AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
batıda çıkamıyorsun hepsi sapık abaza olmuş ama ama güneydoğuda çıkma ihtimaliniz var kardeşlerim
Türkıyenın genelını bilmemde bizim Sivasta buz tutar:D Tecavuz felan olmaz ama soguk kusura bakma.
Sadece turkiye degil cogu yerde gece disarda ozellikle bayansan zor, olmaz :D
bir bayan için imkansız diyorum tecavüz sonrada bogazlanır. eğer öyle bir durumdaysan beldiyeye git valiliğe git ama ne olursa olsun dışarı kalıcam deme yazık edersin kendine.
O pis insanlar her yerde ama illa yasicam diyosan mezarlığa gidersin kimse olmaz
mezarlıklar tehlikeli ya fuhus ve uyusturucu satısı icim vs hep mezarlıklarda yapılır.
soğuk la, yaz bile olsa üşüyorum. :/ bir kaç gece kaldım da.
Turkiye ozelinde bolge bolge il il semt semt dusunucek olursak evet yasayabilir amma ve lakin dedigin gibi genelinde bir yasam soz konusu ise yasanabilecek kaosu ve guvenlik zaaflarini dusunemiyorum
Turkiyede disarda kalmani tavsiye etmem allahtan muslumaniz ama dusene ilk tekmeyide vururuz serefsizlik kanimizda var
Kanimizda deme kanimda var de. By ukala insan genel olarak konuşupta on yargili olma
Bu ukalalik degilki turk. milletinin geneli bu
Sen Türk değil i*bne görmüşsün Ondandır
Olabilir nerde serefsiz hepbana denk gelir
Katılıyorum sana haklısın
müslümanlıkla ne ilgisi var. müslüman olup yanlış yapan, günahkar olan yok mu?
yanlış yapan hristiyanda olabilir, yahudide, her dine mensup olabilir, dine ve inanca dökmek doğru değil...
ya müslümanım diye sizi ve kendini kandırıyorsa? ;D
Öncelikle nasıl bir insan olduğuna baglı entel dantel bir kamilse işi zorda değilse sabaçı kahveleri taksi durakları hatta bazı hamamlar bile var yani olmadı amatör klüplerin tribünleri vb daha çok var
güngörende merter köprüsünün altında suriyelilerin yaşadığını biliyorum bide bayrampaşa obaköy köprüsünün altında
erkekler için çok sorun değilde bir kadın için sokaklar zor. mutlaka seni kötü yola düşürürler heleki evsizsen
yaşar ama götü kollaması lazım çünkü sarhoşu var sapığı var
şahsen ben hayatımda 2 kez sokakda yattım :) :D :D ama fazla uyuyamadım gunduz olmasını bekledım gunduz uyudum :D
Potansiyel suclu olma egilimli bir yerden bahsediyorsun
Sence neden en büyük 2nci adalet binası bizde diye övünüyoruz
Biraz düşün
Yaşayabilir örnek:Ben :) Öğrenci olarak akşam nerede uyuduğum belli değil yurtta kalıyorum ama ayda 1 uğruyorum :) Örneğin dün İstanbul istiklalde kapalı bir dükkanın önünde uyudum :)
üni için mi geldin istanbula :D ankaradan geldin sanırsam :D
sayılır ;D
bayankurukafa diyorki: gece yaşamayı bırak gece 5 dk sokağa bile çıkamazsın Türkiye'de.
Soğuk hava koşullarına bakarsak yaşayamaz. ama hava koşullarından daha tehlikeli insanlarımız mevcut.
Geceleri dışarıda geçirdiğimiz ne kadar artarsa riskte o derece fazla olur tehlikeli yani
yahu erkeği, eşeği atı tavuğu, canlıları geçtim, asansörde damacanaya tecavüz edilen bir ülkede yaşıyorsun. titre ve kendine gel.
karasal yerlerde bu mevsim ölürsün -5 ile -30 arası sıcaklık var ama sahilde eğer güvenlik olayını çözebilirsen sıkıntı yok
bilmem bunu anlamanın en iyi yolu deneyerek öğrenmektir yani , dene ve gör , hatta bu anınıda burada bizimle paylaş ki hepimiz senin sayende böyle bir konuda aydınlanmış olalalım
denersem bu sitede paylaşırım.
Parkta banklarda sabaha kadr oturup muzik dinleyep cekirdek kola yapilablir. ama ıssız olmamasi lazim
Önceden kızlar Için büyük sorundu artık erkekler için bile sorun öyle bir ülke
soğuğa karşı çözüm bulabilirsen yaşanır, otobüs durakları, cami avluları, güvenilir olduğunu bildiğin parklarda kalabilirsin
Surekli bir sekilde yasanmaz bence. Ve sokakta kalanlara devlet yardim etmiyo mu cikiyodu bir ara reklamlarda
Yasayabilirsinn ancak zordur sokaklar
Bir donem gittifim bir sehirde ucbes gun bu durumu yasadim zamaninda
Kışın zor. Diğer günler yaşanabilir ama sabaha böbrekleri falan bulamayabilirsin.
sokakta yaşamak derken sokakta ikamet eder ben anlamadım beynim yandı sabah ece giricek akşamları sokakta mı yatıcak ben anlamadım gibi
Birak yasamayi gece evinden cikip markete bile gidemezsin. Doguda cingeneler sapiklar batida suriyeliler (yanlis anlamayin irkci bir insan degilim. Sadece bazilari) ve hirsizlar var. Yani yasayamaz:)
İnsan herşeye alışır ama başına ne gelir orası meçhul.
Sokakta yaşayamaz, sokaklar tekin değildir, başına iş gelir...
ben bir keresinde ocak ayında sabaha kadar kızılayda ankaranın ayazında beklemiştim. çok kötüydü.
Allah kimseyi TUTSAK etmesin ve kimseyi EVSİZ yurtsuz bırakmasın...
Aninda tecavuz edip keser bir yere atar bizim canavar asalik insanimiz.
Tren garı, otogar vs. Para varsa biraz sabahçı kahvesi. Kızsa buralar zor.
Yaşanmaz yaşatmazlar
bir huzur vermezler mk
yoksa bank ta istasyonlar da parklarda geceyi geçirebilirsin
Kalınır neden kalınmasın, parkta bahçede baktın üşüyorsun gece açık çorbacı varsa oturursun orda yer çok
Yazın 2-3 gece kalmıştım, pek sorun olmadı. 2 dövüs sanatını biliyosan bırak sokagı, cingene mahallesinde bile kalırsın :)
silahlardanda dövüş sanatıyla kurtulursun o zaman..
Evet milletde önüne gelene silah çekip vuruyordu zaten
çingene mahallesinden bahsediyoruz
Dostum cingene mahallesini mecazi anlamda sölemiştim zaten. Kim ne yapsın cingene mahallesini
terbiyesiz. romanların aranıza almazsınız hep dışlarsınız ustune üstlük buralarda da hakaret edersiniz
dışladığım yok bir sürü arkadaşım var o şekilde ayrım falan yapmıyorum
@Demoss İnsanca yaşayanların haricindekilere sevgi beslememi bekleme. Kesinlikle ırkcı değilim, olanlara karşıda saygı göstermem.
peki bir roman olarak dünyaya gelseydin yine bu düşüncelere sahip olurmuydun. yaşamın boyunca tüm tercihlerini kendi iradenle seçersin din eş meslek vs. fakat rengini ve ırkın doğuştandır tercihte senın değildir. empati yapmanı insan gibi yaşamana yardımcı olacaktır
@Demoss Hayatımın her alanında empati yapar ve ona göre davranırım. Sen yazdığımı bir daha oku anlamadın sanırım.
ben bır roman değilim fakat roman mahallesini çok gördüm belalıdırlar pek kendılerı dışında arkadaşları yoktur zaten arkadaş olarak kımse onları yanına almaz es bır cok sey sayabılırız. peki neden bunlar bu halde bunu hiç düşündün mü. kımse ıs vermez kımse sosyalleşmesi için olanak sağlamaz... neyse uzatmayalım insanlık görecelidir deyip konuyu kapatalım
Aslında hepimiz sokaklarda yaşıyoruz sadece barınak diye tabir ettiğimiz evleri kullanıyoruz..
