#heartoffire

Otomatik vites ilk arabamı aldığımda evin önüne gelip park edeceğim, arkadaşımda bana gel gel gel yapıyor. 2. El 300SE Mercedes almışım tank misali. Yanlışlıkla geri Viteste gaza bastım duvarla tank arasına sıkışacaktı. Fark ettim frene bastım mesafe vardı neyse ki bir şey olmadı. Başka da bir mevzuu yaşamadım 15 yaşından beri araba kullanırım 🧿…
İki kez yaşadım; ama ayağım debriyajda basılı olduğundan dolayı, bir santim bile ileri veya geri gitmedim. Birini garajdan çıkarken, diğerini park yerine girerken yaşamıştım. Manuel vites kullandığıma şükrettim. Arabam otomatik vitesli olsaydı arabalar gitmişti.
Hiç olmadı. Olursa kaz ihtimali yüksek zaten. Allah korusun
Yok bunu hiç yaşamadım böyle bir durum kimsenin başına gelmesin
Cevap
17Cevap
Selam gadası 🙃
Hayır başıma öyle bir durum gelmedi.
Hiç olmadı
Traktörde yanlışlıkla olmuştu. Ayakta arkaya bakıyordum bir şey çekiyordum frene basacam diye gaza yüklenmiştim bi anda fırlamıştı traktor nerdeyse düşüyordum geriye doğru son anda bacaklarımla tutundum
İlk kez araba kullanmaya çalışırken olmustu. Zaten gazı mayın sandıgım için hemen ayağımı gerı çekmiştim :)
Hergün şehirlerarası otoyolda tırlarla kamyonlar aynı şekilde gidip geldiğim için heyecan şok vs olmuyor artık ( şehirlerarası taşımacıyım)
Oldum olası çok saçma gelmiştir, aktif araba kullanan biri olarak kesinlikle garip geliyor
Oldu ama çok çabuk tepki veririm hep hemen toparladım hiç bir sonucu olmadı
trafıkte yapmayın , yapma endısesı olanlarda kamuya acık yerlerde olmayın bela almayalım basımıza
Sakin sol ayakla frene basmayın ben bastim vay halime
Oldu ama kendime zar zor geldim dedim kendi kendime birdhaa araba kullanmayacam diye 30dk sonra arkadaşlarla 101 e gittik.
Maglesef oldu ama hemen topladım kendimi vurmadım
Hiiç olmadı 🙄
Ölümle sonuçlanır o iş, hiç karıştırmadım
Araba kullanmasını bilmiyorum
Evet ilk araba kullanmayı öğrendiğim de olmuştu 😊
Olmadı çok şükür hiç
Olmadı
Oldu çocuğu ediyordum az kala 😃
Eziyordum
Hiç olmadı.
En büyük korkum
Hayır