Babamın başka biriyle konuşmasını yakaladım, sordum, yalanladı, somrasında ise anneme anlatınca beni suçladı?

merhaba. bu durumu yaşayan çok fazla insan varmış, okuyunca anladım. babamın birden fazla instagram hesabı vardı en son açtığı hesapta başka yabancı rus bir kadın babamın fotoğraflarının altına seni özledim, üzülme, vb. kalp, öpücük içeren yorumlar yapmış ve babamda aynı şekilde kalp, alev, gözlerinde kalpli emoji ile cevap vermiş bende seni özledim yazmış. babamın profilinde 12 fotoğraf varsa 10 tanesine kadın yorum atmış. bende bunların hepsinin ekran fotoğrafını aldım ve dün babamı (köydelerdi) arayıp sordum, saçma sapan konuşma dedi, whatsapptan ekran fotoğrafını attım kim diye sordum cevap vermedi. bugün sabah annemle birlikte köyden döndüler, babamın yanına gidip cevap ver bakalım soruma dedim bana bağırmaya ve o hesabı başkasının açtığını söyledi, sonra da evden çıktı. bende anneme olan biten her şeyi anlattım. şu bir gerçek bu olay ilk değil, daha önce annem de whatsapptan başka bir yabancı kadının babamı aramasını yakalamış babam tanımıyorum, dolandırıcı demiş tabii bunun öncesi de var. babam dışarı çıktıktan sonra akşam üzeri eve geldi, annem olayın detayını sordu, o kadınla konuştum, herkes konuşuyor, sanal bir şey, yüzyüze görüşmedik dedi, beni suçladı, annenle boşanırsak sebebi sensin dedi, hakaret ve küfür etti şu an rahatlamak adına dışarı çıktım, ne yapacağım bilmiyorum, babam genç biri değil. 60 yaşında, annemle 36 yıldır evliler. üniversitedeydim aile evine döneli 2 ay oldu, hiç mutlu değilim ve huzursuzum. lütfen akıl mantık çerçevesinde bir fikir verin.

Güncellemeler
1 yıl
kimse başına gelmeden bunun nasıl bir duygu olduğunu anlamaz. hayatımda ilk defa böyle bir hayal kırıklığı yaşıyorum. lütfen boş konuşmalarınızı kendinize saklayın. özellikle bunu sorumun altında gizliden yazarak erkekler yapıyor. ne diyeyim ki umarım aynısını yaşarsınız ve anlarsınız.
Babamın başka biriyle konuşmasını yakaladım, sordum, yalanladı, somrasında ise anneme anlatınca beni suçladı?