Hayalimde böyle bir eş var ve dua ediyorum kavuşmak için. Tanımadık birbirimizi henüz tanışmadık ama hep aklımda ve kalbimde. Evimizin içinde kuşlar gibi şakıyıp neşesiyle ömrümüze bereket katacak bir dişi kuş. Rabbim onu bana bağışlar inşallah. Belki sen de beni arıyorsun sevgili gelecekteki eşim ki bilir. Ben seni nasıl istiyorsam kendim de öyle kalıyorum , temiz ve saf niyetlerle birbirimizin oluruz inşallah
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İstiyorsunuz sonra ailenize ezdiriyosunuz. Ailene ezdirmeyecek isen evlenmeyi düşün kardesim
ben onu kimseye ezdirmem o bana Rabbimin bir emaneti neticede ve ben ona gözüm gibi bakmak durumundayım.
İnsaAllah kardeşim evlenince değişiyor dengeler maalesef
değişmez değişemem çünkü ailem eşim olacak önceliğim de eşim olacak inşallah
Neden tesettür anlamıyorum ne tesettürlüler var bence insan olsun önemli olan bu
önemli olan tabiki insan olması tesettür sadece yakıştırdığım ve hoş bulduğum bir tarz
Ben tesettürlü değilim, hanım hanımcık bir ev kızıyım yemek yaparım giyimim üsturuplu iyi insanım öyle diyorum Rabbime inancım tam namazımı eksik etmem ama yine de kıymet görmedim işte keşke sizin gibi biri olsaydı böyle iyi niyetlerle hayal etmeniz çok hoş takdir ettim inşallah sizin gibi birisi çıkar karşınıza
çok güzel ifade ettiniz kendinizi, sevdiğim hanıma kıymet vemek hem hoşuma gider hem de onun hakkıdır neticede, hanımlar hoş tutulmalı baş tacı edilmeli diye düşünüyorum. Nerede yaşıyorsunuz
Her yer sizin gibi adamlarla dolsun inşallah:)) nerede yaşadığımı söyleyemiyorum maalesef
hmm kız evi naz evi evet :) kalbimizdeki ömrümüze yansısın inşallah. Bir eşim olsa beni anlayan sohbetiyle gülüşüyle mutlu eden her akşam can atardım eve gelmeye. En büyük hayalim bu benim
Amin inşallah güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Muhabbet önemli eşler arasında tabiki. Değer vermek kıymet bilmek el üstünde tutmak çok önemli kadınlar sevgi ister saygı ister. Bazen çocuk gibi olurlar. Ben sevgi görmediğim zaman çocuklaşırdım. Yeterli ilgi ve sevgi verildiğinde kadınlar her zaman kıymet bilir
ben o sevgiyi ve muhabbeti bir ömür boyunca sunardım size eğer anlaşırsak :) ben de çocuk ruhluyum eşimi şımartmayı ve mutlu etmeyi severim , bütün hayallerim hep onunla kuracağım mutluluk üzerine
Peki neden bu sitedesiniz:)
şaka gibi gelecek ama önceki kız arkadaşımı bu siteden buldum ve onu bulmadan önce de bu sitede konuşup sohbetinden keyif aldığım kimseler oldu, o yüzden buradayım. Peki siz neden buradasınız:)
Benim sebebi çok farklı. Ben bir şey danışmak için yani soru sormak için bu siteye girdim. Çünkü danışacak konuşacak kimsem yoktu etrafımda. Belki birilerinin görüşleri bana yardımcı olur diye düşündüm :)
o da güzelmiş peki sorularınızın cevaplarını bulabildiniz mi:)
Bulabildim gerçeklerle yüzleştim biraz buradaki herkes sağolsun yüzüne çat diye vuruyor göremediklerini:)
evet insanlar çeşit çeşit işte, peki özel olmazsa beğendiğiniz sevdiğiniz kimse var mı
Hayır yok neden sordunuz
benim de yok ne çok ortak noktamız var:) merak ettim sadece. Sizi tanımak isterdim çünkü sohbetiniz hoşuma gitti
Bende isterdim tanımak sohbet etmek ama biraz inzivaya çekildim kendi içimde aşamadığım sorunlar vs.
sizi gayet iyi anlıyorum bazen yalnızlık güzeldir:) konuştukça insanların tedirginlikleri azalır umutları artar. ve ben umutlarınız artsın isterim hep. özel değilse o sorunları konuşabiliriz
Ama gizli üyesiniz ben sizi nereden bulucam
takip isteği gönderdim size çağlar olan benim
Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Rabbim gönlüne göre versin.
Allah hayırlısıyla tez vakitte karşına çıkarıp nasip etsin amin
amin çok teşekkür ederim
Hadi inşallah bulursunuz onu
inşallah, güzel düşünceleriniz için teeşekkürler
her zaman dua etmelisin
Her gece duamı ediyorum ona kavuşmak için ama henüz denk gelemedik
hayatta her şey kader
kaderimde o olsun isterim
inşallah vardır öyle biri
vardır ama nerededir kimbilir
Olur, inşallah 🤲