Annem babamı aldatiyor ve ben bunu defalarca yakaladım?

benim babam etkisiz eleman hani dünya yansa umrunda olmayan cocuk gibi duşa gir üstünü değiş denmesine muhtac bir adam ama benim babam simdi böyle değil hep böyleydi ve annem son zamanlarda calısmaya baslayınca birşeyler oldu bu adamdan nefret ediyorum demeye falan basladı ben en büyük cocugum evde herkesden cok benim sözüm gecer benden cekinirler anlayacagınız annemi 1 kere yakaladım her ne kadar nefret etsemde kendimden anneme vurmuslugum var özür diledi vs vs birdaha olmayacagına karsılık az önce arkadasıyla konusmasını duydum biri varmıs dışarı cıkalım diyormus annem yok diyormus arkadasıda cık diyor anlayacagınız Şu an arkadasının... seyligi fakat bu kadının da içinde var hayatıma bakamıyorum kafamı ceviremiyorum anneme zerre güvenim ve sevgim kalmadı bu hayatta en önem verdigim şey namus ve ordan yargılanıyorum babama söyleyemiyorum hoş söylesem hımm dicek karekterde bir adam ama kanıma dokunuyor zoruma gidiyor bu kadına karım demesi... ne yapacagım en ufak bir fikrim yok kardeslerim var evde bosanmalarını saglasam hata mı ederim bıraksam ne halin var desem hata mı ederim ne yapacagım hiç bilmiyorum
Annem babamı aldatiyor ve ben bunu defalarca yakaladım?