Sonuçta eşim benim kardeşim mi? Neden anne babası benim de anne babam olsun? Sanırım bey&hanım derim... Onlar da bana hanım desin isterim, gereksiz samimiyet olmasın. Zaten gerçek bir samimiyet değil ki bu. Eşimden boşansam sanki umurlarında olacak mıyım? O zaman bu sahte samimiyet, sahte haller neden? Hem de kendi anne babamdan başkasına anne baba demek kendi anne babama haksızlık olur. Sonuçta beni dünyaya getiren ve büyüten insanlar onlar. Niye başkasıyla zorla anne baba samimiyeti kurmaya çalışayım?
Dün kardeşime gittim, eşinin anne babasına anne baba demeye başlamış. Bir de annem şunu getirdi falan diyor, bizim annemizden mi bahsediyor eşinin annesinden mi bahsediyor gereksiz bir anlam karışıklığı oldu. Öz anneye saygısızlık gibi geliyor bu durum...
Sanki kardeşim sadece eşiyle değil, eşi ve onun ailesiyle bir aile kurmuş gibi hissettim. Bu bir aile kurmak değil ki, var olan bir aileye dahil olmak sadece. Kardeşim kendi ailesinden ayrışabilmiş ama eşi kendi ailesinden ayrışamadığı için kardeşim onun ailesine bizden daha yakın olmuş gibi bir dengesizlik var. Kardeşimle eşi arasında tartışma olunca, eşi hemen kendi annesinden destek almaya çalışıyor ve bazen yüzünde dalga geçer gibi bir ifade oluyor. Bu da pek hoş değil.
Ben bu şehirde kardeşimin esas ailesi olmama rağmen kardeşim beni fazlasıyla dışlamış gibi hissediyorum. Bir şey olsa arayabileceğim biri olmadığı gibi kardeşim de boşansa mesela burada dönebileceği bir ailesi olmayacak.
Pek büyüyememişler gibi sanki.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Eşin anne babasına anne baba denmeli mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer