Eşimin ailesi ve kendisi hristiyan belirli günlerde toplanıp Tevrat ve incili açıp sürekli sorgu haline giriyorlar ve okuyorlar fakat kuran bir rehberdir bize indirilmiş bir kitap eğer inanırsan ne yapacağını bilirsin haşA ALLAHIN KİTABINI kim sorgulayabilir kafamıza takılan yerleri anlamak için soru sormak ayrı yargılamak çok başka bişey ve eşim HZ MUHAMMED efendimize karşı çok kırıcı rahatsız edici konuşuyor bende sinirlenip ALLAH ….. versin dedim sonra pişman oldum ama beni çıldırttı çünkü daima islam hakkında kötü konuşuyor olumsuz konuşuyor kaynanamda demiyor ki oğlum böyle konuşma çünkü ben hiç hristiyanlık hakkında ileri geri konuşmadım çocuğum Müslüman olamaz dedi vs tartıştık o ayrı odada uyuyor ben ayrı odada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 aySiz evlenirken farklı dini inançlarınızın farkında olarak ve bunu kabul ederek evlendiniz. Bunu ne o nede sen sorun halinde getirmemelisiniz. Keşke evlenmeden tüm bunları konuşup anlaşsaydınız. Henüz geç değil ama yetişkin gibi konuşarak bu sorunları aşabilirsiniz, eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız. Ayrıca çocuğun ne olup olmayacağını tartışmak yerine, birbirinizin gelenek ve görenekleri çocuğunuza öğretip yaşatabilirsiniz ve kararı büyüdüğünde çocuğunuz verebilir. Aksi taktirde çocuk olumsuz etkilenir, ateist veya agnostik oluverir. Zaten bu aralar çok yaygın, dinlerinizi öğretin ama rekabete girip zorlamayın, dinden soğutmayın 🌸
11 Yorumla- 7 ay
Sizin şu an çocuğunuz var mı veya hamile misin? Yoksa ilerisi için mi soruyorsun?
En İyi Cevaplar
Bir şey diyeceğim ama neyse bizim dinimiz de Müslüman bir kadının veya erkeğin başka bir dinden biri ile evlenmesi normal değildir kabul edilmiyor
İlk başta zaten evlenerek hata etmişsin şimdi ne desem boş olur
Her doğan çocuk İslam fitratı üzerine doğar o u büyüyünce ailesi işte bir şekilde değiştiriyor
İnandığın dine bile saygı göstermeyen biri ile insan nasıl evli olabilir
Çocuk sahibi olamamanız en mantıklı olan o çocuk ikimiz arasında kalacak
10 Yorumla
7 ayMüslüman erkeklerin Hristiyan kızlarla veya Yahudi kızlarla evlenmesi caizdir ama kusura bakma bu terimi kullanacağım Sen evlendiğin için sen mekruhsun çocuğun içinde saygısızlık etmek istemiyorum ama halk arasında hoş karşılanmayan bir deyiş var sitenin kuralları gereği onu sana söylemeyeceğim maalesef
06 Yorumla
Soran7 ayHalk arasında ki değiş her ne ise boş teneke bir şeydir her çocuk Müslüman olarak doğar ben sadece anne olarak çocuğuma öğretmek istiyorum dinimi ayrıca eşim Kelime-i şahadet getirdi müslümanım dedi ve inandım
- 7 ay
Çocuk babanın spermlerinden şekilleniyor canım Ayrıca Kur'an'da da bahsedilir Müslüman kadınların gayri Müslüman eşleri olması caiz değildir Bana inanmıyorsan git bir hocaya sor ama erkekler için öyle bir yasak yok
Soran7 ayYa her neyse çocuğuma İslamı öğretip ona doğru yolu gösterirsem ve inşallah o da seçerse ne mutlu bana ve çocuğuma
- 7 ay
Sen Allah'ın ayetlerini hiçe sayarak evlenmişsin çocuğuna hangi de dini anlatacaksın
Soran7 ay@Babacandir3444 tamam en günahsız temiz sizsiniz ağzınıza hiç alkol sürmediniz küfretmediniz saygısızlık yapmadınız zina yapmadınız dört dörtlüksünğz
- 7 ay
Söylediklerinin hiçbirini yapmadım
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayBırakın çocuk büyüyünce kendisi karar versin eşinle de boşa kavga veriyorsun bu kavgaları evlenmeden önce vermen gerekiyordu çocuk için kendinizi üzmeye değmez çocuk büyüdüğünde iki tane dini de görsün değer versin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kültürel ve dini farklılıklar bir ilişkide büyük bir sınav olabilir, ama sevgi, saygı ve empati ile birçok şey aşılabilir. Şu an duyguların karmaşık ve incinmiş hissediyorsun, bunu anlıyorum. 😔 Öncelikle kendi duygularını bu tarz tartışmalar sırasında kontrol altında tutman çok önemli. Sinirle söylenen sözler daha büyük yaralar açabilir.
