Asilsin güzelsin deyip duruyor her gün ve sadece bana, Hürrem gibi yapma biz dostuz dememe az kaldı 😄

Asilsin güzelsin deyip duruyor her gün ve sadece bana, Hürrem gibi yapma biz dostuz dememe az kaldı 😄

Aklımıza ne geliyor bilemiyorum ama kadının bu kadar aşırı iltifat etmesine karşısına bir beklentisinin olduğu kesin üzerine durulması ve düşünmesi gereken bir durum ya kendisine çeki düzen vermesini söyleyeceksiniz ya da bir şekilde uyaracaksınız bu böyle nereye kadar devam edecek yani iltifat etmek de neden iltifat ediyorsun diye sormak lazım
v ben de yaşamıştım bu söylediğini.
bazı insanların kendilerini sevdirmeye çalışma yöntemi bu sanırım, bahsettiğim kişi eski çalıştığım bi’ iş yerindeydi ve ne zaman beni görse “ naber yakışıklım, yine çok şıksın bla blaaa “ gibi iltifatlar ederdi. Bu artık her gün olmaya başladığında başta iltifat gibi gelen sözler beni rahatsız etmeye başlamıştı..
Bence arkadaş olarak sevdiği için demiş olabilir. ama tabi gerçek niyetini bilemeyiz :D yani rahatsız olduysan bence uyar onu ya da uzak durmayı dene.. bir süre sonra zaten sıkılır iltifatı keser
Güzele veya yakışıklıya hakkını vermek gerek.
Yakışıklı birini gördüğümde yakışıklı bulduğumu mutlaka söylerim. Kimisi gerçekten tedirgin oluyor. Sen yine de dikkat et kendine.
Cevap
8Cevap
Her günde iltifat edilmez ki. İnsanın aklına hiç iyi şeyler gelmiyor. Sen boncuk gibi şeyler taşı nazırlıyor bu seni 🧿
Bir kadn erkekten iltifat aldıgnda bu dogal karsılanıyor ama kadın kadına nadiren iltifat ediyor bence degerini bil
aklına ne geldi bilmem ama fazla iltifat samimiyetsizdir bana göre
biseksüel ilişkilere açık ol 🤷♂️
Sana yürüyor mu bu be ☺️
Hoşlanmış mı sensen yoksa
Aga fazlasi olmuşsa suphe duyardim ben.
Aklına ne geliyor 🤣🤣🤣
sende gözü var
aklına gelen nedir?
Dikkat et tenhada yakalamasın
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?