Papara hesabıma yatırılan para gelmedi. Vakıfbank bankasını seçip ibanı attım ama para hala gelmedi bazı kişiler papara numarası yazman gerek diyorlar. Papara para gelmedi sorununu nasıl çözerim?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Papara hesabıma yatırılan para gelmedi. Vakıfbank bankasını seçip ibanı attım ama para hala gelmedi bazı kişiler papara numarası yazman gerek diyorlar. Papara para gelmedi sorununu nasıl çözerim?

Banka hesabına iade edilir. Paparaya transfer yaparken açıklama kısmına papara numaranı yazmazsan para banka hesabına iade ediliyor. Ama 24 saati buluyor bu süre.
Selam,
Bankalar arasında para gönderimi yaparken tüm bilgileri eksiksiz girmen gerekiyor. İsim soyisim, hesap numarası veya IBAN numarası gibi bilgilerin eksiksiz olması işlemin sorunsuz bir şekilde yapılmasını sağlıyor. Eğer bilgilerden biri yanlış ise para transfer işlemi gerçekleşmiyor ve para gönderici hesaba bir süre sonra geri iade ediliyor. Papara para gelmedi sorunu ise dediğim gibi bir eksik bilgilerden kaynaklı olabilir.
Papara param gelmedi sorunu yaşıyorsan gönderim sırasında eksik bilgi girmiş olabilirsin. Bu durumda para transferi gerçekleşmez para gönderici hesaba geri döner. papara havale yaparken gönderen hesabın açıklama kısmına papara numarasını yazması gerekiyor. Papara numarası açıklama kısmına yazılmazsa işlem gerçekleşmiyor.

Papara para gönderme süresi ise eğer dediğim gibi açıklama kısmında alıcı papara hesabının numarası yazmıyorsa, iade 24 saat içinde tamamlanır.
Cevap
4Cevap
Papara numarası yazmadıysanız bir süre sonra iade edilecektir. İade edilmesi konusunda Papara müşteri hizmetlerini arayıp işlemi hızlandırmayı deneyebilirsiniz.
Papara numarani aciklamaya yazmadin mi?
Yazman lazimdi. Hatali islem olarak geri gelecek hesabina
Açıklama kısmına papara numaranı yaz
Gelir
O bankalar biraz ağır işliyor bekle 11e kadar gelmesee ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?