Eşinle yapıcı bir şekilde, sakin bir ortamda konuşmayı dene. Onun inançlarına saygı duyduğunu ifade et, ama aynı şekilde senin inançlarına saygı gösterilmesi gerektiğini de belirt. Çocuğunuz hakkında karar alırken inançlarınızı birbirinizin gözünden anlamaya çalışmalısınız. Belki ortak bir değer bulmak adına konuşabilirsiniz. ❤️ Bu gibi konularda danışmanlık almayı ya da üçüncü bir kişinin rehberliğini istemeyi de düşünebilirsin. Unutma, sevgi ve empati her zaman bir kapı açar. 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayBu arada bu topraklarda doğmuş büyümüş ve inançsız olan biri olarak diyebilirim ki, Hristiyanlığın daha az kusuru var senin dininden
Hz. İsadan da daha sevgi dolu ve insanın kalbini ısındıran ondan daha iyi bir peygamber görmedim, ki ben dinsizim bide
Onlar Hristiyanlık son din olduğu için onlara göre, malum İslamda da kusurlar var bilinen…
Normal ama kırıcı bir şekilde söylememek lazım00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySana yalan söylediğini anlatmışsın ilk başta ozaman keşke boşasaydın… ülkesine ailesine dönence onlar belki doldurdu onu ya da istemedi. Hepsi bir işaret olmuş sana hala dininle dalga geçiyor asagiliyorsa kusura bakma ama o adama nereye kadar? Her şerde vardır bir hayır öyle düşün.. Rabbim şansa birsürü engel gösteriyor çocuk yapma diye bundan 🙁 doğru bir insan değil….
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBirincisi bekarken onun Hristiyan olduğunu biliyordun bilerek evlendin ikincisi İslamiyeti savunmana gerek yok zaten islami kurallara uymuş olsan kadinin Hristiyan birisi ile evlilik yapamiyqcagini bilirsin üçüncüsü ise Hristiyan birisi asla tevrata elini surmazz yani nereden izledin filmi bilmiyorum ama sacma filmler izleme böyle
00 Yorumla
4 aybelki islam dinini bilmiyordur bence iki tarafta karışmasın ikinşzde kendş delileürnizi ve kendi dinşzdeki xayıf yönleri ona anlatın bence her iki tarafta dğnyadaki tüm düni inanöalrıa nalteın o reşit olunca neye inanacağını karar versin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayçok salanaca bir soru. bir kere sen dinen evli değilsin zinadan pic doğurmuşsun müslüman kadın sdece müslümanla evlenebilir. çocuk babanın sulbündendir tabiki hristiyan olacak.
02 Yorumla
Soran7 ayBirincisi haddinizi bilin ikincisi terbiyenizi takının 3. cü sü çok normal bir soru sordum doğru veya yanlış saygı çerçevesi içerisinde cevap vermek düşer saygınızı koruyamıyorsanız cevap vermemek daha iyi bir alternatif kimse de sütten çıkmış ak kaşık değil dinimizde zina alkol bi kadınla göz teması kurmak dahi günah haram kimse dört dörtlük değil doğmamış çocuk için bile ağzını bozan insan bana burada biliyorum ayakları yapamaz bu yaptığınız saygısızlık size en sevdiğiniz tarafından döner dolaşır gelir bilip bilmeden insanların kalbini incitip veya yanlış yorumlarda bulunup ileri geri konuşursanız başınızda bulursunuz biraz kendinize gelin başkası ne yapmış kınayalım moduna girmek yerine dünya hali beteri başıma gelir kalkar biri de benim çocuğuma bu iğrenç kelimeyi eder diye düşünmek lazım ayıp şu yaptığınız utanın
- 7 ay
zanisin kafilre evlenmişsin zina ediyorsun çocuğn dinen pic hükmüünde gerçekler bunlar ister hoşuna gitsin ister gitmesin. çocuğunu alıp vaftiz ettirirse görürsün ne olduğunu...
- Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı.
7 ayİyide sen bilmiyor musun müslüman kadın garimüslimle evlenmesi caiz değil
221 Yorumla
Soran7 ayMüslümanım dedi Kelime-i şahadet getirmişti getirmese de evlenirdim dini inancı bana ait değil ama çocuğuma öğretmek benim hakkım
- 7 ay
Ln daha sen dinini tam bilmiyorsun ki kadinin Hristiyan ve yahudi biriyle evlenmesi bile yokkene şimdi nolcak
Soran7 ay@Berat06905 bi akıllı sensin dimi müslümanım diyen sevgilim de oldu abdest bilmeyen dua okumayan insanları dine göre yargılamıyorum sadece çocuğuma öğretmek istiyorum
- 7 ay
Senin öyle bir adamla evlenmez dinimizce haram haberin var mi? Bunu anlatmaya çalışıyorum
- 7 ay
Ve islama hakaret eden biriyle olur mu be niye yola çıkıyorsun
- 7 ay
Burada senin hoçgörün önemli değilki müslümanlıkta böyle bir kural var yani. Namazı orucu kabul edip vunu inkar mı edeceksin. Sen hoşgörülü olabilirsin ama zaten sizin nikahınız düşmüş yani haberin olsun
Soran7 ay@Berat06905 müslğmanım dedi Kelime-i şahadet getirdi ayrıca sonradan öğrendim
Soran7 ayİmam nikahı yok zaten olmadı bilmiyordum ayrıca Müslüman ve hristiyan evlenemez olayını
- 7 ay
Maalesef zina yapıyorsunuz bosanin.
Soran7 ay@Berat06905 saçmaladınız iyice 🤣🤣hemde çok saçmaladınız ben sorumu çocuğuma İslamı öğretmek istiyorum fikir çakışmaları için ne yapabilirim anlamında sordum siz boşanmayı gidip Müslümanım diyen ama namazı abdesti bilmeyen kalbi kararmışlara söyleyin onlarjnda olması haram
- 7 ay
Önce sen islamiyeti yasa sonra öğretirsin
Soran7 ay@Berat06905 ülkenin yarısı nikahsız ilişki yaşıyor ben nikah yapmışım imzam var tapu gibi zina diyorsunuz yani zihniyet biraz
- 7 ay
Birde zinaya helal diyerek de dinden cikiyorsunuz git bir imama de konus
Soran7 ay@Berat06905 haramım mı diyeyim nikahımın olduğu Adama çocuğumun babasına
- 7 ay
Adam islama sövüyor dinsizin teki bu?
