Buluşma gelmeme?

Ben birisiyle 3 ay boyunca tel msjlastik konuştuk hepsi çok güzel gidiyor bu bı gün beni görmeye geldi. 1 saat kahve içip konuştuk adam soğuk konuşuyordu hep bn aldırış bile etmedim ondan ikinci buluşma yapmaya karar verdik o gün yaklaştı bn o kadar giyindim süsledim isim çıktı bn gelemiyorum dedi anlaşla karşılık verdim tamam dedim 3 gün sonra buluşma plan bu sefer o yaptı aynı şekilde hazırladım buluşma 1 saat kala babam Arabayı aldı gelemiyorum dedi yine aynı şekilde anlayış verdim 1 hafta boyunca hiç konuşmaktık bnde dayanamadım yazdım ben sende ilgi sevgi göremiyor dedim bu ilişki bittisin dedim sen bilirsin dedi ve bitti bir süre sonra yaklaşık 2 hafta sonra bana mesaj yazdı bütün hatlar Benim sana ilgi göstermedim buluşmalar gelmedim bn seninle barışmak istiyorum dedi ben hiç birinin kabul etmedim benim artık sana karşı hisselerim kalmadı hevewslerim hepsi bitti tükendi. Dedim oda bana istenmedin yerde durmam dedi. Köpek gıbi gıttı it gibi geldi. Bazen bakıyorum Instagram hikayelerim bakıyor birbimizi takip etmiyoruz. Ne yapmaya çalışıyor hiç bilmiyorum
Buluşma gelmeme?