Amerikan üniversitesinde okuyorum İngilizcemde iyi türkçem den iyi bile diyebilirim bilenler bilir buranın cahili tam cahil anime severlerden müslümanlardan lgbt bireylerinden nefret eden topluluk var bunu anlamam uzun sürmedi 3 kız sınıfta herkese dini inancını sordu ben agnostiktim agnostigim dedim afferin yavru kuşum dedi içlerinden biri saçımı okşadı sonra diğerlerine sormaya gittiler en arkada oturan arap bir kıza gidip sordular en son kız müslümanım dedi demesiyle fight kavga başladı 3 üde kıza daldı baya pis dövdü Arap kızın şansı yoktu 1.60 40 kilo koyu tenli kapalı biri dövenler 1.70+ falandı kızı yere yatırıp dövdüler kızın burnundan çenesinden bile kanlar çıktı videoya çekti herkes en sonunda bana yavru kuşum diyen beyaz kız arap kızın gözüne parmagını sokucaktı halla müdahale etmediler en son ben ayırdım lütfen dururmusunuz oda insan dedim sonra durdular her ne kadar müslümanlardan dini kullananlardan bende nefret etsem cahilliklerinden dolayı arap kızada üzüldüm oda insan sonuçta birde bu kızlar duyduğuma göre Arap kızı öncedende dövüyormuş söylentilerde yayıldı biri arap kızın boynunda çivi izleri olduğunu söyledi kızın boynuna çivi çakmışlar sırf müslüman diye boynunda çivi izleri var diyorlar yalanmı doğrumu bilmem sadece çok pis dayak yediğini gördüm o kızın okuldan ayrıldı daha sonra aileside polise suç duyurusunda bulundu sınıftaki kızlar incelemeye alındı Amerika'da toplum neden bu kadar ırkçı ve cahil sizce? Bu olaylar psikolojimi çok bozdu Amerika'da yaşamak istemiyorum artık arkadaşlarımda var ama olay beni çok etkiledi neden böyleler?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Müslüman olması değil eziyet görmesi mazlum olması önemli. Dal onlara kafa göz
kimse ile hasım olmak istemiyorum ama erkek arkadaşları var dalan kızların zaten bireysellik ön planda Dalmam
Kızın arkadaşları onu korumuyorsa öyle arkadaşların awina sen koyasin salla o zaman. Kız buna rağmen o çevre de ise kafasızdir
Türkiye dede müslüman olmayan gayler dışlanıyor özellikle meslek liselerinde ama
Gaylar kovalasın onları
amerika medeni
o sirada amerikanlar :
bati hicbir zaman medeni olmamistir kendilerinden olmayanlara saygilari yok insan yerine koymuyolar irkci bi toplumlar
Amerika Avrupa'dan farklı ama Avrupa farklı bir kıta ameriak farklı bir kıta
Türkiye dede müslüman olmayan gayler dışlanıyor özellikle meslek liselerinde ama
Türkiye'dede var bazı azınlıklara özellikle ateistlere baya kötü muamele var o ebem türkiyedeki müslümanlarıda sevmem
musluman olmayan g*yler derken biri musluman degilse g*y mi olmak zorunda cok sacma bi bakis acisi
evt bazi insanlar islami uygulayamiyor maalesef islama gore baskasinin dini bizi ilgilendirmez saygi duyariz
amerika avrupadan farkli derken ben ayni mi dedim farkli kitalar diyosun bide saol ama bunu 7 yasindaki bi cocuk da biliyodur neden yazdigina anlam veremedim
Yok saygı duymuyorlar ben müslüman değilim diyen erkek aradaşıma türkiyede cahil mal geri kafalı demiş biri ana avrat küfür etmiş
Türkiye'deki müslümanlarada ayrı bir kinim var anlayacagın
Ya türkiyede de var ırkçılık işte kabul et gay görünümlü insanları ve batıya uygun yaşayan müslüman olmayan insanları aralarına almıyor türklerde
ben ne dedim yazdiklarimi anlayarak oku lutfen saygi duymak zorundayiz ama bazilari uygulayamiyor maalesef dedim fakat saygi duyanlar da var sonucta kimsenin inanci beni etkilemez ben saygi duyarim
Ya neyse de harbiden Arap kıza baya üzüldüm yine vicdanlıyım Arap kız sınıfta bana selam falan da veriyordu eskiden ben yüz vermiyordum diğer sınıftan göz zevkime uygun boylu poslu kızlarla takılıyordum hep ama dayak yediğini görünce ne yalan söyleyeyim acıdım birazcık yazık dedim
g*ylere neden saygi duyulsun ben saygi duymuyorum duymak da zorunda degilim ben bi musluman ve Allah onlara lanet etmis muslumansam eger Allahin dediklerini kabul ederim kimsenin dedigi beni ilgilendirmez ha bide su var g*yler istedigi gibi yasiyor zaten merak etme kimse onlara bisey demiyor ben sadece bi musluman olarak dogru neyse onu soyluyorum ayrica bunun icin musluman olmaya da gerek yok bircok yabanci ulke lgbtye karsi ve hatta kati kurallari var okudugun icin tesekkurler umarim anlasilir olmustur😽
oyle dusunme lutfen herkesi ayni kefeye koymamalisin
tabii ki de uzulmelisin sen vicdan ve merhamet sahibi bi insansin lutfen o irkciliga sen son verdir ayrica turklere de irkci diyosun ama turkiyede kimse kimseyi inancindan dolayi boyle dovmuyor dovemez de zaten
Herkesin ideolojisi fikri farklı ama Türkiye de de hristiyanlara dinsizlere kötü muamele varsa varoşlar tarafından Amerika'dada Arap kızın boynuna çiviyi çakar kızlar işte kızın boynuna çivi bile çakmışlar yalan yok üzüldüm keşke herkes herkese saygı duysada her ülkede böyle olaylar yaşanmasa ya tamam kızı zaten 3 kişi yatırıp dövmüşler onu bende gördüm videosuda var arkadaşlarda da Arap kızın boynuna çivi çakmak nedir o psikolojimi baya bozdu ya
sınıfta ve okulda şöyle söylentilerde yayıldı bu 3 kız Arap kızı tuvalettedede sıkıştırıp dövüyormuş Arap kızın boynunada çivi çakmışlar çivi çakma doğrumu dur acaba
benim anlamadigim okuldaki hocalar bunu gormuyor mu ya da kiz polise gidip sikayetci olmuyor mu
ola da bilir olmaya da bilir bu vahsilik onlarda var gibi gozukuyor yapmis olabilirler
Tabiki de oldular babası polise gidip şikayetçi oldu o 3 kızda okuldan atıldı Arap kızda okuldan ayrıldı zaten
Polise gidip suç duyurusunda bulundu ailesi Arap kızın
iyi bari guzel bi haber en azindan
Bende müslümanlardan falan nefret eden cahil bulan bir insanım ama benim babannemde müslüman ne kadar cahil olsada çok temiz melek gibi bir insandı o yüzden müslümanında iyisi var az olsada ama kötüsüde tam kötü cahil yobaz
sıkıntı şu Arap kız 3 kızdan dayak yerken erkekler tezahürat yaptı kayıt altına aldı sınıftaki erkeklerde zenci si var japonu var almanı rusu Hollanda lısı var her çeşit tipte insan var yani başka sınıftan kişilerde izledi kız fena rezil oldu ona üzüldüm psikolojisi kolay kolay düzelmez o arap kızın
Evetde hala ceza alamadılar müslüman kızın burnu kırıldı gözleri morardı ayrıca
Arap kızın dişleride kırıldı 6-7 dişini kırdılar igrenç duruyordu dişleri onuda söyleyeyim çeneside yamuldu amerikalı kızlar hep et yiyor ya Arap kız vitaminsiz bu kadar hasar vermeleri normal ben 1.89-1.90 boyundayım o 3 kız beni bile rahatlıkla döver onu söyleyeyim