Aile & Toplum Bu sabah kimler işe/okula giderken yağmurda ıslandı? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Günaydın dışarıda acayip yağmur yağıyor bulunduğum yeri baz alarak soruyu sordumdu😀😀Sizin oralarda yağmur var mı? Güncellemeler+1 yıl Okullar tatildi doğru ya 🤦♀️😂 Bu sabah kimler işe/okula giderken yağmurda ıslandı? Cevapla İş Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ben yakalanmadım dikkat et kendine abla :) 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. işe geldim ama ıslanmadım evin altında otopark : ) 1 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl İş yerinde peki Yorumla tt_Escape_tt +1 yıl onda da otoparktan ofise çıkıyorsun : ) Yorumla u _Süveyda +1 yıl Hayatta ki şansın 😂 Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Olmqz mi sabah yagmur servis bekle İstanbul sel gidio 1 1 Yorumla Blackkjackk1 +1 yıl Donduk donduk Yorumla
Sҽɳʂԋι Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Ispanaklar kısmında değilim 1 3 Yorumla u _Süveyda +1 yıl O ne Yorumla Sҽɳʂԋι +1 yıl Islananlar yazdın. En son ıspanağın demir kaynağı olduğunu yazdığım için ona ıslanmayı ıspanak diye yazmış 🙄 Yorumla u _Süveyda +1 yıl 😂😂 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Neyin kafası buuuuuuuuuuu 🤣Yeni uyandım, yağmur yok. 😄 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Günaydın Orti, Antalya'ya gel , günlük güneşlik burası 😂 0 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yağmur yok kuru soğuk var, aşkın var içime ısıtan sıkıntk yok 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şu an yatağımda debeleniyorum yağmurlu ama 😂 0 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bu sabahta dahil surekli yağmura yakalanıyorum şikayetçi değilim:) 0 0 Yorumla
estetisyen34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben ıslandım yaaa nerdesiniz nerde yağmur yağıyor başka 0 1 Yorumla estetisyen34 +1 yıl Üniversiteler değil Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yağıyordu ama ıslanmadım 🤔 0 0 Yorumla
Raisa3 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı. Hastaneye gittim ama çok yağmıyor öyle 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eskişehir. Şu an burada da fena yağıyor. 0 0 Yorumla
Swrestart Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bayaga yagiyor, bende araba oldugu icin islanmadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben yakalanmadım dikkat et kendine abla :)
işe geldim ama ıslanmadım
evin altında otopark : )
İş yerinde peki
onda da otoparktan ofise çıkıyorsun : )
Hayatta ki şansın 😂
Olmqz mi sabah yagmur servis bekle İstanbul sel gidio
Donduk donduk
Ispanaklar kısmında değilim
O ne
Islananlar yazdın. En son ıspanağın demir kaynağı olduğunu yazdığım için ona ıslanmayı ıspanak diye yazmış 🙄
😂😂
Neyin kafası buuuuuuuuuuu 🤣
Yeni uyandım, yağmur yok. 😄
Günaydın Orti, Antalya'ya gel , günlük güneşlik burası 😂
Yağmur yok kuru soğuk var, aşkın var içime ısıtan sıkıntk yok
şu an yatağımda debeleniyorum yağmurlu ama 😂
Bu sabahta dahil surekli yağmura yakalanıyorum şikayetçi değilim:)
Ben ıslandım yaaa nerdesiniz nerde yağmur yağıyor başka
Üniversiteler değil
Yağıyordu ama ıslanmadım 🤔
Bulunduğun yer neresi
Hastaneye gittim ama çok yağmıyor öyle
Eskişehir. Şu an burada da fena yağıyor.
Yağmur var da ıslanmadım
İyiyim ben 😬
Sirilsiklamum
Bayaga yagiyor, bende araba oldugu icin islanmadim