burnumu karıştırmam sesli geğiriyorum özellikle asitli şeyler içtiysem (senfoni bile yapıyorum) ben bunları derken gözünde kaba saba çirkin bi profil canlanmış olabilir ama tam aksine bakımlıyım güzelim
vay beee iyiymiş. Peki nasıl desem osururken tuhaf hissediyor musun veya böyle hafif mi salarsın yoksa ne var ne yok gibi dökersin içini. Yani yaptıktan sonra kötü hissetme falan oluyor mu ayy pis miyim ben falan veya kadınım ben neden yapıyorum gibi
hmm bu cidden kadın erkek şeyiyle alakalı bence bizde de tam tersi zaten az ses zor oluyor kajskajskja. Helal be sana ayrıca gerçekten mükemmelmiş. Kız olarak böyle rahat olman bence güzel
Şimdi diyeceğim şeyden dolayı benden iğrenme ihtimalin var ama neyse. Ben asla iğrenmem öyle hiçbir şeyden hatta keşke böyle bir odada olsak hava almasa ve saatlerce gaz çıkarsan da o kokuyu çekmek isterdim içime. Belki iğrenç ama bende böyleyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeşim bu tür seyler biraz kabaca şeyler hanımlar narin olduğu icin onlara yakışmaz deniyor herşeyi topluma yıkmayalım.
genel için konuştum bende işte
sizden daha çok yapıyoruz o dediklerini
ohaaa hadi canım beee git işine değildir yaaa
Kendi adına mı konuşuyorsun
bütün kızlar adına
her kız öyle değildir bee ayrıca bizden çok olduğunu sanmıyorum
sanmamaya devam et
yaaa tamam da tuvalette falan yapıyordur yaa o zaman toplum içinde değildir
gizli saklı
Bir dk gizli saklı dediğin toplum içinde yani? Mesela otobüste osurur musun sen?
otobüs kullanmıyorum, kalabalık ortamlarda yapmam
Haa anladım daha rahat diyorsun mesela bir kız olarak yaptığın yerleri desene tuvalet dışında
evde teksem veya odamda veya arabada teksem kısacası tek olduğum her yer
vay anasını bee burnunu karıştırır veya çok sesli de geğirir misin? Ayrıca mesela osurdun ya mesela biri gelse o an sonrasında yani tepkin ne olur
burnumu karıştırmam sesli geğiriyorum özellikle asitli şeyler içtiysem (senfoni bile yapıyorum) ben bunları derken gözünde kaba saba çirkin bi profil canlanmış olabilir ama tam aksine bakımlıyım güzelim
vay beee iyiymiş. Peki nasıl desem osururken tuhaf hissediyor musun veya böyle hafif mi salarsın yoksa ne var ne yok gibi dökersin içini. Yani yaptıktan sonra kötü hissetme falan oluyor mu ayy pis miyim ben falan veya kadınım ben neden yapıyorum gibi
yani rahat bi şekilde yapıyorum ama zaten istesem de gür bi ses çıkmıyor hayır iğrenmiyorum insanım sonuçta
hmm bu cidden kadın erkek şeyiyle alakalı bence bizde de tam tersi zaten az ses zor oluyor kajskajskja. Helal be sana ayrıca gerçekten mükemmelmiş. Kız olarak böyle rahat olman bence güzel
yaniiiii kasmamak lazım
e yani ama koku olarak işte sizinki kokmuyor yaa
kokmuyor evet
oha yaaa kendin de iğrenmiyorsun dimi bu kokudan asla? Yani şu yaşıma kadar hiç ağır bir kadın osuruğu görmedim açıkçası bilemiyorum güzel işte
kokmuyo ki neyinden iğreneyim
yaaa ciddi olamazsın ama mükemmel bu hiç mi yani sıfır vay beee hakketen mükemmel. E o zaman sal işte ne güzel her yerde ki misss gibi
Şimdi diyeceğim şeyden dolayı benden iğrenme ihtimalin var ama neyse. Ben asla iğrenmem öyle hiçbir şeyden hatta keşke böyle bir odada olsak hava almasa ve saatlerce gaz çıkarsan da o kokuyu çekmek isterdim içime. Belki iğrenç ama bende böyleyim
ben hep osururum
Hep derken nasıl yani?
aralıksız mı
alasını yaparlar
hahaha aynen