Arkadaşlar çalıştığım mağazada mağaza sorumlusu yardımcısıyım. Bizde çok skt et oluyor mesela yarının ürünü bugünden kalkıyor. Bana çöpe atmam söylendi ama bende zor durumda olduğunu bildiğim insanlara veriyorum. Para almıyorum. Çöpe gidecek çünkü. Sizce hırsızlıkla suçlanır mıyım? Tarihleri kesip saklıyorum üstlere göstermek için sadece çöpe atmıyorum. Sorun olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 9 ay
Kimse görmediği sürece sıkıntı yok. Bunu çoğu market çalışanı yapıyor. Kimi de lokantalara vs. ucuza satıyor. 10 paket varsa 5 paket okutuyor mesela.
01 Yorumla- Soran9 ay
Kesinlikle para almıyorum satma olayına asla girmiyorum ama bizim şirket tazminatı yakmak için genelde hep iftira attırır senesi çoğalana. Bende böyle bir şeye kurban gitmek istemem. Hep aklımda soru işareti kalıyor malum kameralar hep çalışıyor
En İyi Cevaplar
bu yaptigin tespit edilirse isten atilirsin. ve basak bir yerde ise de giremezsin. yaptigin iyi bisi ama is kurallrina aykiri.
03 Yorumla- Soran9 ay
Evet haklısın bende bundan korkuyorum. Aykırı
- SoranYeni 9 ay
Kamera çöpün orayı da görüyor maalesef.. İçim el vermiyor bu saçmalığa. İnan 30 veya 40 lira düşürseler alıcı da olur ama yok çöpe at diyorlar. Yazarın dediği gibi ben bu çağdan etimle kemiğimle nefret ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- u9 ay
Sorun olmaz
01 Yorumla- SoranYeni 9 ay
İnşallah
- Gizli Üye(36-45)9 ay
Doğru yapiyosun boş ver
03 Yorumla- Soran9 ay
Kırmızı çizgi attırmada ustalar korkuyorum açıkçası ama kıyamıyorum da o kadar ürünü atmaya. Mesela bugün bile 10 adet köfte skt oldu. Kıyma ona keza.
- Cevap sahibi9 ay
Yazık günah israf ya.
- Soran9 ay
Aynen vallahi
Çaktırmadan ver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi