Açılmak istiyorum ama ailem çok büyük tepki verdi?

Uzun zamandır açılmayı düşünüyordum. Yaklaşık 1.5 senedir. Aileme de sürekli belli ediyordum. Sürekli bana sen bilirsin diyorlardı. Birkaç gün önce ciddi bir şekilde konuştum. Hiç beklemediğim şekilde tepki verdiler. Açılırsam bu evde kalamayacağımı, asla böyle bir şeye izin vermeyeceklerini, dinden çıkmış muamelesi yaptılar resmen. Çok fazla şaşırdım, hiç böyle tepki vermelerini beklemiyordum.
Açılmak istememin sebebi mutlu değilim, kendime yakıştırmıyorum. Çok küçük yaşta kapandım (12). (Tamamen kendi isteğimle.
Fakat şu an her dışarı çıkışımda başımı kapatmak zor geliyor. İçimde öyle bir istek kalmadı. Böyle bir istek olmadıktan sonra da kapalı olmanın bir anlamı olmadığını hatta daha günah olduğunu düşünüyorum. Çünkü cama falan gayet başım açık çıkabiliyorum beni rahatsız etmiyor. Bu yüzden istiyorum. Benim içinde kolay bir karar değil çok uzun süredir düşünüyorum. İnsanların vericeği tepkileri, tavırları , bakışları her şeyi düşünüyor insan kolay değil ama ailemden böyle bir tepki beklemiyordum. Bu yüzden bana cephe alacaklarını hiç düşünmemiştim. Açılma konusunda kararım net fakat ailemi nasıl yumuşatırım bilmiyorum. Böyle bir durum yaşayan birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
şu an 18 yaşındayım.
Açılmak istiyorum ama ailem çok büyük tepki verdi?