Eşim le 3 Ay lik evliyiz kızar mı bilemiyorum sitedeki toplantıya gelecek insanlar sürekli dedikodu pesinde olan insanlar böyle insanlar in arasında bulunmak istemiyorum eşim e toplantı olduğunu söylemedim oda bugün evde çalışmıyor öğrenir se soylemedigim için kızar mi bana bir yalan lazım unuttum mu desem ne desem inandiririm?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Söylemediğin için kızabilir ben bilmek isterim yani sen istemiyosan o tek gitsin bu sizi ilgilendiren bi toplantı sonuçta
Tek gitmez o öyle yere tam huyunu da bilemiyorum kızarsa eğer ne uydurabilirim ona
Ne bilim çıkmış aklımdan canım özür dilerim deyip cilve yaparsın o da sakinleşir 😂
Umarım sürekli gözetliyorlar evleri insanlar dan rahatsızım 3 blok var bizde perdeleri ekşi açık evden çıksam nereye eve geçen geldim erken sonra geri döndüm neden gittin geldin altta mağaza da oturuyorlar evde gözetliyorlar dedikoducu insanlar çocuk yakmayın 1 sene 2 sene öneri yapıyorlar bize göre saçma sapan şeyler aynı sitede kaynaan var umarım o gider de bilgilendirir bizi 😀
Haklıymışsın gitmemekle kaynana sizi temsilen gitsin 😃
Kaynanam yok kaynatam var tek yaşıyor belki gider bu tür insanlar dan hoşlanmıyorum nereye gidip geldiğim onları ilgilemez neden erken dönmüşüm gidipte tekrar geri gidiyormusum sorguladıkları şeylere bak bütün gün cam kapılar dalar yetmiyor aşağıda oturup kahve içip gözetliyorlar 3 ayda biktim dedikoducular dan bu tür insanlar arasında bulunmaktan rahatsızım ben onlar hakkında ilgilenmiyorsam benim hakkımda ilgilenilsin istemiyorum
Seni çok iyi anlıyorum umarım ordan kurtulursun
Zor galba burada ev sahibiyiz onlar da öyleler azalacaklari yok yani onlarda biz gibi ler kiracı yok denecek kadar düşük
Ne diyim hayırlısı olsun mesafe koyup yaşamak lazım
Kesinlikle burdan bir gece misafir kabul ettim çift olarak 5 yıllık evliymiş çocukları olmuyormuş bana gelip kinani dugununu ac dediler açtım kına aile arasında oldu kamera değil sadece fotocu tuttum ve kinamda kız özel tutup oynatmamisim bende vardı sende yok yok işte niye kameracı video tutmadın vs baktim bende var sende yok havasına giriyorlar 2 3 oldu geldiler böyle olcak gibi değil mesafe koymak istedim eşim de görüyor aslında ama en sonda mesafe koymak lazım niye kabul ediyorsun görmüyor musun aynı sitedeyiz 3 aydır tartışmak istemiyorum kötü olmayı istemiyorum dedim ama sen mesafe koymayı yapamıyor sun dedim tartıştım eşim ile böyle bi insan buradakiler kabul ettiğime 2 3 defa pişman ettiler ilk geldiklerinde sigara böreği patates salatası vs yaptım patates salatası yemedi kadın hava atan mor lahana var dedi sigara böreği yemedi 2 gelişinde bir şey yapmadin çay çerez türü koydum nasılsa yenmiyor diye 3. gelisin de birisini anlattı şöyle hazırlar böyle hazırlar diye bana imali şekilde e yemedi bir şey 2 de hazırlık yapmadım bende sonra imali değişik insanlar uzak durmak istiyorum ama eşim e pek anlayabildiği mi sanmıyorum o yüzden toplantıya katılmak istemiyorum umarım esin ögrendigin de unutmusum ile kandirabilirim
Baya dolmuşsun sen umarım eşini kandırabilirsin hazırlık yap
Söylesene, saklamanın mantığı ne
Dedikoducu insanlar burdakiler 7 24 perdeleri açık aşağıda da gözetliyorlar geçen gittim erken döndüm geri evden çıktım neden gidip gelmişim sorguluyor lar böyle insanlar dan uzak olmak istiyorum
Ne alaka, kocana niye söylemiyorsun onu diyorum.
O tek gitmez
Ve insanlar la mesafe koyamıyor bir misafir geldi kına düğün ac dedi kına aramızdaydı sadece fotocu tuttum video kamera tutmadım ona mesela bu sitede o kis i gelip bana bende vardı sende yok diyor kız tutmuş komasına özel oynamaya sende yok neden yapmadin diyor bende var sende yok havasına 2 3oldu geldiler sürekli böyle hava çabası ben mesafe koymak istedim eşim bunu beceremiyor tartıştık eşim e desem yine anlamaz
Unuttum de geç
Bende öyle düşünüyorum dedikoducu bir süre hepsini perdeleri açık 7 24 geçen evden çıkış yaptım kısa süre de geri döndüm ve hemen geri çıktım aşağıda oturup neden geldin gittin az önce gelmiştin diye soruyorlar böyle insanlar dan rahatsızım ortamda bulunmak istemiyorum
Ben hiç katılmıyorum site ve apartman toplantılarına :)
Nefret ediyorum gerçekten 😀
Aynen zaman kaybı :)
katıl
Sitedeki insanlar dan rahatsızım sürekli dedikoducular geçen gittim erjen geri gelip tekrar evden çıktım gördü aşağıda beni niye gelip gittin ki diyor az önce gitmiştim daha diyor sürekli aşağıda gözetliyorlar yetmiyor perdeler açık evleri gözetliyorlar böyle insan lar arasında bulunmaktan rahatsızım
umursama konulara katilma siteyle ilgili sorun varsa onu ogren
kızmaz unuttum dersin