Varlık içinde yokluk çekiyorum resmen?

Maddi imkanımız elveriyor ama gelin görün ki ailemin bakış açısına sadece onların gerekli gördüğü şeylere göre harcama yapabiliyorum üniversiteye başladım bu yıl kendi şehrinde gidiyorum vallahi abartmıyorum bir haftada neredeyse her gün aynı kıyafet giyiyorum çünkü adamakıllı kıyafetim yok toplasan 5-6 parça bir şey bakımsız görünmekten bıktım üni ya burası üni bir şey desem nankör diyorlar herkes dış görünüşüne özen gösteriyor süsleniyor püsleniyor cildime bakmak istiyorum erkenden buruş buruş olmak istemiyorum güzel giyinmek istiyorum her Allah'ın günü aynı kıyafetle gitmek istemiyorum ben oraya halamların bizim kadar durumu iyi değil ama kuzenimin benden daha çok kıyafeti var. Yazın işe girmeye karar verdim kazandığım paranın bir kısmını bakım ürünlerine ve kıyafete yatıracağım mecbur ama ona bile karışıyorlar bu kez seneye üni için ulaşım yol parasına kitap parasına yatırırsın o parayı kalanını da ayırırdın kenara artık diyorlar sabır kalmadı bende delirtecekler beni kendi kazanacağım parayı istediğim gibi kullanamayacak mıyım ben bu ailem yüzünden ne yapmalıyım sizce

Varlık içinde yokluk çekiyorum resmen?