Aile & Toplum Saat gece 12 civari Ankara tehlikeli olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 12 gibi eve donmem gerek tehlikeli mi sokaklar? İstanbul'da bazen gec donuyorum eve sikinti olmuyor Güncellemeler+1 yıl Gece 12 Saat gece 12 civari Ankara tehlikeli olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evet tehlikeli olur.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ankara da mi yasiyoesunuz Yorumla
Niewiedertilidin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı. Çinçin'de değilsen bir şey olmaz 0 0 Yorumla
esrarengiz46e Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ankara 'nın neresinde olacak sın gece 12 de 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Cankaya Yorumla esrarengiz46e +1 yıl Elit yer sorun olmaz yaş kac Yorumla Soran +1 yıl 50. Yorumla esrarengiz46e +1 yıl Ciddi sordum Yorumla Soran +1 yıl 50 yasindayim cocugum Yorumla Soran +1 yıl Ne istiyon evladim aa zor yaziyorum zaten Yorumla esrarengiz46e +1 yıl Korkma oznm teyze kim e yapsın seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet tehlikeli olur..
Ankara da mi yasiyoesunuz
Çinçin'de değilsen bir şey olmaz
Ankara 'nın neresinde olacak sın gece 12 de
Cankaya
Elit yer sorun olmaz yaş kac
50.
Ciddi sordum
50 yasindayim cocugum