Güncellemeler
+1 yıl
Geldiğinden beri tek kelime konuşmadık bakalım ne zaman ilk kim konuşacak
Güncellemeler
+1 yıl
Genel olarak kadınlar yapıyormuş gibi bunu görünene göre ama işte onlar gizliden yapıyor demek vay bee.
Yurtta kalıyorum ve işte 3 kişiyiz normalde biri zaten dışarıdaydı diğeri de bir hava alıp gelicem dedi. Bende bilmiyorum hava da kapalı zaten çam açıkken bir Allah ne verdiyse saldım hani tekim ya odada zaten öyle de bir koktu ama tam 20 saniye sonra o gelmesin mi aboo. Montunu astı direkt lavaboya gitti. Demedi ama anladım yani e ister istemez aşırı utandım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yurtta arkadaşların uyurken falan osurmuyor mu yanlışlıkla falan
ya öyle de ne bileyim ben bayağı bayağı salmışım bir de bayağı bir yemiştim
Sen onu geç ben bir kere dershanenin lavobosunda bildiğin sictim sonra bizim sınıftan zorba 2 kız geldi iyyy burası çok iğrenç kokuyor ne yedin tarzı patavatsizca konuştular ben cevap vermedim sonra sınıfta bir gün hocaya dedim ki hocam ben lavobaya gidicem sesli bir şekilde kesin yine bu s*cmaya gidecek dediler o kadar b*ktan insanlar ki sıçan falan demişlerdi bundan dolayı dershanede ya da kutuphanede falan sicamiyorum
ohaa vay beee. Nereden anladılar ki sen s*çtın falan ilginç ayrıca o kadar koktu mu ki bee ilginç ayrıca amann s*ç gitsin sana zarar verir diğer türlü
Travma etkisiydi geçen sene bu kızlar da çok iğrençti erkekler lavobasuna açık ped birakmislardi hatta bir erkek şikayet etti kızların bile midesi bulanır pedden erkeklerin nasıl bulanmasın konu nerelere geldi yaa😄😄
ohaa çok ilginç kanlı ped mi bırakıyorlardı vay bee. Kandan tiksinmem yaa benlik sorun yok da bilemem. Yani bende biraz özünde iğrenç sayılırım da ne bileyim
Ben lavobadan çıkınca tepki falan veremeyince anladılar ama dershanede falan sicilmaz lavobalar en fazla 2 tane sen sıciyor muydun 😄😄
Görsen miden bulanır cidden ben bile görsem kusarım
Haaa anladım vallahi nasıl desem ben s*çtığım oldu ha o dediğini de yaşadım da ama çıkmadım işte lavabo boşalana kadar sonra hemen çıktım gittim. De dışarıda s*çmak zor yaa hakketen
haa cidden mi o kadar? Kanlı ped değil mi bilmiyorum kandan şey olmuyorum da artık belki de öyledir
Bende halka açık yerlerde yapıyorum tam tersi çünkü kimse beni tanımıyor
Nasıl halka açık? Bir dk detay alabilir miyim? Ayrıca nasıl diyeyim kadınlar daha yani bize göre titiz mi desem şeysiniz ya siz daha az dışarıda yapıyorrsunuz gibi aslında
Sen öyle zannet 😂😂tabi parfüm hep yanımızda tabi kirliyse girmiyoruz avmninkine falan giriyoruz siz erkekler gibi ayakta iseyemiyoruz maalesef mikrop kaparız sonra
Hmm diyorsun e ama sizinki kokmaz ki yine de o kadar bee. Gerçekten yok yok kokmaz öyle. E onun da aparatı varmış herhalde de zor taşınır tabi
Kokar nasıl kokmasın bizde insaniz2😂😂
Hmm bana hiç öyle gelmiyor yaa ne bileyim mesela hiç gaz konusunda da yani rastlamadım. Bence hafif yaa sizinki bee. Hafif kokulu işte öyle direkt burun direği sızlattığını sanmam. Ha ben yapınca veya tuvalete gidince benden sonra gidenin ruhuna el fatiha oluyor da sizde olmaz be o iş
Aynen mesela ben babamın her gün osurdugunu görüyorum ama annemin osurdugunu şimdiye kadar görmedim erkekler daha rahat tabi ama bizimkide berbat kokuyor ondan dolayı gazlı içecek bile arkadaslarimin yanında pek tüketmem karnıma ağrı giriyor
Birde sanki ikimiz bu konuşmayı bekliyormusuz gibi sohbet uzadıkça uzuyor 😂😂
Hmm bak işte görmedim değil yapmıştır ama kokmuyordur kjaskdjsadkj. Kokmuyor sizinki yavv cidden. İlginç ama öyle bize göre normaldir. Hmm anlamadım karnın ağrıyınca gaz mı çıkarmak istiyorsun ki
hahahha aynen öyleymiş gibi ama nasıl diyeyim bazı kadınlar bok bile desen ıyy o ne der ya işte sende de o iğrenme yok ondan gayet de konuşuluyor senle
yine tek kaldım odada ama salmam yaa bu sefer kajsdkjsadkjsad
Salma yeter 😄😄
hahahah salmadım geldi zaten öldürmek istemiyorum ya yazık hele ölürse osuruktan öldü yazsa hem hoş olmaz hem de pisi pisine gitmiş olur hakketen üzücü. Ya ben çok yemek yiyorum bir de aşırı baharatlı ondan daha da sıkıntı benimki
Hayır olmadı
hadi canım
?
şaşırdım
Sınıfta oldu hahah
hııı sesli değildir umarım
Sessiz ve zehirli
hıı zehirli? Kadınların ki kokmuyor ki bee rahat ol
😂😂😂
niye güldün ki bee
Yapmayan yoktur sksk
hadi canım kjasdkjasdksad da utanıyor be insan
Ben utanmazın tekiyim
hobaaa o kadar? Arkadaşlarının yanında açık açık osurursun yani rahatça?
O kadar değil be
Hee utanmazın tekiyim diyince ne bileyim. O zaman gizliden gizliye salarım diyorsun