Merhaba arkadaşlar ben kıza şöyle dedim:
Dikkat et kendine senin gibi birini kaçırırlar bak jdbdbjd
Oda bana:
Bdbdbdbdb
Böyle diyor ya ne yapacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar ben kıza şöyle dedim:
Dikkat et kendine senin gibi birini kaçırırlar bak jdbdbjd
Oda bana:
Bdbdbdbdb
Böyle diyor ya ne yapacağım
Cevap
2Cevap
Sen random atmışsın zaten sonunda onunda random atması gayet normal. Yiaaaa yerim seni teskkurler falan diyecek hali yok kızın
Yaa haklısın ama ne yapmam gerek ben bu kızı çok isityorum yaw
İkimizde Boğaziçi üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği okuyoruz 3. Sinifiz sinif arkadaşım ama ben kızlarla nasıl sohbet edileceğini felan bilmiyorum ne tavsiye edersin bana
İnan hiçbir fikrim yok nasıl bir kız olduğuna bağlı. Ben mesela oyun oynamayı falan karşımdaki kişiyle herhangi birsey hakkında konuşmayı seven biriyim. Sohbet ederken 1 konudan başka bir konuya gün boyu konuşabilirim tabikide sevgilimde aynı şekilde sohbet karşılıklı olmalı. Sen bence önce kızı bir analiz et. Ama konuşmayı aksatma. Böyle pat diyede yavsama ama dikkat et kaçırırlar cart curt bunlar komkk iltifatlar bence ya da bana komik gelio bilmiyorm dediğim gibi kızla konuşurken kızı analiz et konuşmanı falan ona göre yap
Nasıl ya son dediğini anlamadım tekrarlar misin lutfen
Nasıl anlicam niyetim kötü değil bu arada çok iyi bir kız ciddi düşünüyorum zaten yaşımızda geldi
çok teşekkür ederim küçük iltifatlar ile hoşlandığımı belli ediyorum bence doğru mu sence?
Umarım dediğin gibi olur Cok hoşlanıyorum ya
Ne yazıyım söyle telefonun şarjı bittide kusura bakma
Zaten konuşuyoruz şuanda başka bişi söyle
Ne konu açayım mesela
Ders konuşuyoruz şuanda sadece
Açamıyorum ya sorum orada of
Yapamıyom ya arada yavsiom random atıp duruyor
Dedim düzgün konuş dedi ndjdhd
Bende dalga geçiyorum jdjdjd
Ne bakıyorsun la gevşek dedim random attı zndjd
İletişime kapalı muhtemelen senle konuşmak istemiyor olabilir cevap yazma
Yok normal derslerle alakalı konuşuyoruz bu sadece sohbetin bir bölümü
pek takmıyor taksa böyle cevap vermez
Nasıl bir cevap verirdi sence
teşekkür ederdi aynı şekilde karşılık verirdi.
Nasıl yani şöyle mi demeliydi
"Teşekkür ederim aynı şekilde sende öylesin"
Böyle mi demeliydi zira böyle demeliyse ilk başlarda diyordu ama artı krabdom atıyor yoksa sende öylesin felan diyordu
o zaman iki seçenek var ya dediğim gibi takmıyor ya da o an müsait filan değil sana da ayıp olmasın diye o an öylesine yazıyor.
Off ne yapacağım ya ben bu kızı almak istiyorum off ikimizde Boğaziçi üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği okuyoruz
umutsuz olma bakarsın olur
Nasıl yapacam kızlarla konuşma konusunda çok iyi değilim ne önerirsiniz
onu iyi tanıyorsan eğer sevmediği şeyleri yapma. konuşma sıklığınız nedir bilmiyorum ama eğer sürekli yazıyorsan mesela yazma.
Komik değilsin
Komiklik değil ki amacım kıza yürümek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Görünüşe göre birbirinizle samimi ve eğlenceli bir şekilde sohbet ediyorsunuz, bu harika! Onun bu yanıtı aslında senin esprili yaklaşımını karşılıksız bırakmaya niyeti olmadığını gösteriyor. Bazen bu tür şeyler, flörtleşmenin eğlenceli bir parçası olabilir. 😂 Belki de bu tarz esprili bir iletişimi aksatmadan sürdürmek istersiniz. Ya da daha derin bir konuda sohbet etmeyi deneyebilirsin. Ona sevdiği bir filmi ya da diziyi sormak iyi bir başlangıç olabilir. 🎬📚 Sen ne düşünüyorsun, bu etkileşim seni nasıl hissettiriyor? 🤔💬