Eger isterse faturalara, kiraya vs ortak olurum. Ama onun disinda onun parasi onun, benim param benim olsun istiyorum. Yani oyle hesaplari birlestirelim de her seyi ortak alip ödeyelim de gibi bir sey istemiyorum.
Giderler haricinde herkes kendi parasini nasil kullaniyorsa kullansin. Kendimize bir seyler mi alıyoruz, yatirim mi yapiyoruz kendimiz karar verelim istiyorum.
Yani sunu istemiyorum gel maaslari birlestirelim. Gel şu kadarini borsaya yatiralim, suraya yatiralim vs diye. Ya da benim aldigim kiyafete, gittigim bakimlara vs karissin istemiyorum.
Yani ben bunca emegi, okumayi, atanmayi yine bir erkekten ihtiyaclarim konusunda laf duymak icin yapmadim sonucta. Ortak giderlere dahil olmami istiyorsa olurum. Kendisi bu ortak giderleri ustlenmek istiyorsa da ustlenedebilir.
Ama onun dışında hesabimiz kitabimiz ayri olsun istiyorum. Benim yaptigim yatirimlara, benim aldigim seylere, para harcadigim yerlere karissin istemiyorum.
Bircok calisan ciftte boyle ayri hesaplar tutuyormus zaten. Kimi ortak, kimi ayri tutuyor. Ben ayri istiyorum. Boyle bir sistem olusturabilir miyim evlenecegim kisiyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer