Din hocamız önceden bana daha iyi bakardı sanki naptın falan der sorardı neyse sınavda sayısalcıyız son yılımız hoca kesinlikle sınav sorularını vermedi nelerin üzerinde durmamız gerektiğini (kısaca kitabın özetini söyledi) bende not ettim. Bu arada okuldaki diğer sınıflar bizim sınıfı hiç sevmiyor çünkü bizim sınıfı biraz abartıyorlar sınıftakilerde bayağı havalanmaya başladı işte bizim sınıftakileri özel yerleştirmişler notlara göre genelde çalışanları toplamışlar diğer sınıflar hep açığımız arıyor saçma sapan şeyler diyorlar iftira dahi atıyorlar neyse sınavdan bir gün önce eacı bir kız bana bana aynen din sınavını size vermişler ya rica etsem bana atabilir misin yazmış bende bizr vermediler ya konuları verdi onu mu diyorsun balım demişim oda evet şu sorudan konu gelecek vs demiş ya demiş bende tuttuğum notları atmışım sizce hocanın kulağına sanki ben sınav sorularını atmışım gibi bir şey demişler midir çünkü hoca çok tuhaf davranıyor bana karşı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bizim sınıfta okuldaki tek proje sinifiydi yani sokula sınav puanıyla giren tek sınıfız ve herkes bize zekiymişiz gözüyle bakardı bizim sınıfa saygı duyarlardi sizinkinin tam tersi 😃
Yok ya bizim sınıftada var etrafta konuşup duruyorlar ya susun okuyun risk almayın birkaç aya mezun olup defolup gideceğiz benlik bir şey var mı sence ya resim atacağım da kızla yazışmamı atamıyorum belli olur kız görür vs diye
Seni ekleyip detrleşebilir miyim 5dk
Tabiiki
İstek attım ama xperim yetmiyor random ismi olan hesap bana ait
Benimde yetmiyor ejxnejxnd burdan konuşalım istersen
Olur ndkdkfkg
Anlat bakalım
Resim gösterecektim yazışmanın da neyse fjkfldkg zaten üstte sansürsüz direkt yazdım
Sen anlat sonra ben anlatıyım olan şeyler ağzın açık kalır duxbejdb
Ya birde yine bizim sınıfı sevmiyor diğer sınıflar her sınavda bir problem yaşanıyor kimya sınavında da sınava yeni gelen bir hoca girdi işte hoca bana yakalanmadan çok belli etmeden kopya çekin çekebiliyorsanız dedi ee öğrenci milletiyiz her ne kadar iyi bir okulum iyi bir sınıfında da olsak birisi arkadan kitap açmış hoca yakalayınca kapatıp kenara koymuş neyse herkes illa yanındakine falan bakmıştır çünkü o sırada bir kargaşa oldu neyse hoca 5dk kaldı dedi bende diğer soruları yemin ederim kendim yaptım hatta başkalarına kopya bile verdim son soruyu işlem yapmamak için formülü de kendim yaptım işleme yanımdakinden baktım oda işlem hatası yapmış jfkfkfkf hoca eminim fark etmiştir o kadın da sevmez artık beni bugün sanki bana laf sokar gibi konuşma yaptı
Olur çok severim zaten sıkıldı canım kaç haftadır full sınavlara çalıştım şimdi dinleyip bundan sonra insanlıktan çıkmam lazım 6 ay kaldı sınava
Bak anlatıyorum bende şimdi hazır ol şok olucaksin
Ve sakın hocaları takma 12. Sinifsin galiba zaten mezun olucaksin sal gitsin
Doğru dedin ben çok duygusaldım en ufak şeyi takıyorum bide kaç gündür içimde bir sıkıntı var depresyondayım
Şimdi biz dış ticaret proje sinifydik ve 2. Yabancı Dil olarak ispanyolca görüyorduk ve benimde ispanyolcam çok iyi daha doğrusu b2 sertifikam var ama okulda adam akıllı ispanyolca hocası yok ve derslerde ben diyordum hocaya isterseniz ben anlatabilirim vs gibisinden daha sonra 10. Siniftada staja gidicektik ve sınavları son dakika haber verip 1 hafta içinde yapılması gerektiği söylendi sonra hoca da kaynak yok ispanyolca sınavını nasıl hazırlarım diye sınıfta sordu sonra bende aynı şekilde sınıfta hocaya ben yardım edebilirim dedim ve herkeste duydu sınavı ben hazırladım ve zaten aşırı kolay yaptım artı olarak soruları gruba attık hocayla sonra herkeste memnundu çünkü sınav oldu bitti ve herkes yüksek aldı şimdi bu olay böyle oldu şu an 12. Sınıfım ve geçen hafta sınıfta Bi olay oldu bazıları hocalardan memnun değildi ders anlatmadiklari için hocalarda yks ye hazırlanalım diye bırakıyordu ve konu nerden çıktı hatırlamıyorum bende şey demistim okul zaten adam gibi okul değil zamanında düzgün bir ispanyolca hocamız bile yoktu sınavı ben yaptım ya hani demiştim ve sanki herkes yeni duymuş gibi karşıladı.. devamını yazcam şimdi..
Sonra okula gitmediğim gün sınıfa müdür gelmiş ve hocaları müdüre şikayet etmişler artı olarak ispanyolca hocasını da etmişler benim sınav hazırladığımı söylemişler bende o gün açığa geçmek için okula gitmemiştim evrakları halletmeye çalışıyordum sonra zaten o günden sonra okul bitti açığa geçtim sonra işte hoca kafayı yemiş işte nasıl şikayet edersiniz biz sizle 2 yıl önce anlasmadik mi sizde kabul etmiştiniz gibisinden sonra bütün sınıf beni öne sürmüş arkadaşlarım hariç djxnejdnejx ben açığa geçtim diye de şey demişler kendisi açığa geçti kendi kurtuldu ortalığı da ateşe verip gitti diye laf yapiyolarmis
Hocalar artık dersleri ağır ağır isliyomus zorlastirmislar ve sınavları da zorlastirmis hocalar ve bunları benim üstüme atiyolarmis sınıfta
Ben o kadar rahatimki isterlerse birbirlerini yesinler yani sende okulunu oku derslerine çalış e puanlarinda yüksekse dayan yıl sonuna kadar kimseyi takma
Az önce fizik sınavında bir yanlışlık oldu galiba ben 70 üzeri ama eminim üstü altı olsa takık bir insanım takardım neyse ilk fizik okunduğu için unuttum birde sınavlarım genel olarak aynı 80-100 arası fizikte 80li bir şey gelir sanıyorum hoca kontrol ettirdi yanına gittim sorulara baktım tek derken hoca bir soruya puan vermemiş ben diyince 5p ekledi totalde 77+80 hatta daha üstünde bir şey gelir diye kafam rahattı bir baktım 75 girmiş şimdi düzelttiremem de kaldı o öyle
Az önce bu konuyla ilgili ayrı Bi soru gördüm sen mi yazdın onu da wudnejxn
Aynısı bizdede oldu bizde yine açığa geçen başka çocuğa dedik kiii sınavda kitabı açan millete sınıfta kopya çektik diyen o aslında ortalığı karıştıran gerçekten o kendi kurtuldu bizi yaktı şimdi almanca hocası kitap okutturacak almanca özetini sözel olarak isteyecek
Sizde o giden sucluymus ama ben masumum wjxnejdn
Evet ben yazdım şu kimya sınavı olan soruyu jdkfkckkg
Taktım kafaya ya psikolojim bozuldu depresyona girdim hay ben böyle sınıfın hep aksiyon millette güzel bir okulun en iyi sayısal sınıfında kafası rahat mis zannediyor da yok yani
Valla bana göre sizin sınıf fena degil bizim sınıfta neler oluyordu neler midemiz kaldirmiyodu artık ama şükürler olsun kurtuldum. Sende takma kafana çok sınavlarına odaklan diğerleri gereksiz
Bak şimdi geçenlerde oldu olay daha neyse kimya sınavı var kimya hocası bizim 12lerin kağıtlarını a b yapmadı kelebek, karma olmadı sıralar bile değişmedi neyse birde üstüne yeni hoca geldi ve ne yalan söyleyeyim kadın bildiğin göze çok batmadan bana gözükmeden kopya çekin der gibi kelimeler söyledi bizim manyak açığa geçen de gitmiş kimya kitabını açmış (ki açsa bile çözüm için belli birikim lazım formül bir işe yaramıyor) yapmış kadın gördü aldı kitabı kenara koydu bende valla yemin