Babam annemi aldatıyor annem ile bunu bikac kere yakaladık bida yapmicam dedi artik fakat bugünonu başkasına yazarken yakaladim?

Babam ben bebebkken baslamis buna annemi aldatmaya 3kardesiz şu an en buyukleri benim defalarca yapmis defalarca nnemle tartismislar bende yeni yeni ogrendim bunlari son yaptiginda babamla konustum yapmicagini söyledi annemde bıkmış durumda boşanmakta istemedigini söylüyor babamın whatsabini ondan habersiz bilgisayardan oturum açtım izliyorum son aldatma olayi 2ay once oldu ve bitirdim fakat bugün biri ile yazışırken yakaladim yazdığı gibi mesaji siliyor gına geldi bana artik dövsem akıllanır mı abisine de söyledim babamla konuştu ama yine bi işe yaramamiş abiside geçmişte bi 20 yil once falan aynı boku yemiş bilsem ona danismazdim sonradan annem anlatti napmam gerekiyor bilmiyorum son çare vuraya içimi dökmek istedim lütfen yardim edin babamı dövesim geliyor dövsem düzelir mi evlatliktan red edebilir ben okeyim ama yeter ki düzelsin annem mutlu olsun

Babam annemi aldatıyor annem ile bunu bikac kere yakaladık bida yapmicam dedi artik fakat bugünonu başkasına yazarken yakaladim?