Kendimle ilgili bir sorunum var?

Üniversitede son sınıfım ve kendimi bildim bileli tek bir sorunum var ve bu zamana kadar cozemedim halada başarmış değilim açıkçası sorunum kendimi bulamıyorum kendim yokum içimde kimse yok hayattan gram zevk alamiyorum yediğim yemek soludugum hava gezdigim yerler hepsi çok bos çok sıkıcı geliyor bana biyerde birimleriyle otururken sıkıliyorum birşeyler yaparken sıkiliyorum yediğim yemek boğazında kalıyor normalde çok aktif çok cana yakin samimi bir insanım ama sarhoş gibiyim kendimi bildim bileli tepki veremiyorum başkalarını kiramiyorum ne kadar kirilsamda derdimi anlatamiyorum kimseye içim içimi yiyor icim de bir ubde var geçmiyor herkesi potansiyel tehtit görüyorum başkalarının bakışları sanki dusmanimsi geliyor bana zindanda gibiyim hep bir bıkkınlık havası tedirginlik havası var içimde ağlamak isterken aglayamiyorum durmadan cekiniyorum biseylerden aman masraf olmasın yük olmuyum aman bu yakışmaz bana aman kırılmasın arkadasimdir yüz yüze bakıyoruz diye diye diye tutuklu kaldım kendi içimde hep bir geri tepme havası oluştu bikkinim kendime küskünüm kendime darginim toplayamiyorum sanki bir kavga olucak ben yumruk atamiyicam sanki sevdiğimin başına yanımda bisey gelecek yardim edemiyicem koruyamayacagim duygusu var içimde astım kestim olamiyorum sinirlenemiyorum hep bir sakin ol havası çok biktim bittim kendimden verecek bir ben daha kalmadı bende tukkettim kendimi bir akil verin bir öneri verin bir samimi yardim edicek bisey söyleyin bana...

Kendimle ilgili bir sorunum var?