Diyelim ki evleneceğiniz ya da evlendiğiniz kişiyle çocuk sahibi olma imkanı bulunmuyorsa, yine de evlenir misiniz? Yoksa boşanırmisin?
Aşk evliliği değil!
Aşk evliliği değil!
Her iki şekilde de o sırada hayatımda olan kişi önemlidir. Bu bir tercihtir. Yaptığınız tercihten ötürü karşınızdaki suçlamanız da doğru olmaz. Çocuk olur ya da olmaz. Hayatınızı sürdüreceğiniz kişiyi siz seçtiniz ve onunla hayatınızı sürdürmeye karar verdiniz. Çocuk pazarlığı yapmadıysanız eğer...
Asla boşanmam.
verende alanda Allah ya kadında ya erkekte sorun varsa ve tedaviye yanıt alamiyorsa çocukta istiyorlarsa esirgeme kurumundan çocuk sahibi olup büyük sevap isleyebilirler boşanmak için bu bahane bence
Cevap
23Cevap
Evlenirim tabi ki de aşk için
Çocuk için evlenilmez. Herkes çocuk sahibi olmak ister. Ama çocuk evliliğin meyvesidir. Çocuk olmasa da olur. Yeter ki eşler arasında gereken sevgi ve saygı olsun. Seviyorsam evlenirim. Çocuk veren de vermeyende Allah. İnsan kaderinde olanı yaşar
Karşı taraf kabul ederse evlenirdim evlatlık alırdık onlar da anne babaya muhtaç
Seviyorsam bunlar benim için sorun olmaz. ileride evlatlık bile alınabilir. (bu düşüncem sırf kırılmasın diye değil ilişkimize saygı duydugumuzdan ve sevdiğimdendir.)
Her şey çocuk demek değil elbette evlenirim sevdiğim kadını yüzüstü bırakıp gitmem vicdansızlık olur. Öyle kadınların hatta daha çok sevgiye ilgiye ihtiyacı var.
Öncelikle aşık değilsem neden evleniyorum. Evlenmem. Aşıksam asla çocuk olmuyor diye boşanmam. Eğer çok çocuk sahibi olmak istersek evlat ediniriz. Anne babaya ihtiyacı olan milyonlarca çocuk var.
Evlenirim neden evlen miyim ki bu bir engel değil çocuğumuz olmayabilir gideriz bir çocuk sahipleniriz eğer ikimiz de çok istiyorsak
Çocuğum olmayacak diye sevdiğim kişiden ayrılmam. O bunu sorun olarak görürse ve ayrılmak isterse orasını bilemem ama
Çok seversem se evet çocuk evlat edine biliriz, ama çocuklari da cok severim ya neyse. Jsjdk
Aşık olduğum bir kişiyi bu sebepten bırakamam bir çaresi bulunur elbet
Çocuk olmayacaksa evlenmeye ne gerek var birlikte yaşarsın gittiği yere kadar
Kimse siz çocuk sahiplenirim sorun bande değilse sorun eşimde se eşimde se
ama sorun bende se boşanırdım yani eşim kendi çocu olmasın isterse onu oşeyden mahrum etmezdim
Evleneceğim kişiye durumu açıkca söylerim. Azıcık şüphe ederse evlenmem.
Aşk evliliği değilse ne için evleniyorum ki?
Mesela ben, Çocuk yapmak için evlenmicem.
Ama evlilik hayalim, kendi evim kendi eşyam olucak.
zaten çocuk istemiyordum seve seve evlenirdim :D
Evlendim ayrildim olmadi zaten gercekte yok bu saatte sonra
Seviyorsam ♾️ sonusuz olur
tabiki de evlenirim neden evlenmeyeyim aşk bunların önüne geçmemeli
Hayır evlenirim çocuk sahibi olmak şart değil
Zaten çocuk istemiyorum okeyim 😂
aşk evliliği olmayacaksa evlenmem
Evlenme niyetim olmadigi icin birliktelik olurdu
Hayır, evlatlık alırım
Evlenirdim. Olmadı evlatlık alırım.
Olmuyorsa yapacak bişey yok yine evlenirdim
Aşk evliliği olmuyorsa evlenmem zaten