Görsel göre sorulmuş bir sorudur 😅 neyse yine bir erkek vermiş dayının cevabını 😂

Görsel göre sorulmuş bir sorudur 😅 neyse yine bir erkek vermiş dayının cevabını 😂

Genelleme yapmayı doğru bulmam ancak gizli bir şey kalmadığına göre o konularda bir erkeğin bir kadından daha gelişebilmesi her zaman olasıdır. Hatta eğer bir erkek çok zeki ve iyi bir gözlemciyse hiç bir zaman bir kadının ulaşamayacağı bilgiler edinebilir.
Partnerimin hangi gün regl olacağını kaç gün sürdüğünü, öncesi sonrası ve sırasında ruh halini iyi bilir ona göre yaklaşırım. Asil bilmemiz gereken budur.
Cevap
47Cevap
Cevabı veren adama laf etmem ben hormonlarıyla cevap vermiş ufak cümlelerle tatmin etmiştir kendini der geçerim...
Bu ve buna benzer cinsel içerikli sorular soranlarda arayın derim kabahati. Dönem teknoloji devri istediğin her sorunun cevabını kimseyle muhattap olmadan alabiliyorken, bu yola başvuranlar masum rolü kesmesin abazan severler olarak önce üzerlerine çekip sonra ego tatmini yapmaları yok mu tebessüm ettiriyorlar ;))
Aboww yargı dağıttın süpermen
Yargı değil ama insanların bilinç altında ne var az çok biliyoruz o nedenle böyle savunma yapanlara sadece gülüyorum :))
Savunma yapmadım ki
Senin için demedim genel olarak cinsel içeriklere boğulanlar abazanlık yapanlara laf ediyor söyleyince de böyle komik akıl almaz savunmaları var onlara dedim. bu ve buna benzer şeyler her ortamda var ve sadece erkeklerin suçlanması bana adil gelmiyor süperman olmak böyle şeylere sessiz kalmamaktan geçer de mi :))
Ben güldüm gectim bana sadece komik geliyor başta zaten orada pembeli veya kadın adı altında böyle soruyu soran sacma. Bir kadın kendine iyi gelen şeyi tanımıyorsa zaten makara olayı olur.
Sessiz kalma süperman
Makara yapma amacı altında erkekleri aşağılama söz konusu bizim andavallar da buna çanak tutuyor.
bir şey dememe gerek var mı? O kaliteye böyle m@l işte
Kadınlar bilir ne yapacağını, onlar sohbet olsun diye soruyor, fiziki bölgelere konu kayınca da kimileri fırsatı kaçırmıyor. Alan memnun satan memnun 🤭
Yooo ben rahatsızım 😅
O ben değilim yaa 😂 ben niye regl bilgisinğ erkekten alayım 😂
Evet sizi sizden iyi tanıdığım için bir çok kadın tarafından doğrulandığım ve taktir görümüşlüğüm var. Bu hiç bir şeyi değiştirmez. :D
Övmeyiniz kendinizi 😅
Ahahahahah 😂
😂😂 Bence değil sadece kadınsal konulara karışmayı seviyorlar
Ahaha bak bu doğru 😅
Yaşasalar bu kadar iyi bilemezler hele de ksdeki erkeklerin yorumlarını gördükten sonra onlar bizden daha kadın gibi geliyor.
Elinin hamuru ile erkek işine karışma derler ama kendileri her işe karışır karşıt cins konusunda hemcinslerim. Doğru değil sdece boş keseden atmadır.
Hayır ama burada bile kadınların bildiği konuda 100 küsur yorum yazmış erkekler. Bi regl olayını çözmüşler o kadar
Bilmemek daha iyi. benim acimdan bazi seyler gizli güzeldir
Yok ya. Sizinle biraz ilgilendiğimizi göstermek için öğrendiklerimizi sıralıyoruz 😂
Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum.
Evet ne zaman regl soruları sorsam erkekler daha çok görüş paylaşıyor.
