Şimdi içinden geldiği gibi demeyin cünkü gelmiyor :D
Ne desem etkilenir nasıl hosuna gider ?
Ne desem etkilenir nasıl hosuna gider ?
İltifat etme
Bunu et...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer onda olan güzellikleri sanki sadece onda varmış gibi davran belli şeylerde sadece o ilginçmiş gibi yorumlar yap mesela gözlerine uzun uzun bak deki daha önce hiç kimsede görmediğim ya da gördüğüm ama benim fark etmediğim sadece sende fark ettiğim o tuhaf his.. nasıl dile getireceğimi bilmiyorum da ne bileyim işte tuhaf ama güzel .. gözlerinde gördüklerim de o sırada zaten hatunun kalbi erir böyleeeeee oyyyşşşşşşş :)
kızımsen benimsin gerisi hikaye de
kıro gibi yani :D
ne malsın ya valaha ergensn defol
Çok güzelsin gibi salak iltifatlar etmiceksin.
Mesela o gün saçı çok güzeldir, saçına iltifat edeceksin, çok iyi giyinmiştir, giyimine iltifat edeceksin.
Hepsini geçte en çok zekalarına iltifat edince hoşlarına gidiyor, zekice bir şey yaptığında mutlaka bunu söyle.
aynı bendede var şu sıralar kardeş:)merakla cevapları beklicem:)
Cevap
1Cevap
Kıza teklif etme bence arkadaş gibi takılmaya devam edin zaten olay kendiliğinden gelişiyor zaman geçtikçe iki taraf da yakınlaşma başlıyor. Sevgili olduk deyince beklentiler büyüyor, benim dediğimde de yakın olacaksınız ama o kadar yükü olmayacak. Sevgili olunca ne oluyor sanki elini tut öp kokla e sonra? Yine ayrılık. Pişman olmamak için daha fazla tanımaya bak bence. Ben hep bu yönden kaybettim.
sen sakın iltifat etme sorduğuna göre kesin ağzına yakışmayacaktır, hissettirmen kafi
güneş gibi parlıyosun gözlerimde :):)
solmayan gülüm'sün . . . :):)
her sabah kalbime dogan güneşsim . . . :)
hayat benim anlamıda sen . . . :)
onun ne kadar değerli olduğunu söylüyebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar