Türkiye genelinde gece insanlar sokakta yaşayabilir mi? Yaşarsa nerelerde kalabilir ikamet edebilir?
Cevabın nedir?
Yaşayan yaşar.
https://www.youtube.com/watch?v=4c7QquFvTjg
Ama iyi mi yaşar, kötü mü yaşar dersen, kötü yaşar bayan.
Sokakta yaşamanın iyisi olmaz.
Hiçbir güvencen yok söz konusu gece ve sokak olduğunda.
Gündüz gözü yolun ortasında biri sana yanaşsın kalabalık bir yerde, insanların %95'i umursamaz dahi. Yardım edin diye bağır, en fazla birkaç kişi yeter be kardeşim der. Sen gece sokakta yaşamaktan bahsediyorsun.
Ama sırf sokakta yaşayan insanlar olarak görme sana kötülük yapacakları.
Gece yarısı bardan çıktığımda, sabah saat 3'e doğru eve dönerken sokakta çok yaşayan insan gördüm. Yeri geldi sigara istediler, oturup on dakika muhabbet ettim. Ancak zorla sana veya malına sahip olmak isteyenler illaki çıkıyor. Sebepsiz yere sataşan, canı sıkılanda illaki çıkıyor.
Yolda yürürken tipi düzgün adam sana gündüzgözü sataşıyor sebepsiz yere, gece çöktüğünde sokakta yaşayan adam bir sigara istemekle yetiniyor. Bunlarda var.
Bunları söyleme sebebimde sokakta yaşayanları yüceltip, normal insanları kötülemek değil. İnsanları anlatmak. Tipine göre yargılamamak için söylüyorum. Onlarında büyük kısmı yine sataşır, sarkıntılık yapar, laf atar... Ancak emin ol bunu yapmadan önce bir ekmek parası ister, bir sigara ister.
Sen sokakta yaşam diyorsun ya. Sokakta yaşam kurtlar sofrası bayan. Sokakta yaşamadım, ama az çok biliyorum neyin ne olduğunu.
Sokakta yaşayan insanların bir kısmınında emin ol ki önceden bir ailesi, bir evi vardı. Kimi yetimhaneden kaçıyor, kimi ailesinin evinden kaçıyor. Kimi ise biri ile tanışıyor, o sayede sokaklara düşüyor. Ancak kimse istemiyor sokakta olmayı.
Hep tinerci deriz, balici deriz kaçarız. Ama emin ol aralarında öyleleri var ki son sigarasını seninle paylaşır sokakta gece yarısı.
Asıl şimdiki insanlardan korkmak lazım. Güzel giyimli, lüks evlerde yaşayan, sabah akşam barda gezip milletin yüzüne gülenlerden korkmak lazım.
Sokağa düşürenler utansın.
HERKES EŞİT DOĞAR. SONRASINDA İSE HAYAT ADALETLİ DAVRANMAZ HERKESE.82 Yorumla- +1 yıl
Eğer sen bu anlamda sokakta yaşamayı değil, çadır kurup biryerlerde sokakta yaşamayı diyorsan eğer sahil kesimine gidebilirsin. Veya birçok yerlerde festivaller oluyor, çadır kuran insanlar oluyor. Onların aralarına karışabilirsin.
Bu şekildede yaşanır sokakta, hemde güzel yaşanır evet. - +1 yıl
Ayrıca şarkıcı Doğuş'un uzun süre önce izlediğim bir röpörtajıda geldi aklıma.
Bu sokakta yaşayan insanların neler çektiğini anlatıyor az çok. Yetimhanedeyken anne dedikleri kişilerin sırf altına tuvaletini yaptı diye nasıl dövdüğünü, nasıl jiletle vücutlarını kestiğini anlatıyor. Bunlar bir Doğuş'un ağzından değil, haberlerdeki insanlar tarafındanda söyleniyor. Ha her gördüğümüze inanamayız evet, ancak ben buna inanırım. Çünkü malesef bunlarda bir gerçek ve yaşanıyor...
Ben 7 yaşındayken yurttan kaçıyordum diyor. Neler yaşadığını anlatıyor.
Şimdi 7 yaşında yurttan kaçan çocuk ne yapar? Kaç kişi gel evladım sana yardımcı olayım der? Çoğunluğu polise götürür, polis onları yetimhaneye yeniden götürür. Yine aynı şeyleri yaşar.
O yüzden hepimiz insanız. İnsanları hiçbir şekilde yargılamayalım. Yalnızca anlamaya çalışalım.
Ha sana haksız yere bir zararları olur, bir kötülükleri dokunur, o zaman amenna. Derslerinide vermek gerekir.
https://www.youtube.com/watch?v=68qeZNskaOQ
En İyi Cevaplar
+1 yılO insanları anlıyabilmemiz için aynı durumdan çıkmamız gerek galiba evsizlere sadece ramazan ayında
sokakta yatmıyorlar, O insanlar neden sokakta yatıyor orasıda garip Çünkü Devlet onların gece kondu evlerini yıktı yerine Toki yaptı ve onlara parayla satmayı teklif etti satın alacak paraları olmadığından
herşeyleri gitti. Oy verdikleri parti onları sokağa attı ve akıllandılar İşte birşeylerini kaybetmeleri gerekiyordu
Açıkcası Ben Acımıyorum, Bizim insanımız Misafir sever ama kalıcı misafiri sevmez bunu herkes bilir.
Şimdi Birde İstanbul'da suriyeli evsizler çıktı, Devlet bunlara aylık 400$ veriyor İşsizlik maaşı 428 tl
doların tl karşılığını herkes biliyor, benim cahil ülkem ses çıkarmıyor, birde şu savaş meselesi var
Savaştan kaçan korkaklardır, Kurtuluş Savaşındada kaçanlar oldu, Ölüm bakidir ;Herkes bir gün Allah'a hesap vericek
Evsizler Nasıl bu duruma düştü? = Önceden Doğuda oturan sonradan Büyük Şehire gelip Gecekondu dikip çalışan, Ardından AKP'ye güvenip oy atan ve sokakta kalan insanlardır.11 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=K2ajCGlEiKE hayko anlatmış durumu :)
+1 yılkesinlikle yaşanmaz.
ama çanakkale de konser için birkaç kız arkadaşım bankta uyuklamışlardı sabaha kadar ve başlarına bir şey gelmemişti ama bence bu nereye gidersen git yapılmamalı. sokakta deli vardır ve size saldırır ki bu adamların cezai ehliyetleri de yok.00 Yorumla
Kadınlar bir yana, millet artik hayvanlara cocuklara saldırıp tecavüz ediyor etraf ruh hastalarıyla dolu ve virus gibi coğalıyorlar, ne dışarda yaşaması insan akşam ya da gece cikipta hava alamıyor çok acınak ve berbat bir halde insanlık!!
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
205Cevap
Ben geçmişte kalacak yer bulamadığım için bu duruma düştüğüm dönemler olmuştu. Hayatta tek başınaysanız maalesef sendelediğiniz anlarda çaresiz kalıyorsunuz. Kendi tecrübelerimden aydınlatmam gerekirse genelde sabahçı kahveleri, otogarlar ve parklar gibi yerlerde sabahlayabiliyorsunuz. Rabbim kimseyi o durumlara düşürmesin.
18 Yorumla
Soran+1 yılbayanlar kalabilir mi
- +1 yıl
Yalnızca otogar ve hava alanları uygun bir bayanın sabaha kadar başına birşey gelmeden geceyi geçirebilmesi için onun dışında yakın arkadaş veya tanıdıkta kalınmasını tavsiye ederim. Hiçbir çare yoksa polise gidip durumu izah ederseniz mutlaka ama mutlaka yardımcı olurlar. Bir bayanın sokakta kalması kesinlikle çok tehlikeli. Böyle bir durumunuz mu var?
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılsamsun
Soran+1 yılyok zaten o yüzden sordum
- +1 yıl
Sİze maddi destek veya kalacak yer sağlayamam ancak. Fikir ve tavsiye olarak yardımcı olabilirim. Geçmişte bendeçok yaşadım böyle durumları. Gizli kullanıcıyı bu yüzden kaldırdım. Özel mesaj atarsanız iletişim bilgisi paylaşabilirim. Üzülmeyin. herşey düzeliyor. Yeterki hata yapmamaya özen gösterin
+1 yılYasayamaz. Gündüz bile 10 dkligina tuvalete giden cocuga tecavuz edip öldüren adamlar varsa, gece iki uç saatten fazla yasamak mümkün degil. Güvenli bir mahallede, evime gece dortte beste gelip korkuyorsam, bu sarhos cesaretine rağmen boyle oluyorsa, en azindan ben korkudan ölürüm.
