AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir yavrum birde kuzum denmesinden hiç hoşlanmıyorum
Yeşilçam'ı hatırlatıyor. Bana hiç hitap edilmedi. O ayrı. Güzel bir hitap şekli.
Yaşlı nine misin la hayırdır yavrum mavrum diyon gardaş
Bana esim der coooookkk hosuma gider. bence hem sevkat hem istek var bu kelimenin icinde 😍🥰🤭
hoşuma giden bir hitap sekli
Sevmediğin neler var peki
tatlım, aşkım falan cok itici shshhssh
Karıcım hdjddks
Karım denmesi güzel bence
Aşkımı sevmeyp buna güzel demen 10/10 fkfkxlx
askım kötü ya samimiyetsiz😃 bebegim guzel ama shhdhd
Dolmuşta denk gelmiştim kız, erkek arkadaşını hakonoşum diye kayıt etmiş ahahahd
gaaghahshhshsh ciddi mi ben kahkahayı patlatirdim
Ciddiyim sadece o değil ki arkasında emojler falan vardı çiçekli böcekli çok değişik bir ilişki türü hshdsd
otobuste milletin yazismalarini mi okuyon sen de shdhhd
Dürbün alıp izlemedim heralde ahdjx hiç mi otobüse binmedin kucak kucağa alıyor şöförler biraz daha sıkışsak akraba olup inecez mk djfjss
bindim bindjm biliyorum en son hamile kalcaktim jdjdhdhdhhx
İyi bari kalmamış ön sevişmeyle sonlanmış ahahhdxndjxxf
otobuste ureyecektim az kalsin neyse ki duraga geldik indim hwhdhejhd
Hala gülüyorum yorumuna djmxlszhahsd
İşin kötü yanı babasıda belli olmayacak ahdjxndjzsnz
hdhdhd valla ya 3 tane erkegin arasinda sıkısmısım yer de yok cekileyim az en son kabullendim valla
Sende az değilsin ha kabüllenmişmiş sjdjmxdk yakışıklı olana dayanaydın bari dnfmxmxökf
gpekkckdsksk dibimdeydi zaten en son dicektim gel içime gir ne kaldi xhhdd bir de otobus tıklım tıklım hala yolcu aliyo soforler
Fordcuların arayıpda bulamadığı hatunsun jdjdmxm blirim bilirim birdr şöför demez mi arka tarafa doğru ilerliyelim sanki arka tarafta 50 metre kare yer varda bizim haberimiz yok mk sjdkzls
bi tanesi de yanlışlıkla göz göze geldik adam bana gülümsedi kaş göz falan yaptı mk psikolojim bozuldu dhhwhshshshhd
Sen hangi memlekettesin böyle maşallah otobüs anın sosyal hayatından daha çok gibi hsjcmxdz
vldnccjdkkdkdkd yaa yok bunlarin hepsi ayni gunde oldu cok binmek istemiyorum ozellikle yazın cok kotu kokuyo insanlar ywjshdhhf
Off yaz deme ya leş gibi ter kokan ayılar mı desen terli terli yanaşmaya çalışıyor mk pislikleri Allah'tan dolmuşla çok işi olan biri değilim ama her bindiğimde illa bir macera yaşıyom. En son bindiğinde adamın biri telefonla konuşuyor konuştuğu kişi nerdesin demiş heralde dolmuş bozuldu ondan geç kaldım şimdi çalıştı geliyorum diyor mk hadi karşı tarafı kandırdın da bizim yüzümüze nasıl baktın hala sorguluyorum adamın psikolojisini
benim yanimdaki kadın da arkadaşıyla konuşuyodu sanırım diyodu utanıyorum artık yaşım gelmis hala evde kalmışım falancanın sumuklu kızı bile evlenmis beni alan yok diye fhjshchdhhdjcjjdjd
bu otobüsler ne degisik ortam ya dhdhhd
Belli seninde en az benim kadar anın var ben varya şehirler arası otobüste sevgilileri ayırdım shdnmzd
vlldldlflkdkd oha be napmissin sen
Kız iki erkekle mesajlaşıyodu bende arkasından fotoları çekip çekip asıl erkek arkadaşı olan kişiye attım çocuk ne bilecem belki bizi ayırmak istiyorsun dedi bende * kadar dedim sonra kardeş beni görüntülü ara dedi hepsini gördü çocuk ,😃
ohaa numarasını nerden gördün 😃
Yazdığından belli bunu düşünüyorum varya harbiden numarasını nasıl almışım
Eski güncellemelere bakacam acaba eskiden ismin altında numaramı gözüküyordu
lfkdkfkfk iyi yapmissin kız da 2 si bi arada seviyo demek ki hdhdhc yanlis anlaşılmasın kahve olan😃
