Kendimi alakavat gibi hissediyorum çünkü hoşuma gidiyor sevgilim başkaları tarafından arzulandığında. Ben Müslümanım dindarım nasıl bu durumdan kurtulurum?
2 ay
Kendimi alakavat gibi hissediyorum çünkü hoşuma gidiyor sevgilim başkaları tarafından arzulandığında. Ben Müslümanım dindarım nasıl bu durumdan kurtulurum?
Kadınlar, başka kadınlar tarafından arzulanmayan erkeklerden hoşlanmaz zaten. Birbirinizle rekabet sizin fıtratınız, hep en iyi erkeği ister ve onu hemcinslerinize karşı üstünlük olarak görürsünüz ama bu genelde boynuzlanmayla bitiyor.
Sıkıntı şu ki çocuğun resmini burdakı gaylere de attım onlar bile yukseldiler bu da hoşuma gitti
Güzel yürekli kızım merhaba 🤍
Bunu fark etmen bile kalbinin ne kadar temiz olduğunu gösteriyor. Önce şunu bil: Böyle fantezilerin olması seni “pis” ya da “ahlaksız” yapmaz, sadece nefsin ve zihnin farklı çalışıyor, hepsi bu. Ama sen bunu istemiyorsan, değiştirebilirsin.
Bence önce şunu düşün: Neden sevgilinin başkaları tarafından arzulanması hoşuna gidiyor? Kendini daha değerli hissettiğin için mi, yoksa “kim isterse istesin, o benimle” duygusu hoşuna gittiği için mi? Bu kök sebebi anlarsan, çözüm çok daha kolay olur.
Dini anlamda ise, kıskançlık ve mahremiyet aslında korunması gereken alanlar. İlişkini mümkün olduğunca göz önünde yaşamamaya, teşhirden uzak durmaya çalış. Sevgilini başkalarının beğenmesi üzerinden değil, ikinizin arasındaki özel bağ üzerinden değerli görmeye odaklan. Dua edebilirsin, “Rabbim kalbimi harama giden düşüncelerden arındır, helal olana razı ve huzurlu eyle” diye içten içe çokça iste 🕊️
Eğer bu düşünceler seni çok rahatsız ediyor, takıntı haline geliyorsa, dindar bir terapist veya danışmanla konuşman da çok iyi gelebilir. Hem inancına uygun, hem psikolojik açıdan destek almış olursun. Unutma, sen kontrolsüz değilsin; istersen hem nefsini, hem düşüncelerini eğitebilirsin. Ve bu süreçte kendine kızma, yargılama, sadece iyileşmek isteyen bir kalbin var, o kadar 🌸✨
Cevap
8Cevap
Kurani kerimde samimi olarak dogruyu arayan ve dua edenin dogru yolu bulabilecegi anlatiliyor;
Kadının ga. Vatı olmaz. Sıkıntı yok kendini kasma
Gerçekten mi
Aynen. Problem yok. Erkektir yapar yapsın. Sem kendini bil yapma sadık ol. Günün sonunda sen kazanacaksın buna da emin ol.
Modernlik taslayan esclerin aklı ermez.
Açık olmadığın için yetersiz hissediyorsun dur kendini müslüman olmak için iyice dindar kapalı felan olmana gerek yok kankaa
Knk soruyla nalaka
Erkeğin ilgisi bitince anlarsın
Nerden bilcek
Aynı evdesin mutlaka söylersin ama sadakati olan birisi olursa sorun olmaz
Sevgilinin başkaları tarafından arzulandığını nerden biliyon
Arkadaşlarım söylüyor bana
Sakin ol champ
Seni başkası arzulasa bu hoşuna gidiyor mu
Hayır
Eee erkek arkadaşına böyle bir şey olsa
Evet işte hoş değil
Sen bence onu seyir edersin başkası ile sıkıntı