Çünkü artık kadınların ilgisini maddiyatla çekemeyeceklerini anladılar. Kadınlar hakkında araştırmalar yapıp ona göre yaklaşıyorlar 😅
Eminim kendi penisi hakkında bu kadar bilgiye sahip değildir 😄
Puhahahha kesin
Ablam / kız kardesiniz olunca ister istemez , tanık oluyor, birazda merak ediyorsanız öğreniyorsunuz.
Elemanların artık başlarına vurduğundan Ekspertiz kıvamına gelmişler.
Erkekler sadece dahil olmak için yaratılmış.
Benim cinsim bilir 😂 tıp okumaya gerek yok 🤣
Hadi ordan 😅
🤣🤣
Evet doğru ben bile çok şey biliyorum kadınlar hakkında
Bu soruya bile 45 cevap tan 35 i erkek cevap vermiş aq varsay sen gerisini düşün
Her erkek olmayabilir tecrübeli ve benim gibi sağlıkçı olanlar daha hakimdir
Hepsi için geçerli değildir bence :)
Biliyormuş gibi yapıyorlar n*h biliyorlar.
Bazı erkekler bilir evet 😂
İnsanoğlu hep kendinde olmayanı merak eder.
Hahahah o ne güzel cevaptır ama yaa 💃
Ben bilmem Hamdi bilir
Hepsi tavlamak için bin takla atan ezik tipler
Bu sitede doğru : ))
Erkek ler kadın mı olmuş duya batacak
Kukiş biti derler onlara halk arasında
Çok dogru ben sevgilime anlatıyorum bilmiyo canım
Sor bakalım biliyor muymuşum ama ben istisna olabilirim
Kadınlar erkeklere özgü araştırma yapar erkekler kadınlara özgü
Türkiye'de genelde akıl yok fikir var. Herkes herşeyi çok biliyor bilmese de konuşuyor
maydonoz olmadıkları tek bir konu bile yok
Tecrübe dahilinde evet doğru
Nasıl oluyor o? Bir erkek kadının o an ne iyi geldiğini veya ne hissettiğini nasıl bilebilir?
Uzun zaman oldu hayatımdan kaç kadın geçti saymayalı
Kadına ilgi ya da kadını anlamak noktasında
Burada sordukları gibi
Reglim çok şiddetli ne iyi gelir
Reglim gecikti sebebi nedir
Göğüslerim çok şişti neden acaba
Ertesi gün hapı ne zaman alınmalı
Vs vs soruları çok duydum
Bu soruların cevaplarını da kadına verdiğim değerden ötürü hem yaşadım hem öğrendim
Bu çokta büyük sır değil
Tenini paylaşan sunan bir kadının ne istediğini ne hissettiğini nerede çaresiz ya da ihtiyaç duyduğunu bilelim erkek olarak bir zahmet
Sıkıntı kadının kendini tanımamasında değil mi burada? Bana saçma geliyor ben kendimi bilmem lazım bir erkek değil. Regl döneminde ben bilmem lazjm bana neyin iyi geldiğini kii bu böyledir. Ben katılmıyorum acıkcası erkekler bizleri daha iyi bilemez.
Katılıyorum
Kadın kendisini tanımalı her anlamda
Ancak sırayla aile eğitim sosyal çevre halkanın diğer üyelerinin etkisi ya da etkisizliği bu keşifte olumlu ya da olumsuz etkiye sebep olmakta
Ne olursa olsun ne etki olursa olsun fark etmez aile cevre tanıyabilir tanımalıda kendi değerini fark etmek için. Neyse tartışmak değildi amacım sadece sinirlerim hopluyor 😅
Aynı fikirdeyken tartışmamız anlamsız olur zaten
Aynen katılıyorum
🙏🏼🙏🏼
Erkekler jinekolog gibi maşallah evet
maalesef biliyoruz
takıldığın yerde sor : )
Bilmediğimiz bir b*k yok
Hemcinslerim neden böyle🤦🏻♂️
Evet gurme olduğumuz doğrudur :Ddd
Kesinlikle 👍
Sanmam açıkçası.
Abazaliktan bence