Sözlüm narsist biri ve mutsuzum ama mesleği yüzünden ailem ayrılmamı istemiyor. Ne yapabilirim?

Ben hemşireyim o da savcı. Akrabalar vesilesiyle tanıştık. Benden 10 yaş büyük. 22 yaşındayım o 32.

Savcı olduğu için yaş farkını sorun etmedi ailem. Nitekim anlaşıyorduk da başta hoşlanmıştım her şey güzel gibiydi ama zamanla gördüm ki çok kibirli ve bencil biri.

kavga ediyoruz günlerce özür bile dilemiyor hep benim dilememi bekliyor. Daha dün “ben kadın olsam benim gibi bir adamla evlenirdim” falan dedi. Geçen gün fazla tatlı ve sempatik biriyim dedi. O bunları dedikçe içimden sinir krizi geçiriyorum. Uyuz insanın teki.

ailem ayrılmama izin vermiyor. Akrabalar “savcı bunun bi kusurunu gördü bıraktı. Yoksa hangi kız savcıyı reddeder” der diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Bu adamla nasıl ömür geçecek? Kendimi çok değersiz hissediyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Dostlarım yorumlarınızı bekliyorum bana bir akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Dostlarım selam 🌸
Narsist savcıdan ayrıldım ve assla özür dilemeyen kişi gelip özür diledi “haklısın bir daha öyle davranmayacağım” dedi. Sonra da “hikayende bir şarkı paylaşmışsın tam bana göre bana gelsin bence:)” falan dedi ve öylece bakakaldım sadece.
Korkunç bir narsist ve ağzının payını vererek gönderdim yüzüğü de attım:) Oh be arındım.
Hepinize çok teşekkürler. Mutluluk sizinle olsun💜
Sözlüm narsist biri ve mutsuzum ama mesleği yüzünden ailem ayrılmamı istemiyor. Ne yapabilirim?