Açılmaya karar verdim ama ailem kabullenmiyor?

Ben yaklaşık 2 yıl önce aile zoruyla kapandım ama birden tesettüre girmiştim ve ne yapıcağımı bile bilmiyordum o zamanlar psikiyatriden de yardım aldığım konular vardi psikiyatriye ilk kapalı gittiğim gün doktor bana zorla kapanıp kapanmadığımı sordu ve ço korkduğum için hiç bir şey diyememiştim ve doktor ailemlede bunu konuyu konuştuktan sonra beni psikiyatriye göndermeyi bıraktılar adamın tutumundan dolayı anlıyacağınız bu kadar katılar ve birden terapiyi bıraktığım için sonradan çok sağlık sorunu yaşadım asla da kabullenemedim tesettürü hep istemeyerek taktım. 2 yıl geçti hala da kabullenemiyorum o zamanlar acaba nefsim beni kandırıyor mu diyordum ama artık tiksinmeye başladım hem dinden hem ailemden notlarım düşüyor ağlama krizleri geçiriyorum kendime zarar veriyorum. Ama umurlarında değil sonrada biz sana ne yaptık diyorlar eskiden hep mutluydun diyorlar gerçekten şaşa kalıyorum 'şükürsüzsün'hep bu lafı söyler babam ne güzel kalıcak bir evin var der. O kadar sığ düşünceliler ki doğurdukları çocuğu beslemeyi o çocuğa bir lütuf gibi sunuyorlar ama artık katlanamıyorum ne inancım kaldı ne de psikolojim dışarı bile çıkamıyorum artık. Anneme geçen gün söylediğimde böyle bir şey yaparsan senin kariyerini mahvederim hiçbir maddi manevi destek vermem falan dedi. Bağırdı bağırdı gitti ama artık bir şey dicek onla kavga edicek mecalim de kalmadı çünkü anlamicak öyle iyi biliyorum ki. Öyle evi bırak git diye bir durumum da yok daha çok küçüğüm ama canıma tak etti Dünyada cehennemi yaşıyorum saldım artık öteki tarafı. Sosyal hizmetlere başvur madem bizi sevmiyosun falan diyorlar. Hele hele babam hiçbir dinin kuralına uymaz gelir bana tesettür falan zırvalar sanarsın kendisi çok dininde kadınların giyimine karışıyorlar eminim ki kadın olsaydı benim yaptığımın yarısını yapamazdı. Hocalarım boş ver sen okuluna odaklan çok başarılısın sonra rahata erersin diyorlar ama ben yarısı güne dayanamazken gerçekten canıma kıyıcam diye korkuyorum nasıl devam edicem herşeyi görmezden gelicem bilemiyorum ailemin yüzüne bile bakmak istemiyorum tüm düzenim bozuldu hayat enerjim kalmadı napıcam bilmiyorum.

Açılmaya karar verdim ama ailem kabullenmiyor?