Evlendikten sonra özgüvenim düştü, eşimi kıskanıyorum; eski alfa halime nasıl dönerim?

Kızlar ben 28 yasinda gencecik bir hatunum 25 yasimda evlendim sevdiğim adamdan bir tane kızım var bugüne kadar böyle çok özgüvenli kendine güvenen eşini (aşırı) kıskanmayan bir kadındım arkadaşlarımla güler eğlenirdim çalışırdım sosyal bir hayatım vardı ki hala var ama ben bu ara şöyle hissediyorum pasif hissediyorum eşim sanki özgürmüşte ben bi çocukla hayata küsmüş gibi. Eşimde bende cwlısıyorum ama eşimi çok kıskanmaya başladım rüyamda hep aldatıyor sonra telefonunu çok kurcalamaya başladım erkek gruplarında bazı karı kız muhabbetleri gördüm ona sorduğumda normal dedi her erkek arkadaşlarıyla ortalama bu muhabbeti yapar dedi ama ben kendimi ezik evli kadınlar gibi hissetmeye başladım umarım demek istediğimi anlamışsınızdır böyle gözü dışarda olan kocanın evdeki pasif karısı gibi. Off çok tuhaf inşallah anlamışsınızdır bunu aşıp nasıl tekrar alfa kadın olabilirim

Evlendikten sonra özgüvenim düştü, eşimi kıskanıyorum; eski alfa halime nasıl dönerim?