Yanlış anlaşılacak bir şey yok fantazsi tost olmak demek ki 😃 zevkler renkler hdjxmx
farklı hayatlar farklı kültürler 🥰
Ona laf ediyon ama 3 kişiye dayananda sendin sndmxm sende de var bir şeyler jflx
kanka benimki mecburiyet uajsjiqkqldkdo karıştırma orayı 😃
İstemem yan cebime koy evde görsellik mi tazeliyon 🤣
tamam sjmdi bir tik hosuma gitmis olabilir ama ilk basta rahatsız oldum jwlwkkfkfjf
Gitmedi desen inanmam zaten djfnsn anlatıştan belliydi shdmmx onun devamıda vardır da neyse fjmx
😃 devami yok ama olsa fena olm- öhmm neysee dhshdhhdjdkdjx
Kalıbımı basarım ki var jflcöxfl ama ispat edemem jflclx
ya yok yemin ederim hejhdhdhhddg
Eğer o olayı evde hayal edip fantazilendirmediysen bende bir bok bilmiyorum kızım djfköxld
bak o olabilir ona bir şey diyemem wllskfjjfjf
Ee ne sandın ki son durakta altlarına yattın demedim sjfmxkfkc hepizin yaptığı şey hayal kurmak nfmckf
e ohaa lekfjkff
Evet hatta çüşşşş ulan de fnfmmx
yok o kadar da değil hdhehhshd
Bence hak etmiştim yine de sen bilirsin djfnmxd
😃😃 ben terbiyeli bir insan olduğum için 😌😌
Her şeyi yerim ama bunu yemem seninle samimi olsak ne küfürler yerim kim bilir az bi sinir etsem şu otobüs olayı ile ilgili tamamdır djcmxm
ofkenwnwndfjdi bu arada bu olay 1 yıl once falan olmustur
doelckdkkd ben kufur etmem kii
Bir yılda unutmadığına göre anısı sağlam kalmış sjfnxnfnxnd ufak küfürle mi ediyon sadece ,😁
wlkfkdjfjd sen cok fenasinn he xhdhhshdh burada yazabilieim belki ama gercekte küfür edebilcek en son kisiiym😃
Ehhh fena oldum söylenir genelde nffkxmmd bende burdan bahsediyorum zaten daha derinlere inmeyim küfür için djckskd
bu arada yas 45+ mı
45 + random kullanan var mıdır sence ndkckx sen kaç yaşındasın
ckkdkckd bi an dayi olma ihtimalin gecti aklimdan
Profilde yaşım 123 dncnxmxmc
Sen kaçsın
23 sne
Sen şimdi yine dayı dersin fjcmxmf 29
oz abim ya 😃
Puandnxndjdcmfm deme otobüste denk gelebilme ihtimalimizi gözden geçir djcmöf
bir de ayni sehirdeymisiz😃
Grup pek tarzım değil ama ihtimaller olmuş olabilir djfmxmxnnd şehrinin baş harfini alayim ona göre cevap verim mfmgkfgmg
M...
Son harf daha almam gerek bu durumda ahahhdxx
neee aynı mı
Bir tık aynı djnfcjdj
Sonu N deme fnmxx
yok A
Tühh ben değil mişim kaderimin taaa fnckmc
ekkdkfkfk olabilme ihtimali vardi yani😃
Yok ben o kadar şanslı değilim ya uzun boylusunu denk gelir değmez ya da moruktur djcnxmxmcn şaka! Ahahdjxj
cjiecjjdjfnfnnv ohaa ne diyon iejfjfjhfjfjğ
Ahahshdhx kafa uçtu 🤣🤣 bende bilmiyor ne diyor kföc
lvkdkwkdkkd Suriyeliler gibi konuştun
Esad suri bom bom ben geldi 8 yıl türkey tayip para veriyo biz oy çok hojdır fjmx
vowodkkskckdjfjjff turkiya cennat
Ayaklarımızın altından ırmaklar akıyor dnmfcmd kızım harbi kafasın ha konuya bak daldan dala atladık mfmfxmd
vkdkjcjdjd sohbetim sarmaz bence genelde benim
Sarmayan halin buysa ohoo saran halinde uçakta dayananlarıda duyarız djfkcmflf
ldkwkxjdjlgkdnfndnnd ya😃
neyse ben im cok uykum geldi iyi gecelerr💅🏻😙
Tamamdır iyi geceler ponçik kendine cici bak 🫢
sen dee😌
🌸
Ben seviyorum ya sevdiğim insanlara kullanmayı
Az önce seni bir yorumda görüp profiline bakmıştım saçların ve yüz siman çok tatlı, model olarak değerlendirebilirsin
Teşekkürler
Benim hoşuma gitmiyor ya
Çok çekici geliyor bana
Yavrum benim hoşuma gitmez
benim hoşuma gidiyor, bence güzel bir hitap şekli
Sevmediklerin neler peki
güzel kızım denmesini hiç sevmem
Bunu diyen sevgili de yoktur heralde 😃
yeni nesil çok garip onlar kullanıyorlar kendi aralarında 😂
Bugün br caps gördüm oradan aklıma geldi bu soru çok değişik hitaplar var 🤣
Çok itici
Yakınlık