ederim ilk soruları kendim çözdüm zaten eşek gibi çalışmıştım neyse son soru nerst eşitliği vardı hoca 5dk kaldı dedi formülü kendim yazdım ama işleme süre yetmeyecek diye yanındakinden baktım (çoook pişmanım birdaha aslaaa) kız işlem hatası yapmış 😥 diğerleri full doğru 90 aldım zaten dee ben kıza da kopya verdi yani ilk soruları o benden bakmış jfkfkgkg kadın saf değil illa bizim aynı işlem hatasını yapmamızdan anlamıştır neyse bugün bayağı anlamlı konuştu üstüme alındım açıkcası üzüldüm dr
Djdnsjxnwjjs valla ben kopya cekmeyeli 2 yıl oldu ve İngilizce'de çekmiştim ama gene düşük almıştım moralim bozulmuştu bence asla kopya çekme ve kopya da verme
Ay yok ya bir çekeyim dedim hazır imkanlar el veriyorken kiii oda işlem yani yanımdakinin matematik netleri güzel yapmamıştır işlem hatası 5dkda yetişmes boşuna gitmesin yarım puan dedim fjfkkgkf kızda işlem hatası yapmış lanet olsun
Bende ispanyolca da kopya vermistim hoca görmüştü sonra bütün sınavlarda ya en arkada tek oturdum ya da öğretmen masasında oturdum eudnejwnns
Fnfkkdkff off bende aptal gibi geçen yıllarda dünyanın en saçma bana en çok zarar veren insanlardan biriyle yakın arkadaştım kız bildiğin kullanmış beni kopya falan veriyordum pişmanım
Hoca kimseye soruları vermemiş sen de dahil olmak üzere yani öyle bi dedikodu olsa bile hoca soruları kimseye vermediği için sana da kızmamıştır
Bana tuhaf bakıyor önceden en fav öğrencilerinden birisi gibi davranıyordu şimdi tuhaf belki ben öyle sanıyorum
Ayhhhh inan kimse buna takılmaz
Doğru dedin ya ben pimpirikli ve mükemmeliyetçiyim maalesef neyse artık takmam kii benlik bir durum yok eğer iftira atıldıysa da onların hatası bende delil var kanıt var
Kuzum bak bu kadar ince düşünme inan mutlu olamazsın takma takılma rahat ol
Büyüğün olarak sana diyorum bak bende senin gibiydim kafayı yememe ramak kaldı inan
Doğru diyorsun abla çok sağol bu yaşta saçım beyazladı çok fazla düşünüyorum takıyorum kafaya da ne olacak sanki 6 ay sonra okul bile yok şaka gibi mezun oluyorum daha dün 10. sınıftı
1. sınıftım olacaktı
O yüzden rahatlat kendini takma kendine edersin kimseye bir şey olmaz saça beyaz neden düşer stresten takılma hiçbir şeye
Çok uzun, sıkıcı
Oku işte ileride alzheimerden korur
Özetle bizim dinciye sen... Şubesine cevapları vermişsin diye yüklemişler adamın morali bozuk geldi sonra benim akılma da sınavdan bir gün önce üstte diyalogu yazdım işte onu diyen kız geldi acaba benle ilgisi var mı hoca bir tuhaf davranıyor bana
Yoktur, canı başka bişeye sıkılmıştır, üstüne alınma
Ben çok duygusaldım hemen alınıyorum da sınav senesi olmaması lazım zaten 6 ay sonra mezunum birdaha anca öğretmenler gününde görürüm
Ee o zaman niye takıyorsun, boş ver gitsin 😉