Pişkin ve utanmaz eş?

Herkese merhaba. Biraz uzun yazacağım okursanız çok sevinirim. Yeni boşandım ve bosandigim şahsiyet sanal kumar oynuyormuş. Evliliğin 6. ayinda öğrendim. Bu süre zarfında benden habersiz benim mobilimden habersiz ihtiyaç kredisi çekmiş. Kendi ailesini dolandirdi. Affettim Kur'an'a el bastırdım fakat durmadı. Periyodik olarak her ay yakaliyordum telefonunda oynadigini. En son yine yakaladım ve çantamda birkaç parça altinimi çalmış. Ben aylarca kendi aileme anlatmadım düzelir diye fakat en son iş yerinin kasasından habersiz paralar alınca ortağı işten atmis. Böylece ailem öğrendi. Kendi aldığımız eşyaları direkt nakliyeye yükledik ve ailemin yanına geldim. Ailem ailesine daha bu işin olmayacağını biran önce anlaşmalı boşanma olsun dedi ve boşandık. Adliyede tek bulunca kendisine sadece hakkımı helal etmediğimi söyledim. Kumarı tercih ettin git bundan sonra dilediğin gibi oyna dedim. Utanıp başını eğecegi halde bana hâla sen de evliliği yürütmek istemedin hemen kestirip attin. Ailen de hemen kestirdi. Ben kaç haftadır tedavi görüyorum ama depresyon için. Mutlu ol istediğin oldu gibi pişkin cevaplar verdi. Bir kez daha nefret ettim. Vicdanımdan vurmaya çalıştı. Bu arada mahkemeye annesiyle gelmisti ben de kendi ailemle gittim. Mahkemeden sonra gidip cafede analı ogullu yemekte yediler. Bu şahsiyet kendi ailesini dolandirdi ama hemen benimsemisler ki kaynanamgille de aram çok iyidi. Bu sürede arkamda durmuslardi fakat biz kendi eşyalarımızı alırken benim salon takımıni kaynanam kendi salonuna koymuş. Buna aşırı gıcık oldum. Neyse kısaca adamda utanma yok. İyice nefret ettim. Bu kumarbazlar hep mi böyle arsız oluyor? Beddua ediyorum çıkar mı arkadaslar? Kim 28 yaşinda boşanmak ister bana diyor ki sen istedin mutlu ol. Bu nasıl bir karaktersizlik. Evet ben istedim fakat kendi yaptıklarını normal görüyor. Şans vermemisim. Dedim ki sen durdun mu? Sürekli beni dolandirdin aileni dolandirdin hırsızlık yaptın. Hâla ayak üstü yalan söylüyor. Karşımda bir de gözü doldu karaktersiz. Vicdanimla oynayacak güya. Beddualarim tutar mj?

Pişkin ve utanmaz eş?