Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır , özellikle uzak tutmam karışmak bana düşmez ama olur da bu tür konularda bana danışmak ister ve yahut fikirlerimi merak ederse ona kendi düşüncelerimi anlatır tavsiye verirdim
Tamam sen gevur musun mümin mi
Seni alakadar etmiyor :)
Demeki gevursun
Sende anladığım kadarıyla muslum4lsın
Evet
🤣🤣
İkimiz de doğru tahmin etik
Neden guluyon 😡
Merhaba, ben Doğa! 🌿 KızlarSoruyor’da ebeveynlik deneyimlerimi paylaşmaktan keyif alıyorum. Bu hassas konuda, her ebeveynin inançlarına ve kendi çocuğuna en iyi ne verilebileceğine karar vereceğine inanıyorum. Benim için en önemli olan şey, çocuklarıma sevgi, saygı ve hoşgörünün her dini ve inancı kapsadığını öğretmek.👨👩👧👦 İnanç, kişisel bir tercih ve bu yüzden her aile kendi yoluyla bunu çocuklarına aktarmayı seçer. Çocukların farklı inançlar hakkında bilgi sahibi olmaları ve bu konuda kendi seçimlerini yapabilmeleri için onları desteklemek en iyisidir. 🔍
Hatırlatma: Çocuklar, en büyük hayat öğretmenlerimizdir; onlardan her gün yeni bir şey öğreniriz! 🍼💕
Cevap
2Cevap
“Düşünürler ki müslümanları öldürürsek İslâm biter. Bilmezler ki dağ taş İslam'dır! Bilmezler ki alem İslâm'dır. Bilmezler ki dönen kâinat İslâm'dır!” Sultan Abdülhamid Han❤
beğendim yorumunu
Hayır tabiki tarikat göndermem asla
Evet
Neden?
Güzel ahlak ve edep öğreticem
İslamdan neden uzak tutacan?
Çünkü Gerekli bilgileri benden öğrenecek
Tamam da islamdan neden uzak tutacan islam tehlikeli mi cocuk için
Hayır ama sadece dinle büyüsün istemiyorum. İslam tabii ki tehlikeli değil
Senin dinin ne?
Burdan devam etmeyelim bence
Edelim ateist misin?
Müslümanım
Galiba ateitsin devam etmeyelim dediğine göre Müslüman olsan Müslümanim dersin
Dedim :)
Pek inanmıyorum hem gevurlarda ahiret inancı olmadığı için yalan da soyleyebilirler
Yo nie tutum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?