- 7 ay
İmza kurtarmaz din bagi olmasi lazim evliliktr araştır bak
Soran7 ay@Berat06905 islama sövmüyor radikal olup allahu ekber diyerek insanları ödrüren kişilere karşı böyle söylüyor islam da herkes bir değil ki radikali o su bu su
- 7 ay
Daha ne yazdığını bilmiyorsun
- 7 ay
@Berat06905 neys eboşverin görüşümün altına daha yazmayın. Biz dedik bizdrn geçti gerisi herkes krndi hayatına
- 7 ay
Tamam yazmıyoruz kızma
- 7 ay
😂😂
7 aymemnun degilsen ayril zaten yanlisi bastan yapmissin ilerde sorun yasamamak icin herkes kendi dininden insanlarla evlenmeli zira bu yanlisi yapan cogu ciftler sorun yasiyorlar
00 Yorumlaİlk hatanızı söylememe gerek yok heralde? Çocuğunuzun dini sizin seçiminize bağlı değil, çoçuk hangi dini isterse ona inanır. Bırakın kendi dinine kendisi karar versin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 671 cevap paylaştı.
7 ayNormalde Müslüman bir kadın, gayrimüslim bir erkekle evlenemez zaten...
Olay örgüsü baştan yanlış başlamış...
06 Yorumla
Soran7 ayAkrabayız işte
- 7 ay
Olabilir, neticede kimse seni zorla evlendirmedi...
Soran7 ayKendim evlendim diye ben mi suçluyum yani izin vereyim çocuğuma Tevrat incil mi öğretsinler sadece
- 7 ay
Sen suçlusun demiyorum, ancak bu kadar hassasiyetin varken, böyle olacağını öngörmen gerekirdi...
Soran7 ayYa hassasiyetim yok ben radikal biri değilim sadece eşim hristiyan ve ben onun dinine laf etmezsen o habire islam ve efendimiz hakkında ileri geri konuşuyor canımı çok sıkıyor bu
- 7 ay
Daha çok sıkacak gibi görünüyor...
Öyle bi nikah olmuyo ki olum. Zina yapmış gibi oluyorsun zira müslüman olmayan adama nikah kıyamazsın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Niye evlendin o zaman bu kafa senin için sorun olacaksa
06 Yorumla
Soran7 ayBenim için sorun değil kimin neye inandığı ALLAH herkesi doğru yola iletsin fakat bi zahmet karnımda 9 ay taşıdığım çocuğuma da İslamı öğretebileyim çocuk Müslüman olamaz diyorlar o halde hristiyan da olamaz ben çocuğumun islama inanmasını istiyorum
Soran7 ayKelime-i şahadet getirdi müslümanım dedi
Soran7 ayÜlkesine dönünce
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 7 ayEvlenmeden önce konuşulması gereken şeyler bunlar maalesef
13 Yorumla- 7 ay
Bir Hristiyan olarak karşıyım. Müslüman biriyle evlenmek ister tatlı su müslümanı olsun, ister radikal fark etmez, bir ateş alıp uyumak bir nevi.
- 7 ay
Karşı olan yapmayabilir elbette
- 7 ay
Çok ilgimi çekiyorsun nedense
İşte bu yüzden gücün yetmediği için kendini koruyamıyorsun dinini koruyamıyorsun kendinde aşağılanıyorsun inancın da aşağılıyor o yüzden dinimiz gayrimüslim biriyle kadının evlenmesine uygun görmemiş tam örneğisin
12 Yorumla
Soran7 ayBenim dinimi korumama gerek yok ki ben inanıyorum o bana yeter benim dinimin korunmaya ihtiyacı yok benim kitabım korunuyor yaradan tarafından iki kirli kelime İslamı kötü gösteremez gözümüzde benim tek gayem çocuğuma öğretmek İslamı ayrıca Müslüman gayri Müslüm muhabbeti de bana saçma geliyor müslümanım diyen erkekleri de gördüm abdest bilmez dua bilmez
Çocuk 18 e gelene kadar dinsiz olsun 18 olunca kuran ve tevratı okusun aklına yatana inansın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayMadem çok dindar dinine bağlı birisin farklı dinden biri ile neden evlendin?
00 Yorumla Çocuk hristiyan olacak doğal olarak. Başka bir seçenek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySenin hristiyanla evlenmen hata zaten caiz değil nikah düşmüyor başta yanlış yapmışsın sonrasında da işte böyle sorunlar yaşanabiliyor işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySen onla evlenmemeliydin ki müslüman bir kadın hristiyanla evlenemez onlar Allaha şirk koşuyor çünkü
012 Yorumla
Soran7 ayŞirk koşmuyor inanıyorlar zaten çok benzer islam ile yani katolik değiller sadece peygamber inançları farklı
Cevap sahibi7 ayPeygamber onun çocuğu diyorlar
- 7 ay
Hristiyanlık hakkında çokça bir fikriniz olmadan fikir belirtmiyorsunuz, ithamda bulunuyorsunuz. Lütfen yanlış anlamayın ama size yanlış öğretilmiş/lanse edilmiş veya yanlış bir izlenime kapılmışsınız (kendi çıkarımınız ise) 1. Hristiyanlıkta, Yaradana herkes kendi dilinde “Tanrı” “God” vb hitap ederken bir de evrensel olarak “Baba” adıyla hitap edilir. “Baba” eşittir “Yaradan” yani. 2. Hz. İsa’dan “Oğul” olarak bahsedilmesinin sebebi şu: Hz. İsa bir mucize olarak var oldu ve Allah’ın “Ol” deyince “Olduran”, hiçten “Var eden” olduğunu kanıtı olarak dünyaya gönderildi. Boşuna Hz. Meryem’e “Bakire Ana” denmiyor. Bunun İncil’de ayeti var, merak eden araştırıp bilgilenebilir. Yani “Baba” derken “Yaradan” ve “Oğul” derken, evlilik ve cinsellik yoluyla değil, Allah’ın ol demesi/var etmesiyle, bir erkeğin dölü olmadan doğan. Ayrıca Hz İsa’dan Hristiyanlıkta “Prophet” yani Peygamber olarak bahsedilir ve kabul edilir
Cevap sahibi7 ay@DarkAngelNyxx ama sen beni tanımadan kendince yorumlamışsın hristiyan briiyle konuştum hangi mezhebinden hatırlamıyorum bana Allahın hz isa olarak yer yüzünde dolaşmaya başladığını söyledi neden bir bebek olsun dedim çocuk bedenini tanımak istedi dedi ne yani dedim yarattığı bir bedenin nasıl olduğunu içine girmeden idrak edmeyen bir yaratıcı mı var dedim benle konuşmayı kesti, sizin her mezhebinizin tanrı bakışı farklıdı bu bahsettiğin kitapts bu şekilde değildir senin yorumundur
- 7 ay
Aslında lafıma gelmiş oldun 😅 yani sana yanlış bilgi verilmiş. Ben mezhep filan tanımam, sen “Hristiyanlar Allah şirk koşuyor” dedin, ona cevaben yorum yazdım. Ben Ortodoks bir ailede doğdum ve tercihen İslamı seçtim. Sana anlatılan ilk defa duyuyorum ve mezhebi ne olursa olsun bir insan/topluluk bu saçmalığa nasıl inanıp benimseyebilir aklım almıyor. Bir yetişkinin “diş perisine” inanması gibi bir şey bu 😂 lafım sana değil, sana inandığı masalı anlatana. Ben ailemde, sosyokültürel çevremde, kilisede ve İncil’de Hz. İsa’da “Tanri” olarak bahsedildiğini görmedim ve okumadım. Ku’an da bahsedildiği gibi Peygamber dir
sorularlaislamiyet.com/hristiyanliga-gore-hz-isa-allahin-oglu-mu
Cevap sahibi7 ay@DarkAngelNyxx ben bi hristiyanla konuşup onların inanış konularını anlattım, Allah ben ne doğurdum ne de doğruldum ne de yaratıldım ifadelerine hristiyanlğın baba kavramı uymuyor baba eşittir yaratan senin çıkarımın, Ama Allahın baba diye bir sıfatı yok