Farklı ve anlamlı bir bakış açısı
Anadolu'nun bir kısmında yaşanabilir. Geri kalanında en iyi ihtimalle (en iyi ihtimal diyorum bak) s*kerler.
Çok zor yaşamaları.
Evlerimizde bile korkarak yaşarken sokaklardan bahsediyosun..
yaşayan evsizler var. Genelde otogarlar 24 saat ve kapalı alan oldugundan gece buraya gellıp yatarlar sabah erken saatte 6, 7 gıbı kalkar ya da kaldırılırlar
Arkadaş aklıma gelen video yu paylaşmış ama şimdi göremedim malum erkan can in sözü var ya
İnşaat yıkıntılarında.. Park köşelerinde.. terk edilmiş bina ya da terkedilmiş işyerlerinde..
bir gece en fazla o o uykusuzluk uykun geldiğinde uyuyamamak
Denizlide yaşanır yalnız hava sıcaksa, hiçbir şeyde olmaz tabi bu yazdıklarım bir erkek için geçerli
çıkıp dolaşmayı o kadar çok isterdim ki ama bu mümkün değil en azından bayanlar için
bir kız ise yaşayamaz ben görmedim erkekse banklarda filan
kanada derim. oranınki kadar saygılı , centilmen insan yok.. sen git biirine omuz at o özür diler... bizim ülkemizde dahil çoğu yerde yaşayamazsın..
Ne varmış bizim ülkemizde peh :D @imposibblelove
tamam saat 3 de taksim de dışarı tek çıksana bir :D.. hadi yiyo mu :D
Erkeğiz abi ne olacak ya :D
l*n erkeğe bile kaptırıyolar ayıptır söylemesi :D
Bir kere eve gitmemiştim parkta takıldım biraz Bakırköy Dr. Sadi konuk hastanesi var orası büyük bir hastane hastanede sabahlıyanlar var gittim orda bankta uyumuşum yani kısaca park ve hastanede zaman gecirebilirsiniz gece saatlerinde
Sende sokaklarda kal bakalim :D
O zaman ogren nasil oluyomus denemis olursun hemde. d
Türkiyede geceleri sokakta yaşayan insanların durumları yüzünden yaşanmaz :)
Zordur ya. Yaşar yaşamasına da, Allah düşürmesin kimseyi sokağa..
Kalırsın bence, şansına abuk subuk biri çıkadabilir tabiki...
Bu ülkeyi bırak hiçbir yerde gece sokakta yaşanmaz.
Neden böyle birşeye gereksinim duyuyosunki? Hırlısı hırsızı sapığı manyağı var evinde otur bence.
İnsanın mecbur kalınca yapamayacağı hiçbir şey yoktur...
Kardeş kalıcak yerin yoksa gel benim evde kal tek yaşıyom ))) evden kaçıcan sen sanki))
Bayan olduğunu fark ettim. Düzeltiyorum, kalıcak yerin yoksa yardımcı olayım ev tutayım sana dışarda kalma ) evden kaçmayı düşünüyosan da kaçma)
Deneme bile dışarda daha iyi bir hayat yok az önce bir video izledim bonzai satıcısısnın üstüne benzin döküyorlardı
Sokakta Ne İşin Var... Git Polise Anlat Derdini Bir Yere Yerleştirsinler Seni
Ya tinerciler tarafindan bıçaklanirsin ya da tecavuze ugrarsin