Arkadaşlar istediğim meslek p*rno yıldızı gibi bir meslek değil. Ben 19 yaşındayım ve psikoloji bölümündeyim. Ama psikolojiyi seçmeme rağmen bana uygun olmadığını fark ettim. Ben ne biliyim milletin sorunlarına yardım edebilecek birisi değilim. Bunu ailemede söyledim. Ailem ilk psikoloji okuyacağımı duyunca sevinmişlerdi ama ben bunu uzun süredir düşündüm ve ben model olmak istiyorum. Bir model okuluna yazıldım ve kilo, boyumu, yüzümü çok beğendiler ve beni gerçekten istediklerini söylediler ve bende bunu yapmak istiyorum. Çok eğlenceli geliyor YANİ BÜYÜK BİR NEDENİ YOK SADECE KENDİMİ ONA UYGUN GÖREBİLİYORUM !!!
Aileme söylediğimde ise bunun benim için uygun olamayacağını ilerde pişman olacağımı söylediler ve baya karşı çıktılar. Onlar benim ailem ama ben artık çocuk değilim ve ne yaptığımı ve ne seçeceğimi KENDİM belirleyecek yaştayım. Onlar bana önerebilir yapmamalısın diye ama karışamaz ki? Pişman olursamda bu bana olur yani en fazla benim hayatım etkilenir.
Onlara ne oluyor anlamıyorum. AİLEN SENİN İÇİN İYİSİNİ İSTER GİBİ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. AMA BEN KENDİM İÇİN İYİ OLANI SEÇMEK İTSİYORUM. teşekkür ederim. görüşlerinizi bekliyorum..
Aileme söylediğimde ise bunun benim için uygun olamayacağını ilerde pişman olacağımı söylediler ve baya karşı çıktılar. Onlar benim ailem ama ben artık çocuk değilim ve ne yaptığımı ve ne seçeceğimi KENDİM belirleyecek yaştayım. Onlar bana önerebilir yapmamalısın diye ama karışamaz ki? Pişman olursamda bu bana olur yani en fazla benim hayatım etkilenir.
Onlara ne oluyor anlamıyorum. AİLEN SENİN İÇİN İYİSİNİ İSTER GİBİ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. AMA BEN KENDİM İÇİN İYİ OLANI SEÇMEK İTSİYORUM. teşekkür ederim. görüşlerinizi bekliyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sımdıden ısmını soylede unlu olunca bı kız kendı ayakları ustunde durdu dıyleım dıgerlerı gıbı bırısının altından gelmedı buralara dıyleım
daha olabileceğim bile belli değil :D
modelliği meslek olarak seçmektense psikoloji okuyup hobi olarak modellik yapman daha mantıklı bence tatlım:)
Modellik bir ömür yapılamaz meslek değildir profesyonel olarak diyorum
belki modellikten sonra model eğitmeni olurum tecrübeli olacağım için? ben bir yolunu bulurum ama aileme bağlı kalmak istemiyorum çünkü allah göstermesin ama belli bir süre sonra hayatımda olmayacaklar ve ben onlar için bişeyler yapsam bu sefer mutsuz olcam
Okurken yap sonra yine model ol. Sektörde 25 yıl deneyimle bunu ve senin gibi meraklılara diyorum oku mesleğin olsun elinde. Başka şey oku istersen ama oku
Çok toy düşünüyorsun ve tamemen yanlış düşüncelerdesin, kurtul bu larmaşadan bence okuluna bak...
Leylekler tarafından geldin dünyaya galiba
ne alaka
İstiyosan yap bence
soru sormamışsın?
ne yapmalıyım diye sormuştum xd
isitihare ye yat pişman olmamak için.. tabi inançlı mısın bilmiyorum
Yıldız ol