Sevdiğim kız alevi türk ben sunni kürt ve kızın babası kızı vermeyecek ne yapmalıyım?

Merhabalar kız arkadaşım alevi ben ise sunniyim o türk ben kürt ikimiz açısından hiçbir sorun yok yıllardan beri ırkçılığa maruz kaldım o yüzden ırkçılıktan nefret ederim ailem de alevilerle büyümüş ve hiçbir şekilde din dil ırk ayırmaz bana da böyle öğrettiler böyle olduğum için de çok mutluyum. Kız arkadaşımla çok güzel bir aşk yaşıyoruz ama beni çok sevdiğinden ileride daha büyük sıkıntılar yaşamaktan korktuğu için ayrılmamız gerektiğini söylüyor o da ben de birbirimizi seviyoruz. Ama babasının ailesinin düşüncesini biliyor. Ne yaparsam yapayım ikna edemiyorum çok da seviyorum onu. Onsuz yaşama düşüncesi bile beni derinden bıçaklıyor. Babası bilse onun için neler yapacağımı gözü kapalı verir Ailemi de tanısa verir ama ailesine anlatırsa birbirimizi de kaybedecez bundan dolayı çok zor bi zamandan geçiyoruz. İsyan ediyorum bağırıyorum kimse duymuyor. Bu ülkeyi bu hale getiren herkese defalarca lanet ediyorum. Sizce ben ne yapmalıyım

Sevdiğim kız alevi türk ben sunni kürt ve kızın babası kızı vermeyecek ne yapmalıyım?