Ne tepki verirsiniz? Evlatlıktan reddeder misiniz? Yoksa kararına saygı duyar mısınız?
1 ay
Çocuğunuz Müslümanlıktan çıktığını söylese?

Ne tepki verirsiniz? Evlatlıktan reddeder misiniz? Yoksa kararına saygı duyar mısınız?
Normal yani sahte musluman olmaktansa durust ateist olsun daha iyi
düşüncen çok güzel
Eyani
Tsklar eig için
Görüş
11Görüş
Merhabalar,
Açıkçası çocuğunun Müslüman olmasını isterim elbette Ben de müslümanım ama dört dörtlük bir Müslüman değilim günahlarım var yani rabbimizin inkar etmemiz ayrı bir dünya günahkar olmamız ayrı bir dünya ben gerekli olan her şeyi anlatırım söylerim ama inanmıyorsa o dakikadan sonra beni ona diyecek bir şey olmaz
Müslümanlık bir din değildir. Din olan islamiyettir. İslam dinine inananlara müslüman denir. Çocuğum, İslam dinine inanmadığını bana söylerse buna memnun olurum. İnanmadığı halde inanıyormuş gibi de yapabilir. Bence bu daha kötü.. inanmadığını söylediğinde; karşıma alır neden inanmadığını sorarım. Onun sorularını cevaplarım. Bu durumda onu ikna edememişsem önce kendimi sorgulamalıyım. :)
İşte inanmadığı için müslümanlıktan çıktığını söylüyor evladım
İşte İslamiyet'e inanmıyorsa müslümanlıktan çıkmaz, dinden çıkar.
Kanka Müslümanlık kişinin kendi vasfıdır bir kimseye İslamdan da çıktı denilir Müslümanlıktan da çıktı denilir arasında fark yok
😂 peki tamam, fark yok.
fark yok zaten
Ağızlardan yel alınasıcıdır, Allah korusundur.
Verdiyse reddedilmez de, öyle verecekse hiç vermesindir.
hmm
Kendi kararıdır saygı duyarım ama annesinin üzülmemesi şartıyla eğer annesi üzülürse onu evden kovarım
İstediği dini ve hayatı seçmekte özgür bırakacağım için sorun etmem.
Kendi düşünme hakkı vardır sorgulayarak başka biseye inanmak isterse inansın
Evladım islama inanmadığını söylese ilk önce kendime bakarım "ben ne kusur işledim de çocuğumu islam dan soğuttum" derim. Sonra ona neden islama inanmadığını sorarım. Aldığım cevaba göre araştırma yapar ona göre onunla konuşurum.
Tekrar inanması için dini bilgisi olan biriyle konuştururdum
Onu bir kez daha bağrıma basardım
Bu durumu kutlamak için karşılıklı Bira içeriz.
Saygı duyarım nasıl isterse.
ddddjjjjj
Nasılsın
Saygı duyarım
Evlatlıktan red etmem ama çok çok üzülürüm
En İyi Görüşler