40 Yorumla- Gündem konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılhayır kalamaz
mesela en basıtınden taksımı ornek vereyım
cok kalabalıktır gece bıle
ama hava bıraz soğuk olsa kalıcak yerın yok
hele bı de yağmur yağarsa ortada kaldın
metroyu kapatıyorlar
alt gecıtte guvenlık kovalıyor
ucuz ve salaş mekanlar 3 te kapanıyor
yanı ortada kalırsın cıddı anlamda soğukta yağmurda.
yazın elbette sorun olmaz
cımlerde yatarsın tabıkı.
onun dısında kalamazsın valla
tecrubeyle sabıttır.10 Yorumla Erkekler bile ona buna esir düşüyor, kendisini kurtaramıyor. Sen kız halinde çok çile çekersin benden sana tavsiye düşünme bile. Şimdi ne tür pislikler var anlatmayacağım ama bazılarını sende tahmin edersin. Bu arada asıl sıkıntıyı söyle belki birisi yardımcı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılSokakta yaşayan bir çok evsiz insan zaten ülkemizde mevcut ama çok zor şartlar altında yaşıyorlar Allah yardımcıları olsun.. Ama senin kastettiğin normal bir insan sokakta kalabilir mi ise özellikle bir kız için çok tehlikeli ama başka çaren kalmamışsa herhangi bir karakola çok yakın ve geceleri bile çok işlek olan yerler tercih edilmeli kanımca..
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar değil de kadın-erkek diye ayırt edersek daha kolay cevap veririz aslında. Erkekler için bu durum biraz daha özgürlükçü olabiliyorken, ülkenin en az 76-77 ilinde bu durum söz konusu bile değildir. Olur da başına kötü bir iş gelirse, ne işi varmış kızın o saatte dışarda canım 'larla karşılaşma ihtimali de yüksektir.
10 YorumlaNe o yoksa Tayyip başka bir ülkede iç savaş çıkartacak ta o ülkeden mülteci akını mı bekleniyor? :)) FLAŞ FLAŞ FLAŞ !!! Lübnan da iç savaş ve 1 milyon mülteci Türkiye'ye geliyor. Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Hatay, İstanbul, Adana, Mersin müsaitmiş. Hem sıcak hem Arap çok. Buyursunlar...
10 Yorumla
+1 yılVallahi sorduğun bir bayansa sokakta kalmaz kesinlikle bizim yurttaşlar pek yardımseverdir.. erkeğe kimse elleşmez zati o başının çaresine bakar.. başına bela gelmezse yani sapığa ona buna denk gelmezsen kimse karışmaz yıllarca yaşayablirsin ama bu cok zor senn için :D
10 Yorumla
+1 yılTren garı, otogar, hastane, hava alanı gibi yerlerde kalabilirsin. En güvenlileri bunlar. Fakat yinede kesin birşey söylemek mümkün değil. Şehir ismi verirsen nokta atışı yapabilirim.
12 Yorumla
Soran+1 yılsamsun
- +1 yıl
Atakent sahilde 24 saat açık mekanlar olduğundan güvenlidir. Fakat neden böyle birşey yapmayı düşünüyorsun?
+1 yılKimin yaşadığına göre değişir. Tabi ki bir bayanın yaşaması imkansiz. Normal gündüz vaktinde başına gelmeyen kalmıyor, gece yaşasa ilk günde tecavüz edilerek bir yerde ölü bulunur. Bayanlar için en iyi adres kadın sığınma evleri. Erkeğe gelecek olursak, onlar yaşayabilir. Ama içlerinde bana onu, bunu yaparlar korkusu olmayanlar yaşar. Zaten halim bu, ölsem de sorun olmaz kurtulurum diye düşündüğünden yaşıyorlar. Bazıları sırf bu yüzden suç işleyip içeride kalmak istiyor. En azindan karnim doğar, sıcak bir yerim olur diye düşünüyor. En son olarak yaz olsa her yerde kalabilir ama kışın tenha ve sıcak yerleri seçerler. Terk edilmiş binalarda , metro içlerinde , açik camilerde, kuytu köşelerde yaşarlar. Onların halini görünce aklımdan bir söz geçiyor. Bu halimize ÇOK SÜKÜR...
00 YorumlaTürkiye değil dünyanın her ülkesinde kansız insanlar var
Tecavüz edenı hırsızı o yüzden yaşanmaz haa ama illede ülke dersen.
İsveç derim adamlar aşmış kendını artık125 Yorumla- +1 yıl
Ya noldu bir ara iyi bise solese bile eksi veriyorduk romeo ya noldu arti vermis herkes 😁
- +1 yıl
Peki İsveç soğuğu :)
+1 yılHavalar soğuk şartlar baya zor kalınmaz bence bu soğuklarda sokaklarda yemek bulup yemeye çalışan ayakları yalın gezen çocuğuna çoluğuna bakmaya çalışan üstüne örtecek bir battaniyesi olmayan insanlara allah sabır verir yardım eder inşallah biz evimizde sıcakta oturup kaloriferlerin çok yanmasından yemekte pırasa olmasından üstümüzdeki kıyafetleri yeterli bulamaken onlarca insan soğuktan açlıktan ölüyor kış aylarını bu yüzden sevmem
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Niye yaşanmasın ki :D Otogarları ziyaret et istersen evsizler Türkiyede genelde otogarlarin içerisinde yolcu bekleme yerlerinde yatıyorlar yaşanır mı yaşanmaz mı bilemem ama en güvenli bölge diye düşünüyorum güvenlik gelse dersin sabah otobüsüm var onu bekliyorum bitti yani :D
10 YorumlaNerede ve ne şekilde yaşarsan yaşa gün gelir insanlar senin çaresiz olduğunu anlar ve bakış açıları hemen değişir. Bir bayan sokakta yaşayamaz Türkiye'de.
Çaresiz isen sığınma evlerine gidebilirsin. Yardımlaşma dernekleri vs. gibi yerlere gidebilir. Orada konaklama isteğini iletirsin yardımcı olurlar veya hiç olmadı sığınma evlerine gidebilirsin...10 Yorumlaerkek için zor kadın için çooooooooooooook zor. Erkeksen kavga edersin kadınsan tacize hatta tecavüze bile uğrarsın kim bilir. Sokaklar tehlikeli Saatinde evine gircen saatinde çıkıcan evin yoksa gidip bir yerde çalışıp çabalayıp bir ev kiralıcan. İnsanın kendini en rahat hissettiği yer evidir ve mutlaka olmalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbullu homelesslar kışları sabah ilk seferden gece 12 de son sefere kadar metroda kalıyor, geceleri napıyorlar bilmiyorum, yani sokaklarda yatan bir ssürü insan vsr ama oldukça zor. Yine de macera isteyen öğrenci gider bir parka kurar çadırını takılır bütün gece, kısa süre için sorun değil
10 YorumlaBu soruyu çok aradin mı. ?
Psikolojik sorunlarınmı var yoksa
ya da .. Bu soruyu sormanı gerektiren durum ne acaba?
sokakta kalmayami niyetlendin...14 Yorumla
Soran+1 yılaraştırma yapıyorum
Soran+1 yılaldım cevaplardan hastaneler
Gizli Üye(36-45)+1 yılGece dışarı çıkmak isteyen;
üzerinde muşta, döner bıçağı, delici kesici dürtücü.. göz yaşartıcı siprey.. tam otomatik tüfek.. pompalı.. çatal bıçak kaşık :)) Haydar, levye , kömür küreği , gemici feneri, zıpkın , baret , halat , kazma , dirgen, tırmık, balyoz , murç.. gibi ufacık minicik şeyleride yanında taşımalıdır. Burası Türkiye ihtiyatlı olmakta fayda var :)))30 Yorumlainsanlar sokak ve turkiye İMKANSIZ türkiyede içkilisi var kumarbazı var hırlısı var hırsızı var gerçi bunlar heyyerde var ama turkıyede daha da var :) hadi yaşadı dıyelım anca bir çöpkovası içinde ya da kucuk bır kartondan kutunun içinde yaşayanlar varsada bnce bu şekilde yaşıyordur diye dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılgece sokakta yaşayabilir ama kızlar değil, erkek yine başının çaresine bakar, ama geceleri kızların dışarı çıkması felaketlerle sonuçlanabiliyor, napcan dışardamı yaşamaya karar verdin.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
ozaman git ormanlık bir alanda yaşa daha güvenli, insanların olmadığı bir yerde, ama oralardada vahşi hayvanlar var, sen en iyisi dışarıya çıkma geceleri :)
- +1 yıl
macera arıyorsun sanırım
Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. soru enteresan, evsizler için mi soruyorsun yoksa dışarda bir kaç gün kalmak zorunda olan insanlar için mi?
Evsizler içinse kendilerine bir köşe, kulübe, inşaat falan bulurlar bir şekilde. Kışın ne yapıyorlar bilmiyorum belki belediyelerin bir çözümü vardır.
Eğer dışarda kalmak zorunda olan biriyse hastaneler ve otobüs terminalleri uğrak yerlerdir.00 Yorumla
+1 yılİzmirde yaşarsın. Alsancakta bir çok insan dışarda kalıyo yaz kış.
12 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten İzmir de bayanlar gece dışarıda kalabiliyor mu?
- +1 yıl
Şimdi bu sorduğun soruyu değiştirdi :) insanlar dedin ben sokakta yatıp kalkan şnsanlardan bahsettim. Ama sen bir bayan olarak sorduysan o ayrı. Pansiyon apart tarzı konaklayabilceğin yerlerde kalabilirsin. Sokakta yatar mı hiç bir kadın. Yanlış anlaştık
Yasanirmi yahu hele. bu zamanda politika yapmak icin demiyorum ama artik turkiye yabanci bir ulke oldu. her ulkeden var her insandan var her telden var isinden okulundan sen eve gidebiliosan sukret
20 Yorumlasen kafayımı yedin burası türkiye yok öyle bir şey:))
ne evden kaçmayı düşün nede kocaya kaçmayı ailenden kaçarsan kim senin yanına sıgınamazsaın salaklaşma kızarım çok ama çok kızarım senin gibi cahil cahil düşünenlere ben20 Yorumlaben parklarda uyudugum oldu ama kadınlar için cokda iyi fikir degil dışarda uyumak en güvenli yer hastene önünde uyumak bana göre
31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. +1
+1 yılyok be gündüz yasamak zor geceyi bos ver.. her tarafta tavuk keser gibi insan kesiyorlar sapiklar. ya canin gider ya malin gider. sonucta hep biseyler kayip edersin..
10 YorumlaYer yer tecavüze uğrayıp yer yer bıçaklanıp yer yer böbreği çalınıp hatta bazen hepsi tek seferde yapılıp yine de yaşamaya devam edebilir. Tam bir survivor !! :D :D
11 YorumlaErkekler belki yazın falan kalabilir ama bayanlar Türkiye de kalamaz ben saat 10 11 gibi bile dışarı tek çıkınca dışarda erkek varsa laf atmalar vs olmuyor yani tüm gece hiç olmaz kalınamaz bence
10 YorumlaKış şartlarında zor iç bölgelerde bazı kesimlerde yazın da zor ama bizim milletimiz hayırsever mutlaka bir yardım sever cikar yer verir. En kötü git camide uyu geceyi geçir.
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir soru, gece sokakta yaşamak zorunlu sebepler vs. dışında "çılgınlık"
Gece, karanlık, kötülükleri gizlemek için birebirdir...
Gece tehlike demektir... Her bünye kaldırmaz !!!10 Yorumla
+1 yılTürkiyede çok zor, en piskopatı bile sokakta kalmamak için yalandan suç işleyip nezarethanede kalıyor :)
20 YorumlaHayat size Utanipta soyleyemdiginiz kufurlerin ve yerini hayal ettiginiz karakterlerin , felsefesini kavradiginiz bosluklarin arasin da inanimal bir senfoni olusturuyor ve bunun esliginde sende dansa kalkmissin.
10 Yorumla
+1 yılBir bayan Türkiyede gece dışarda kalamaz. Sokakta kalsa bir banka kıvrılıp uyumasına izin vermez bu ülke insanları. Rahatsız edecek bir sürü sokak serserisi var
10 Yorumladoğuda yaşaman biraz zor olur çünkü herkes evine kapanır senide öyle o halde bırakmazlar hiç olmassa bir camiye götürür orda birşekilde yardım ederler. batıda kimse sana karışmaz ama başına balleyci tinerci gibi belalar gelebilir
10 Yorumlaerkkek için kafelerde pastanelerde takılarak sabahlamak sorun olmaz da kızlar için gece sokakta kalmak intihar etmek gibi bir şey tecavüzünden tut dolandırıcılığına kadar her şeyi yaparlarr
10 Yorumla
+1 yılErkek İçin bile zor artık anca hastane tarzı gece de açık olan ve ziyaretçilerin olduğu yerlerde sabahlaya bilirsin güvenlik şart
10 Yorumla
+1 yılYaşayabilir mi diye bir şey yok aslında mecbur olanlar yaşıyor maalesef. Parklarda, terk edilmiş binalarda, otoparklar da vs.
10 YorumlaYaşayabilir, ben denedim. Bir gece parkta yattık arkadaşla. Parklarda yatabilirler, ama çadırları olsun, banklar sakata getiriyor.
10 Yorumla
+1 yılHmm ilk oncellikle tinerci vb kisiler ve grup cogul kisiler icmis kisiler cok oluyor disarida yasamaniz sizin sonunuzdur oyle kotu seyler yasarsiinizki erkekelr bile zor korunuyor hic kacmayi dusunmeyin lutfen.
10 Yorumlagece sokakta kalınca bir camii en doğrusu derim şarapçının tecavüzcünün camii çevresinde işi pek olmuyor
10 Yorumla
+1 yılHer ilde kendini bilmez utanmaz insanlar mevcut. O yüzden yaşanmaz. İnsanın başına her şey gelebilir.
10 YorumlaHirsizi var tecavuzcusu var dunyanin her yerinde. Sadece turkiye degil yani. Yatarsin ama basina gelmiycek sey kalmaz diye dusunuyorum
10 YorumlaZor.. ya tinerciler ya organcilar ya pkk lilar ya da hic biri olmadi yuzde yuz suriyeliler cikar.. zor yani
10 YorumlaHangi yuzyilda oldugumuza bak sen hic mi haber seyreymiyosun yapma Allah askina evden cikmak ne harcarlar seni insablar oyle kotulukler barindiyor ki icinde kimin iyi kimin kotu oldugunu bilemezsin otur dusun derim ben sadece turkiye genelinde degil bu dunyanin heryerinde boyle riske girme pisman olursun
00 Yorumlatürkiyede gece dışarda yaşayamaz:) yamyamlar gece dolaşıyor
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl21 Yorumla Bayanlar için tehlikeli erkekler de sıkıntı olmaz ama seçili erkekler tabiki :):) yemeği ni kurtlar sofrasında yatağınıda köprü altlarında parklar da bulursun.
21 Yorumla
+1 yılgece sokakta kalınmaz abla ben bir gece sokakta kaldım azdaha tinerciler üstüme tiner döküp yakıcaktılar sonra bir karakola gittim abi dedim bana bir nezarethane ac uykum var dedim açtı uyudum saolsun
20 YorumlaGüvenlik açığı var malesef. Sokaklarda serseriler ve cinsi sapıklar kaynıyor.
30 Yorumla
+1 yılBüyük şehirlerde mümkün oluyor bir şekilde fakat genelini bilemiyorum, aşırı zor olabilir.
10 YorumlaGündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. eskiden erkekler için evet derdim ama kızı erkeği kalmadığı için hayır diyorum
10 Yorumla
+1 yılkanı bozuk o kadar insan olduğu sürece dışarıda kalma gibi bir durum olamaz...
10 Yorumla
+1 yılSokakta? Yaşayamaz. Ama eğer öğrenciyse kütüphanede yaşayabilir, biraz zor olsa da.
10 Yorumlabence dışarda kalamazlar çünkü gece ne olacağı belli değil burası türkiye
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hYr diyorum. Disarisi akşam 9 dan snra hic guvenli degil. Guvenlik bakimindan Türkiye polisleri de cok gevsek görevlerinde.
20 Yorumla
+1 yılEn zararlı hayvan insandır bunu deyip düşünmeyi sana bırakıyorum :D
10 YorumlaSokakta dolaş ne kadar evsiz barksız varsa sor geceleri nasıl yaşıyorsunuz diye onlar en doğru cevabı verebilir..
20 Yorumla
+1 yıldeğil türkiye hiç bir ülkede sokakta yaşanamaz bence ama bakım evleri sığınaklar falan artarsa sokakta yaşayan insanlar daha rahat eder
10 Yorumlagötü kaybetme derdin yoksa , ya da zaten kaybetmişsen ve artık umursamıyorsan kalırsın.
10 Yorumlaerkek için bile zorken bir bayan olarak dışarıda kalmak çok zor olmalı
10 Yorumla- Devamını Gör (233)
Devamını Gör(278)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem