Yahu durumu ona yetmiş onu almış, mühim olan düşünüp alması iken neden beyaz altın, yok sarı altın o bu şu diye düşünür insanlar cidden anlamıyorum. insana sevdiği insan telden bile bir şey alsa, kendisini düşündüğü için mutlu olması gerek. maddi bir şey ile kıyas yapmak yanlış olur, herkesin maddi durumu ne ise onu yapar. çok gereksiz buluyorum bu tür söylemleri.
Alakası yok. Sonuçta oda altın yani gümüş falan da değil ki. Belki adamın bütçesi ona yetmiştir. Ya da beyaz altınlı modelleri daha iyi bulmuştur. Bu kadar kötü niyetli düşünmenin hiç bir anlamı bence yok.
Hayir zarif bir hediye vermiş olur. Saril altin takmak çingene işidir. Ayrica sari altin yatirim amaçli alinmalidir. Taki için beyaz altin daha sade ve şiktir.
Altının beyaz olması gold ya da rose green olması degil kaç ayar olduğu fiyatını belirler ayrıca aldığı hediyenin fiyatı bu kadar önemli ise beğenmeyen kendi fiyatını belirtmiş olur
Alışveriş & Hediyeler konusunda 377 cevap paylaştı.
Altın altindir beyazi sarisi kirmizi nedir yani. Bu bakis acisindan da nefret ediyorum amac evlilik teklif etmesimi yoksa pahali hediyelerle teklif yapmasi mi.
Ben daha çok beyaz altını seviyorum zaten ama önemli olan niyeti. Yüzük olmadan da evlilik teklifi yapabilir maddesel düşünmüyorum 🌸 sadakati yüzükle ölçmem
Şimdi yanlış anlamayın bunların fiyatı hakkında bile zerre fikrim yok ama beyaz daha hoş duruyor bence. Tabi sevgilimin zevki de önemlidir. O nasıl isterse🙂
Alışveriş & Hediyeler konusunda 706 cevap paylaştı.
Ya ben hiç maddiyat olarak bakmiyorum bu durumlara. Gözüme güzel gelsin yeter diye düşünüyorum. Beyaz altin normalden daha güzel duruyor. Ucuz ama sari mi beyaz mio deseler beyaz derim.