Belki şu an karanlık bir noktadasın, ama bil ki hissettiğin bu boşluk senden güçlü değil. Hayatta heyecan ve anlam yarattığın küçük şeyler mutlaka var; bazen sadece tozlanmış oluyorlar. Birkaç soru sor kendine: Nelerden keyif alırdım, neyi özlüyorum, ne yapınca zaman çabucak geçer? Yavaş yavaş, kendine şefkatle yaklaşarak cevaplarını bulabilirsin. Unutma, böyle hissetmek kalıcı değil 🌸
ozamanlar tatli dille konusmus olabilir gercek yuzunu gercek karakterini simdi gosteriyor iste birak istedigi kadar sogusun nefret etsin engelle gec yoluna bak birdahada boyle tiplerle isin olmasin istenilmedigin sevilmedigin yerde birdahada durma sana karsi saygisi bile yok soyle bir igrenc usluba kufur edip engellemek yakisir hakettiginide alir senden
ya birak istedigini desin senin umrunda olmadiktan sonra kac yazar 2-3 ilgi gosteriyor insanlarin duygusuyla oynuyor ondan sonra yok sen soylesin yok sen boylesin ayaklari cekiyor sende insanlarin duygusuyla oynayacak kadar orspu cocugusun diyemedinmi oyle ortada kurbanlik koyun gibi durdunmu
iste sizlere defalarca diyorum insanlarin hicbir sozune gozune kara kasina hicbirseyine inanmayin guvenmeyin inandiginizda kotu sonla karsilasiyorsunuz oysaki sen orada kor kutuk aglarken o neyin derdine dusmus seni umursamiyor bile seni gercekten sevseydi gozyaslarinin akmasina izin verirmiydi uzulmene izin verirmiydi seven erkek sevdigi kiza boyle acimasizca hareketler yaparmiydi o igrenc orspu cocugu kimse onu heryerden engelle sana birdahada ulasmasin
kabulleneceksin ne olursa olsun kabulleneceksin sen bir kadinsin bir kadin olarak kendimizi bir erkek icin degersizlestirmeyelim ya engellediyse sende engelleyeceksin bak mesela benim erkeklere olan tavrim bu bana kucak acani kucaklarim yazarsa yazarim iterse iterim ayni verdigim degerin karsiligini gormuyorsam ben birdahada ondan birsey beklemem engeller gecerim sahtelerle isim yok benim bir kadin olarak erkekleri surundurmeyi bileceksin arkandan kosturacaksin burada adamina gore muamele yapan sen olacaksin oyunun kurallarina gore oynayacaksin bir erkegi elinde tutmak istiyorsan karanlik gibi ensesine cokeceksin hersey senin elinde olacak biraz psikoloji ogrenin ya sen boyle yaparsan tabikide gider engeller cunku hep cabalayan caba sarfeden sen olmussun yani bu iliskide erkek olan sensin
erkekleri arkandan kopek gibi kosturacaksin artik butun ipler senin elinde olacak sagi solu yoklayacaksin ortami koklayacaksin erkekler bu tarz kadinlardan hoslaniyor arkasindan kopek gibi kosanlardan degil bundan sonra sen kosmayacaksin kosturacaksin az taktik ogren biraz agirligini ortaya koy her onune gelene aglama aglatan ol surunduren ol kullanan ol o kokuyu alacaksin
bak guzel kizim ben bunlari oylesine soylemiyorum seni dusundugum icin soyluyorum cunku bende aynisini yasadim bende o yollardan gectim belkide en kotusunu yasadim boyle sana saygisi olmayan sana deger vermeyen tiplerle konusursan onlardan tek gorecegin sey bu gordugun muamele onlardan sana saf sevgi gelmez boyle tiplerde hicbirsey arama bekleme bile az kendine saygin degerin olsun benim sana diyeceklerim bu kadar engelleyip engellememek sana kalmis herkes kendine yakisani yapar
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Belki şu an karanlık bir noktadasın, ama bil ki hissettiğin bu boşluk senden güçlü değil. Hayatta heyecan ve anlam yarattığın küçük şeyler mutlaka var; bazen sadece tozlanmış oluyorlar. Birkaç soru sor kendine: Nelerden keyif alırdım, neyi özlüyorum, ne yapınca zaman çabucak geçer? Yavaş yavaş, kendine şefkatle yaklaşarak cevaplarını bulabilirsin. Unutma, böyle hissetmek kalıcı değil 🌸