü yaptırdık diyin. Hangi büyü diye sorarsada, hadi ordan gidesus diye cevap verin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadınların herşeye inanmasına şaşıyorum, akıl var mantık var, hiç inanılırmı
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi çağdaş bir kadına yakışmadı bu hacı hoca olayı
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama🙈evi dış kapıyı heryeri sil sirkeli suyla birde sampuanlara köy sirke tamamdır 🙂🙂
10 Yorumla
+1 yılBende 9 tane var biliyorum ama işin kötü yanı büyü tutmuyorum
10 Yorumla
+1 yılBaşkalarından Beklerdim de Senin gibi bir kızdan Beklemezdim🥺 Gerçekten İnandın mı Yani?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana birini tavsiye edeyim onunla konuş. ücretsiz bozuyor. Süryani adam. hem yapıyor hem bozuyor. yani büyüyü bile o fiyata yapmıyor söylediğim kişi. alsada çok az alır bence yani
10 Yorumla
+1 yılben de bozuyorum ama 6500 tl maksat ayağınız alışsın.
10 Yorumla
+1 yılSatılık Galata Köprüsü var elimizde düşünür müsün? agsajdja Dolandırıcı olabilir dikkat et.
10 YorumlaAynısını ben desem bana inanır mıydın? Hoca olması benden üstün bir şey mi sence?
10 Yorumla7bin lira dızlamak bu kadar kolaymış demek ki, bizde mi hoca olsak
10 Yorumla
+1 yılSizde büyü falan yok diyeceğim bana inanmayacaksın çünkü hoca değilim 😀
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dolandırıcıların karnı doyacak sayende desene vah vah 😄
10 Yorumla
+1 yılBu işin kefilsiz şartsız tek bir çözümü var o da Allah’a dua etmek. Böyle dolandırıcılara kanmayalım
10 Yorumla
+1 yıl7bini verince inanılmaz bir rahatlık hissedeceksin bana yolla istersen 😄😄😄
11 Yorumla- +1 yıl
Accessbars yaptır, pazarlık yap🙂
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. 7000 az değil mi böyle güçlü bir büyü için. biraz daha vermelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParan varsa ver bozulsun inanmis gibisin jdjdjd
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılhacı hoca tarifesine de zam gelmiş desene :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 5000 e çözerim inanma o sahtekarlara😉😆😆
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyağın alışsın 500e büyüyü 3 ay etkisiz halegetiririm esnafız bizmaksat müşteri memnuniyeti😆😆
Allah için yapılan hiçbir şey den maddi karşılık istenmez. istenirse sahih değildir. Ve bu soru eskiden de sorulmuştu bunlar hep fenomen olma peşinde
10 YorumlaAllahım akıl fikir versin
11 Yorumlabu isleri hayır amacıyla yapan ve ucret almayan hocalar var. bence bu hoca dolandırıcı falan yani 7bin tl nedir ya
10 YorumlaHayir. Kesinlikle inanmayin.
12 Yorumlagittiğine göre inanmışsın sen..
15 Yorumla- +1 yıl
dinimizde büyü varmış ama.. önüne gelen büyü, sihirle uğraşıyor, sahtekarlık çok.
https://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1760 - +1 yıl
Her insanın Yanında 1 Tane Cin Veya Şeytan Olur Hoca O Varlıklarla Kendi Varlıkları Vasıtasıyla bilgi alır Senle Konuşurken Hocaya Fisildarlar Hiç Farketmeden
+1 yılİnanıyorsan ver. :D Ne diyelim. Para senin paran. :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılİnanıyorum ben öyle hacı ya hoca ya, benim de başıma olağanüstü bir olay geldi. Sen de inanma derim.
00 Yorumla Sana akıl fikir versin Allah, hala bu ufurukculerin peşinee dolaşan var mı ya
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı. Bana 3.5 verin o hocanın sidikliğini bağlym 😂😂
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. ben sana 2 bine bozarım onu bana ver o parayı 😂😂
14 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. Ben cinlerimle mutluyum sağol deseydin
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHocaya gitmek mi? Gerçekten mi ya? İnanamıyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence boşa zaman para ve akıl kaybı, hiç uğraşma boşluğa düştüğün vakit psikoloğa git daha iyi sonuç alırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara istiyorsa yalan emin oll
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYavv yalan ne malzemesi ehli iman temiz yüzlü hocalar var onlar bu işi ücretsiz yapyor hakiki hocalar sizden para isteyenden uzak durun aksine onlar sürekli para koparmak için büyü bile yaparlar demişti
Dolandirici gibi verme
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. Bence inanma.. gerçek bir hoca değildir o..
10 YorumlaPara isteyen hocadan uzak durmali
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Ben o tür safsataya inanmam.
10 Yorumla
+1 yılpara isteyrn hocaya güvenim olmaz
10 Yorumla
+1 yılFelak nas oku kardeş, bu konunun sahtekarı çok
10 Yorumla
+1 yılBen gitsem bende de çıkar dnnfn
10 Yorumla
+1 yılSeks Soruları Tükendi Şimdi Bunu Mu Buldin
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?