Erkek arkadaşım düşüncelerime saygı duymuyor ne yapmalıyım, fikirlerinizi merak ettim?

Erkek arkadaşımla siyaset konusunda kavga ettik kendisi a partisi ben b partisi. A partisini ben sevmem o da b partisini. Benlik sorun yok istediğine verebilir asla karışmam ama gıcıklık olsun diye laf atarım ederim. Ama kendisi ben b partisine oy atarsam hayatından çıkacağımı söylemişti. Bende onu çok sevdiğimden oy kullanmadım. Şimdi ise siyasetçi konusu yine bir adamı seviyorum saygı duyuyorum. Bana binbir türlü itirazlar sevemezsin saygı duyamazsın falan fistan lafları. Derdimi anlattım Bi güzel dedim yaptiklar8ndaj dolayı saygı duyarım adamın yaptıkları benim mantığıma yatıyor vs vs sadece senden istediğim bana karışma saygı duy bundan dolayi da konu acmam sana dedim dediği de bu sana saygı duymami bekleme falan fistan o adamı destekleyen Müslüman değil lafları da etti. Yani bu sadece Bi olayımız benim kendisi şu kafada ben arastiririm en doğrusunu bulurum bilirim ona destek veririm o konuda karar veririm kafasında benim de şartsız kuralsız onu kabul etmemi bekliyor. Aynı düşünce de olmamız lazımmış. Ama hep onun düşündükleri benimkileri hep yanlış buluyor ve bu konuda çok bunaldım. Ayrıl falan diyenler olacak gerçekten onu kaybetmek istemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum düşüncelerinizi merak ettim.
Erkek arkadaşım düşüncelerime saygı duymuyor ne yapmalıyım, fikirlerinizi merak ettim?