Babam Annemi aldattı ve Dövdü?

Bu olay 2010'da oldu.Babam annemi aldatıyordu eve sabah 6da geliyordu falan.Mesajlardada görmüştük zaten annemle birlikte.Annem çok üzülüyordu babamı geri kazanmak istiyordu hatta bu sahneyi hiç unutmam aklıma geldikçe ağlarım ; annem özenle saçlarını boyattı güzelce giyindi makyaj yaptı aksam babam geldi zil çaldı annem kapıyı açtı babam annemn suratına bile bakmadı yurudu içeri girdi annem kapıda kala kaldı.. o gece zaten aldattıgına ben kendı gozlerımle şahıt oldum telefonundaki mesajlara baktık annemle bırlıkte. sonra annem aglamaya başladı komşuya gitti o gece orda kaldı.bende babama hiç yakıştıramadım beklemiyordum o yüzden aglamıştım. yedirememiştim. herneyse bu olaydan sonra 1 ay geçti ben bi gun kuzenımde kalıyordum.ertesi gun kuzenime annem geldi bi baktım kolları mosmor yüzü mosmor.noldu dedim balkonda kayıp düştüm dedi o an inandım.sonra öğrendim ablamlar söyledi. annemle babam içkili bi yere gitmişler sonra eve gelmişler. babam çok içmiş ama 10 tane bira falan.sonra uyumuş.annemde zaten aldattğnı biliyor yine aldatıyormu diye şüpheleniyor tabi.bakmış babamn telefonu kapalı açıp yine mesajları kontrol etmiş yine mesaj bulmuş.babamı uyandırmış babam dövmüş annem balkona kaçmış kapıyı kitlemiş babam bağrınıyormuş annemde komşular duymasın diye açmış mecburen ve babam dövmeye devam etmiş. Annemle babam boşanmadılar annem babamı affetti ve hayat devam ediyor babam artık aldatmıyor ama ben bunları hiç unutamıyorum. aklıma geldikçe ellerim titriyor hemen ağlıyorum.Babamı öldürmek istiyorum aklıma geldikçe.annemde unut artık geçti gitti diyor.Ama ben unutamıyorum ve çok üzülüyorum.Allahtan o gece evde değildim yoksa psikolojim yerine 15 sene gelmezdi.Paylaşmak istedim okuyanlara teşekkr ederim.Nasıl unutabilirim bunu ? yardımcı olursanz sevinrm..
Babam Annemi aldattı ve Dövdü?