Sosyal yardım başvurusuna başvurdum kabul edildi fakat hesabıma aktarma yaparken " bu ödemeniz için daha önce bir talimat verme işlemi gerçekleşmiştir" diyor.. ptt'ye gitsem elden parayı verirler mi çünkü ptt kartım da yok. SMS böyle geldi ama hesaba neden aktaramıyorum hata veriyor ya, ptt elden hemen verir mi parayı yarın gitsem?
Güncellemeler
+1 yıl
Ücret yattı, teşekkürler
Sosyal yardım ücreti yatmadı, neden ödenmemiş olabilir?
ben kart istemiştim kadın dedi ki kart verilmiyor dedi olmadı parayı çekerim başka pttden kart alırım yarın yine sorarım umarım kart verir sorun olmaz, teşekkür ederim ayrıca çok sağol canım 💘💘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet cuma günü git sana kart vereceklerdir msjı da göster.
Cuma günü geçen cumaydı 2 gün önceki mesaj
Gidicektim 10 Kasım resmi tatil olduğu için de gidemedim
Hee o zaman yarın git birkaç gün gecikirsen geri çekeceklerdir.
Tamam teşekkür ederim geri cekicegini sanmıyorum öyle bı bildirim almadım
Çekiliyor bildirim gelmez
Teşekkür ederim 🙏💓
Ne demek 🌺 yarın kimliğinizi götürün verirler kart da isteyen sürekli ptt ye gitmek zorunda kalmazsınız
ben kart istemiştim kadın dedi ki kart verilmiyor dedi olmadı parayı çekerim başka pttden kart alırım yarın yine sorarım umarım kart verir sorun olmaz, teşekkür ederim ayrıca çok sağol canım 💘💘
Böyle dediğine bakma canım pazartesi akşama kadar yatacaktır mutlaka
Pttye gitmeme gerek var mı sence canım 😊
Yok hayır ben aylardır bu yardımı alıyorum hep böyle talimat verilmiştir diyor ama yatıyor hesaba
pazartesi akşam kesin yatar mı o zaman salı gününü mu beklim yatmazsa gideyim?💖
Aynen canım yatmazsa Salı günü git elden veriyorlar. Ne kadar yatmış?
1200 ₺ yatmış senin normalde ne kadardı
Benimde 1200
Pazartesi günü pttye gidicem sabahtan , akşamı bekleyemem ihtiyacım var verirler mi sence sabah gitsem acil
Evet gidersen verirler. Ama banka hesabına talimat verdiğin için sıkıntı olabilir
Pazartesi akşam net yatar mı peki kaç gibi yatar
Ona göre kendimi ayarlim
?
PTT öder muhtemelen kimlikle gittiğinde
elden verirler mi parayı sizce çünkü ptt kartım da yok yarın gitsem olur mu
Elden verir zaten. Kart gerekirse de çıkartırlar.
Teşekkür ederim
şu an yoğunluk var
Kaç gündür hata veriyor pttye gitsem elden verirlermi?
Orada yatan bir ücret gözüküyor sa tabii verirler ama banka hesabına çekip onaylansa 3 günde yatıyor
Teşekkür ederim
Yarın yatmazsa pttte gidicem
Koş hemen😂
😅😅😅