Ailem istediğim mesleği istemiyor, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar istediğim meslek p*rno yıldızı gibi bir meslek değil. Ben 19 yaşındayım ve psikoloji bölümündeyim. Ama psikolojiyi seçmeme rağmen bana uygun olmadığını fark ettim. Ben ne biliyim milletin sorunlarına yardım edebilecek birisi değilim. Bunu ailemede söyledim. Ailem ilk psikoloji okuyacağımı duyunca sevinmişlerdi ama ben bunu uzun süredir düşündüm ve ben model olmak istiyorum. Bir model okuluna yazıldım ve kilo, boyumu, yüzümü çok beğendiler ve beni gerçekten istediklerini söylediler ve bende bunu yapmak istiyorum. Çok eğlenceli geliyor YANİ BÜYÜK BİR NEDENİ YOK SADECE KENDİMİ ONA UYGUN GÖREBİLİYORUM !!!
Aileme söylediğimde ise bunun benim için uygun olamayacağını ilerde pişman olacağımı söylediler ve baya karşı çıktılar. Onlar benim ailem ama ben artık çocuk değilim ve ne yaptığımı ve ne seçeceğimi KENDİM belirleyecek yaştayım. Onlar bana önerebilir yapmamalısın diye ama karışamaz ki? Pişman olursamda bu bana olur yani en fazla benim hayatım etkilenir.
Onlara ne oluyor anlamıyorum. AİLEN SENİN İÇİN İYİSİNİ İSTER GİBİ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. AMA BEN KENDİM İÇİN İYİ OLANI SEÇMEK İTSİYORUM. teşekkür ederim. görüşlerinizi bekliyorum..
Ailem istediğim mesleği istemiyor, ne yapmalıyım?