Cevap sahibi7 ay@DarkAngelNyxx senin islamı seçmene senin adına sevindim ama bu hristiyanlık hakkında kuranda yazılanlar açıkça belliyken övülecek bir tarafı yok
Cevap sahibi7 ay@DarkAngelNyxx paylaştığın linkte benim gibi söylüyor onlar hz isayı yüceltmek için Allahı onun bedeninde dünyevi eşiti sayıyor
- 7 ay
Neyse, sen nasıl istiyorsan öyle olsun, ben elimden geldiğince neyin ne olduğunu açıklamaya çalıştım
Cevap sahibi7 ay@DarkAngelNyxx bende biliyorum merak etme bu fikirlerinden vazgeçmiyorlar zaten bu şekilde üstün din olduklarını zannediyorlar
- 7 ay
Yok, ben sana anlatamıyorum, pes ettim 😅😂
Cevap sahibi7 ay@DarkAngelNyxx senin anlatacaklarının onlarca katını anlatanlar bişey diyemedi merak etme
la neden hiristiyan biriyle evlendin ki basta Müslüman bir kadın Müslümanla evlenmek zorunda onun dışında günah olur Hristiyan yahudi vb. Yani basta hatayı evlenmekle yapmışsın kardes
04 Yorumla
Soran7 ayMüslümanım dedi kanka Kelime-i şahadet getirdi ağzından hristiyanlıkla ilgili bişey duymamıştım
Soran7 ayHerkes cenneti hak edemez öyle değil mi :) ben çocuğuma anlatmakla yükümlüyüm bana anam babam anlatmadı ama kendim öğrendim ve çocuğuma da anlatmak istiyorum amaçsız olmasın beş vakit namazını bilsin kuranı kerimin rehber olduğunu öğrensin efendimize saygı duysun vs eşime kalırsa her hafta Tevrat incil alıp sorgulasın bir dua vakti yok bir sure yok
- Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı.
7 ayEee beter ol yani biz ne yapalım?
02 Yorumla
Soran7 ayİnsanın ağzından çıkan dönüp dolaşıp kendisini bulurmuş
- 7 ay
Öyle kolpalara inanmam benim dini inancım yok, işinize bakın.
Gizli Üye(18-24)7 ayMüslüman erkek hristiyan kadınla evlenebilir ama müslüman kadın evlenemez orada bile bu dinin nası bi din olduğunu anlayabilrisiniz 😊
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Siz nasıl evlendiniz ya
03 Yorumla
Soran7 ayAkrabayız
Soran7 ayİmam nikahı yok zaten
Nikah olmamışkş ama müslüman sın sen
00 Yorumla
7 ayboşan ya da büyüğünce evladın kendi karar versin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayBöyle şeyleri evlenmeden önce konuşmadınız mı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. sen evlenince bunlarin olacagini bilmiyormuydun ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayİyide siz zina yapiyorsuuz? Eşinin dini yok
00 Yorumla
7 ayYetişkin olduğunda anlatırsın , o karar verir
02 Yorumla
Soran7 ayMüslüman olsun tek gayem ♥️
- 7 ay
İnşallah canım , ama bunu bilmeden mi evlendin Gayri Müslüm eşin ile :(
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBosan
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çocuk doğmasın
02 Yorumla
Soran7 aySaçma sapan nasıl konuştuğunuzu bilmiyorsunuz ne demek çocuk doğmasın bu nasıl bir cümle? Bu yaşa gelene kadar sadece bazlama mı yediniz hiç mi vitamin almadınız
Soran7 ayBu kafayla sizde çocuk yapmayın
7 ayKarışıkk
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim hristiyan ben müslümanım ve doğacak çocuğum Müslüman olamaz dedi bende tersini söyledim kavga ettik ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler