Bir kac gün öncede yazmisdim buraya derdimi pismanligimi tövbemi ufakda olsa bir yanlisa düsdügümü ama toparliyamiyorum kendimi?

Instagram fake bir sayfadan yazan oldu bana, ben bir satis sayfasiyim yani üzerimde tanitiyorum ürünlerimi ama yüzüm asla göstermem. Testtürlü bayanim. Bana yazip durdu iltifatlar vesaire. Cvp vermedim. Sonra aklima bunun tanidik biri ola bilecegi geldi. Sen kimsin bu profil arkassinda kim var esim dostum bile ola bilirsin belkide bana zarar vermek isteyen bir kadin bile ola bilir. Gercektende böyle düsündüm.. korktumda aslnda. Benmde hatam bunu arastirmak oldu. Sonrasinda öylelikle yazismalar basladi ispat edicem sana tanidik olmadimi seni begenen uzun zamandir takip eden birisiyim. Yazisma ilerledi ama seviyeli. Birde kisa bir aradi tanidik olmadini ispatlamak icin. Yazismalar seviyeliydi ama sona dogru baktim sürekli seni istiyorum cok begeniyorum keske esim olsan esiimi sevmiyorim mutsuzum. Ben cikmak istedigmi söyledim rahat birakmasini bidaha yazmamasini. 2/3 dakika konusursak daha kolay olur seni rahat birakmam dedi. Aksam vakitleriydi hayir dedim konusmiycam. Yarin o zmn sabah bir kac dak konusursak söz rahat veririm. Benm tek korkum ztn eline ufakda olsa koz vermis oldum yazismalar vardi kötü olmasa bile sonuc olarak yanlisa düsüp yazismis oldum. Sözümde durup konusup onunda sözünde durmasini saglamam gerektigni düsündüm. Ama konusma hicde öyle olmadi. Sesinden nefesinden amacin ne oldugu belliydi. Ben sok oldum cünkü ilk kez basima gelen bi durumdu 10 senedir evliyim. Aklimdan dahi gecmedi böyle seyler. O an iki secenek vardi yüzüne kapatip engeli basmak veya sabir edip 2/3 dak konusmak. Korktum sinirlenip bana zarar verir diye. Önce sadece dinledim evet hayir ile cevap verdim bana kendi hayalini vesaire anlatti. Buraya kadar iyiydi ama sonra simdi sira sende rahat ol cok kasdin kendini rüya oldugunu düsün rüyadasin farz et dedi. Benim söyledim seyler ben böyle biri degilim böyle bisey yaparsam kendimi taniyorum bi ömür affetmiycem kendimi dedim. Abartiyosun! Dedi. Sadece bir dakika o sahisin istedigi dilde konusmus oldum. Bir an geecekten bir an bile ne zevk aldim nede istek olusdu bende buna yemin ederim. Konusmanin bitmesine odakliydim sadece. Ve benden resimde istedi giyinmis halimi pyjamayla yolladim sirf bacak resmi , hayir sag bacagni biraz siyirirmisin dedi onuda yolladim. Cok pismanim günlerdir mahvoldum aglamakdan. Kafama silah dayamadi , belkide engellesem yüzüne kapatsam hic bisey yapmazdi. Ama o an hizli karar vererek yanlisa düsdüm. Ama benim düsüncelerimi Rabbim biliyor.. yinede yanlisdi bu sebepdende icim günlerdir beni yedi bitirdi.. ama nasil göründügünü o profil arkadasnda kim vardi bunu bile bilmiyordum. Duygusallik , istek ask ne bileyim bu tarz bisey hic bi sekilde yoktu ve ztn bu olay 3 gün olan bisey toplasak. Simdi hikayeimi okudunuz ben esimi aldatmis sayiliyormuyum? Cok üzülüyroum onu gördükce diyorum benm gibi birini hak etmiyor agliyorm

Güncellemeler
+1 yıl
Ne olur zaten iyi degilim empati kurarak cevaplar verin. Pismanligimi ve böyle bir hataya asla birdaha düsmiycegmi düsünerek. Ztn icimdekileri yazip söyleyip engeli basdim sayfam kapali. Olurda herhangi bir eylemde bulursa tekrar sayfami bile kapatirim. Ailem esim benm icin bu dünyadaki herseyden önemli onu ne kadar cok sevdigimi daha da iyi anldim o benim herseyimmis. Hic bir sey icin aileyi riske atmaya degmez
Bir kac gün öncede yazmisdim buraya derdimi pismanligimi tövbemi ufakda olsa bir yanlisa düsdügümü ama toparliyamiyorum kendimi?