Açılmaya karar verdim ama ailem aşırı derece karşı?

Ben 2 yıl önce aile baskısı üzerine kapandım ve kapandığımdan beri kesinlikle içimde bir istek yoktu aileme bunu 2 yıl önce söylediğimde çok tepki aldım. Annem bana hakkını helal etmeyeceğini falan söylemişti ozamanlar küçükde olduğum için zaten ne yapacağımı bilemedim ve annemlerin baskısına boyun eğdim. İçimde hep bu düşünce vardı ama ailemle aram bozulmasın diye bir türlü söylemedim ama artık karar verdim çünkü artık o kadar zor geliyor ki aynaya bakamıyorum bile ailemle iletişim kurmak bile istemiyorum ve bu durum derslerimi de etkiliyor. Geçen hafta anneme bunu söyledim ama tabikide benimle bir konuşma yapmadı ben açılmak istediğimi söyledim oda bağırmaya benden utandığını, eğer böyle bir şey yaparsam maddi manevi tüm desteklerini çekiceklerini hiçbir problemimi önemsemeyeceklerini söyledi. Annemin kişiliği bu çok kararlı ve sert bir mizacı var ama artık yapamıyorum olmuyor en sonunda illa da cehenneme gitmek istiyorsan ben bir şey yapamam dedi ama hala aynı kafada ve daha çok küçük olduğum için benden birden tüm desteklerini çekerlerse naparım bilemiyorum. Kaç kere düzgünce konuşmayı denedim ama nafile laftan anlamıyorlar konuşmak istediğimde o konuyu açıcağımı bildiklerinden dinlemiyorlar bile sizce ne yapabilirim?

Açılmaya karar verdim ama ailem aşırı derece karşı?