Baby bende sevgilime karşı aynen boyle oldum en son pes ettim 2 hafta oldu neredeyse ah cok mutluyum gurursuzluksa gurursuzluk vicdanım rahat hayatımda bi kez asık olmusum ask insanın gözünü kör eder onemlş olan ders almak hayata küsmemek s ikkkkktir etmek cok güzel ve onemli bişy salllaaaa ask yaptırır bazen boyle şeyler dünya da ilk gurursuzluk yapan olmadıb olmican da o kaybetti
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Boşanmak istedi. Ayaklarlna kapandım. Aylarca peşinden koştum. Bana kadınlık gururun nerede. Gururu geri kazanmak mümkünmü?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla senin için bu durum zor gadası
Baby bende sevgilime karşı aynen boyle oldum en son pes ettim 2 hafta oldu neredeyse ah cok mutluyum gurursuzluksa gurursuzluk vicdanım rahat hayatımda bi kez asık olmusum ask insanın gözünü kör eder onemlş olan ders almak hayata küsmemek s ikkkkktir etmek cok güzel ve onemli bişy salllaaaa ask yaptırır bazen boyle şeyler dünya da ilk gurursuzluk yapan olmadıb olmican da o kaybetti
Mümkün elbette. Yapmaman gereken şeyleri yapma ve kabullenmeyi öğren
+3 taksıt ayrıca taksıt erteleme secenegı ıle sıktır et gıden gıtmıstır donse ne oalcak kı
Gerçekten ya hiç mi gururun ya ayaklarına kapanmak ne
Öncelikle ondan ayrılarak basla
Neden
değil
boş ver