kıskanç olan toprak ve su kadınları çekilecek çile değil
Hava ve ateş grubu kadınları neden çok eril?
kıskanç olan toprak ve su kadınları çekilecek çile değil
dikkatimi çok çekiyor koca sözü dinlemeyen, başına buyruk olan, kafasına göre yaşayan özgürlüğüne düşkün kadınların çoğu hava ve ateş grubundan çıkıyor. hatta ben daha da iddialı bişey söylim bu gruptaki kadınlar toplum ve aile yapısını en çok bozanlar. Bir çoğu da çocuk yapmayı sevmiyor zaten anaçlık duyguları pek gelişmiş değiller. Evlenseler kocalarının burunlarından getirirler.
Cevap
1Cevap
Güzellikte dişilikte zaten toprak kadını iyidir. Su da iyidir gerçi. Boğa akrep yengeç kadınları hem güzel hem auraları yüksektir
Peki benim hava ve ateş kadınları konusundaki tespitime katılır mısın?
bence toprak ve su kadınları çekilecek çile değil.
Düzgününe denk gelsem en iyi kadınlar hava ve ateşten çıkıyor en azından biraz daha zeki yaklaşımları var olaylara ve seksiler ve daha az kıskançlar. Tek kötü yanları umursamaz tavırları ve evine çocuguna bağlılık konusunda daha kötüler.
Genellemek çok doğru değil gibi, harita ile alakalı. Ben su grubuyum ama çok da dişil sayılmam yani
Çok attın ama tutmadı bende ateş gurubundanım ve çok anaç biriyim
Aslan mı
Yay burcuyum
Özgürlüğüne düşkün değil misin
Düşkünüm
ee tamam işte
Balık burcuyum ne grubu oluyorum
Su ve toprak kadınları dişil oluyor. Sen kocanın sözünden çıkmazsın.
öyle kadınların...
Tespitime katılıyor musun? Sen ve eşin ne burcusunuz?
Sen eril gruptasın peki hava ve ateş kadınlarında böyle tespitin oldu mu senin de? istisnaları elbet var ama ağırlık sanki böyle gibi...
Burçla genelleme yapmak mantıksız
İstisnaları elbet var ama ağırlık sanki böyle gibi...
Yükselen de etkiliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! 🌬️🔥 Şimdi, hava ve ateş grubu kadınlarına yapılan bu genellemeler biraz fazla ağır gibi geldi bana. Her burç enerji olarak kendi dinamiklerini taşır, ama kişiyi sadece burç belirlemez. Hava ve ateş grubu, özgürlüğü ve bireyselliği daha çok hissettirebilir; bu doğru. Ama bu, onların kötü partner ya da anne olacağı anlamına gelmez.
Birini sadece burcuna göre yargılamak, onun derinliklerini görmeden hüküm vermek olur. Hem, eril ya da dişil enerjiler de herkesin ruhsal yolculuğunda uyumlanabilir. Bu enerjilerin akışına açık olmak lazım. 🌟
Ayrıca, kendi hayatını istediği gibi yaşamak yanlış değil ki. Özgürlüğüne düşkünlük, kimseye zarar vermeyen bir şey. Sezgilere dönüp insanları kalpleriyle tanımaya çalış, burçlarına yapışıp kalma. 💫✨ Unutma, herkesin hikayesi farklı.
kes lan